Kızlar unutmadım inanın bi bilgisayara geçemedim evde değildim kaç gündür akşamlarıda direk uyuyorum bugün doktor randevum var eve gelince eklicem merak etmeyin hepinizinkini gördüm :)Feeling07 beni unutmussun halbuki diğer konundan beri takip ediyordum yoksa doğum mayısa denk geliyo diyemi eklemedin
Yaş 23
İlk gebelik
Ankara
Sat 22.08.2018
Beklenen doğum 30.05.2019
Kilo 58
Canim çok merak ediyorum sonucu yaz mutlaka:) şuan 6 + kaçsın acabaKızlar unutmadım inanın bi bilgisayara geçemedim evde değildim kaç gündür akşamlarıda direk uyuyorum bugün doktor randevum var eve gelince eklicem merak etmeyin hepinizinkini gördüm :)
Sonucu bekliyoruz biz de meraklaKızlar unutmadım inanın bi bilgisayara geçemedim evde değildim kaç gündür akşamlarıda direk uyuyorum bugün doktor randevum var eve gelince eklicem merak etmeyin hepinizinkini gördüm :)
6+6yım canım :) sen ne zaman gidiceksin? Kalp atışını kesin duyarım gibime geliyor bakalım inşallah video çekmeyi düşünüyorum çekebilirsem :)Canim çok merak ediyorum sonucu yaz mutlaka:) şuan 6 + kaçsın acaba
Yazıcam kızlar 1buçukta randevum çıkar çıkmaz yazıcam inşallah herşey yolunda gidiyodurSonucu bekliyoruz biz de merakla
Canim bende 6+4 um 2 hafta sonra görünür dediği için haftaya gideceğim . Valla ben m icin sabahları kahvaltı kabus düşününce bile garip oluyorum kahvaltılık hiç bir şey süt yumurta peynir yemek istemiyorum şuan çubuk kreker yiyorum migdem e ıyi geldi . Rabbim sağlık versinde razıyım:)Bu arada kızlar ben o kadar çok dua ettimki bulantım olmasın diye hatta başka şeyler olsun işte ne bilim kasıklarım ağrısın başım ağrısın vs ama bulantım olmasın diye allah duamı kabul etti ama ishalim bu seferdeve grip olmuşum bunun üstüne ağlamak istiyorum
Ay ne heyecanlıYazıcam kızlar 1buçukta randevum çıkar çıkmaz yazıcam inşallah herşey yolunda gidiyodur
Çay sabah kahvaltısında 1 bardak, bazı akşamlar 2-3 bardak daha. Vaktim olursa Bi Türk kahvesi içmeye çalışırım.Günaydın kızlar
Çay kahve içiyor musunuz?
Günde ne kadar içiyorsunuz?
İkisinde içiyorum ama az içmeye çalışıyorum çayı açık kahveyi daha küçük fincanGünaydın kızlar
Çay kahve içiyor musunuz?
Günde ne kadar içiyorsunuz?
4+2 sin canım yani 5. Hafta icindesinKizlar ben simdi kac günlük oluyorum ..+... yaziyosunuzya
10 Eylül adet başlangıcım.
Gecen hafta 4 hafta gecti
Bu 5. Haftadayim ne oluyo yani 4+3 mu? 5+3 mu
benim hem karnım hem belim ağrıyor hatta bugün biraz daha arttıArkadaşlar karnınız beliniz ağrıuor mu
Ben duyar duymaz gittim canım seninki baya olmuş hem haftanda ileri bana göre. Git sen inşallah keseyide kalp atışınıda duyar gelirsin.Kızlar meraba kaçıncı haftada gittiniz doktora ben sağlık ocağına kan verdim 949 çıktı sonuç ne zaman gitsem acaba
Canim ben 5 haftada gittim keseyi gördüm 7 hafta da kalp atışı için gideceğim.Kızlar meraba kaçıncı haftada gittiniz doktora ben sağlık ocağına kan verdim 949 çıktı sonuç ne zaman gitsem acaba
Inşallah Rabbim sağlıcakla gelmelerini nasip etsinBen duyar duymaz gittim canım seninki baya olmuş hem haftanda ileri bana göre. Git sen inşallah keseyide kalp atışınıda duyar gelirsin.
Ben ilk gittiğimde kese yok denilmişti o yuzden bekliyorum biraz adetten 4 gün sonra kan testinde 17 cikmisti degerim şimdi 949 ama insallah sagliklidirCanim ben 5 haftada gittim keseyi gördüm 7 hafta da kalp atışı için gideceğim.
İlk kanın mı ?Kızlar meraba kaçıncı haftada gittiniz doktora ben sağlık ocağına kan verdim 949 çıktı sonuç ne zaman gitsem acaba