2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Feeling07 beni unutmussun halbuki diğer konundan beri takip ediyordum yoksa doğum mayısa denk geliyo diyemi eklemedin

Yaş 23
İlk gebelik
Ankara
Sat 22.08.2018
Beklenen doğum 30.05.2019
Kilo 58
Kızlar unutmadım inanın bi bilgisayara geçemedim evde değildim kaç gündür akşamlarıda direk uyuyorum bugün doktor randevum var eve gelince eklicem merak etmeyin hepinizinkini gördüm :)

Kızlar unutmadım inanın bi bilgisayara geçemedim evde değildim kaç gündür akşamlarıda direk uyuyorum bugün doktor randevum var eve gelince eklicem merak etmeyin hepinizinkini gördüm :)
Canim çok merak ediyorum sonucu yaz mutlaka:) şuan 6 + kaçsın acaba

Bu arada kızlar ben o kadar çok dua ettimki bulantım olmasın diye hatta başka şeyler olsun işte ne bilim kasıklarım ağrısın başım ağrısın vs ama bulantım olmasın diye allah duamı kabul etti ama ishalim bu seferde ve grip olmuşum bunun üstüne ağlamak istiyorum

Canim bende 6+4 um 2 hafta sonra görünür dediği için haftaya gideceğim . Valla ben m icin sabahları kahvaltı kabus düşününce bile garip oluyorum kahvaltılık hiç bir şey süt yumurta peynir yemek istemiyorum şuan çubuk kreker yiyorum migdem e ıyi geldi . Rabbim sağlık versinde razıyım:)

Günaydın kızlar

Çay kahve içiyor musunuz?

Günde ne kadar içiyorsunuz?
Çay sabah kahvaltısında 1 bardak, bazı akşamlar 2-3 bardak daha. Vaktim olursa Bi Türk kahvesi içmeye çalışırım.
Benim normal halim bu. Zaten çayı pek sevmem. Hamileliğim için özel bişi değil.

Kizlar ben simdi kac günlük oluyorum ..+... yaziyosunuzya
10 Eylül adet başlangıcım.
Gecen hafta 4 hafta gecti
Bu 5. Haftadayim ne oluyo yani 4+3 mu? 5+3 mu

Kızlar meraba kaçıncı haftada gittiniz doktora ben sağlık ocağına kan verdim 949 çıktı sonuç ne zaman gitsem acaba

Kızlar meraba kaçıncı haftada gittiniz doktora ben sağlık ocağına kan verdim 949 çıktı sonuç ne zaman gitsem acaba
Ben duyar duymaz gittim canım seninki baya olmuş hem haftanda ileri bana göre. Git sen inşallah keseyide kalp atışınıda duyar gelirsin.

Merhaba, benim bebeğim de 6+1 haftalık. Dün doktora gittim ve keseyi de bebeği de gördük, ancak kalp atışı yavaş. Yetişkin bir insanınki gibi atıyor, doktor haftaya tekrar gel dedi. Aynı sorunu yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…