Ben cay sevmem her turlu kahveciyimdir ama doktorum cay ic kahvede sadece turk kahvesi hafta 3 4 dedi.kafeinsiz turk kahvesi aldim hergun iciyorum.her sabah bir espresso niyetinede balli sutGünaydın kızlar
Çay kahve içiyor musunuz?
Günde ne kadar içiyorsunuz?
Benim 18 yasindan beri jinekologum ayni kizimin dogumunuda o yapti simdide ilk o basladi takibimi ama dusuk riskim var ve doktorum avrupa yakasında ben anadoluya tasindin gidip gelmeler zornolur diye burada medicalpark goztepe ve central kozyayaginda 2 doktor dusunuyorum bakalim gidip gorecegim bi
Rapor alma şansın varsa al canım lekelenmen varsa yatıp dinlenmen gerekir.kızlar çalışan var mı?
lekelenmem var
çok zorlanıyorum ben yaaaa
Cok tesekkur ederim.fakat dusuk riskim oldugundan muayenehane degilde hastane hekimi tercih ediyorum.testler tahliller doktor hep bir arada olursa daha rahat edecegim sanki.yinede aklimda olacak : )Benim doktorum Central’de doğum yaptırıyor ama Koşuyolu’nda özel muayenehanesi var canım, eğer doktor araştırıyorsan tavsiye edebilirim. Opr. Dr. Ümit Kaya, cumartesi günü kontrole gideceğim
Fatma Sezgin e gidiyorum canım çok tatlı rahat guleryuzlu bı kadın gereksiz stres yapmıyor yaptırmıyor hastaneyi de sevdim şimdilik çok memnunum yani insallah sonuna kadar böyle devam ederİnşallah gerçekten iyidir canım bazı doktorlar sırf reklam için sosyal medyada farklı bir profil çizebiliyorlar. Medicanada hangi doktora gidiyorsun?
Canım ben çok açık bı iki bardak çay içiyorum ama kahveyi çıkardım hayatımdan... Günde 2 3 bardak açık cayı yada türk kahvesini veriyor doktorlar da zatenGünaydın kızlar
ben de çalışıyorum çok şükür kanama vs olmadı. rapor alma şansın yok mu? evde ayaklarını uzatıp dinlen kendini sıcak tut özellikle ayaklarını.kızlar çalışan var mı?
lekelenmem var
Önemli olan içine sinmesi zaten canım o hastane bana çok ters olduğu için hiç düşünmedim bakalım cuma günü Emre beye gidicem sanırım hayırlısı olsun hepimiz için :)) kesemizi kalbimizi görsek sonra daha rahat olucak Eminim :))Fatma Sezgin e gidiyorum canım çok tatlı rahat guleryuzlu bı kadın gereksiz stres yapmıyor yaptırmıyor hastaneyi de sevdim şimdilik çok memnunum yani insallah sonuna kadar böyle devam eder
yıl içinde iki kürtajım var rapor aldım hepben de çalışıyorum çok şükür kanama vs olmadı. rapor alma şansın yok mu? evde ayaklarını uzatıp dinlen kendini sıcak tut özellikle ayaklarını.
Amin canım inşallah sağlıkla devam etsin hepimizin süreçleriÖnemli olan içine sinmesi zaten canım o hastane bana çok ters olduğu için hiç düşünmedim bakalım cuma günü Emre beye gidicem sanırım hayırlısı olsun hepimiz için :)) kesemizi kalbimizi görsek sonra daha rahat olucak Eminim :))
ben açık çay içiyorum bi iki bardak , türk kahvesi de 3 - 4 güne 1 taneGünaydın kızlar
Aa yazmıştım aslında ama unuttu demekki olur öyle :)1. sayfadaki listede yoksun henüz canimFeeling07 e diyelimde eklesin seni.
ben ilk hamileligimde müjde koyuncuya gitmisdim cok tatli ve aşırı ilgili bir kadın doktoru bu yüzden medicana olacak gibi. ama muayenesi atakulenin hemen altında. tavsiye edebilirim onu herkese
biraz sakin kizlar böyle gecermi 9 ayAcile gittim ben serum yedimdramamine verdi doktor.
Özel muaynane işi bize biraz pahalı gelir yani şöyle özel sigorta malum hastanelerde geçerli ve bedavaya gidiyor gibi biseyim şuan medicanaya gidiyorum ama muaynane ye gidersem para vericem yinede aklimda bulunsun ben gidemesemde isteyen birileri olur etrafimdan illaki:)1. sayfadaki listede yoksun henüz canimFeeling07 e diyelimde eklesin seni.
ben ilk hamileligimde müjde koyuncuya gitmisdim cok tatli ve aşırı ilgili bir kadın doktoru bu yüzden medicana olacak gibi. ama muayenesi atakulenin hemen altında. tavsiye edebilirim onu herkese
Amin canım aminCanım bugün gittik doktora kese görünmedi alttan bakıp seni yormayalım dedi doktorum sağolsun beta hcg 329 olmuş Haftaya yine çağırdı bakalım haftaya görebilecek miyiz inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Canım rapor alsana senin şimdi tam evde yatman lazım tehlike geçene kadar.kızlar çalışan var mı?
lekelenmem var