- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
Amin canım inşallah. Bende mayıs annesi olucam büyüj ihtimalle benimde erken döllenme sanırım beta hcg hep yüksek çıktı. Peki bulantın tam anlamıyla kac haftalıkken başladı canım?Kızlar Allah nasip ederse ben mayıs annesi olucam biliyorsunuz. Sayfaları biraz okudum ve size bir şeyler anlatayım. Ben vücudumu fena tanıyorum döllenme gerçekleşirken hissettim. Yalan gelebilir ama yumurtlamanın ertesi günü göğüslerim ağrıdı. Neyse işte hamileliğimi 34 le öğrendim. Çok şükür bu güne geldik.
Sol kasıktaki ağrım adetin 4.günü ortaya göbeğimin altına doğru geldi. Sonra yerleşmeyi yaşadım bu arada bunu herkes yaşamıyor. Yerleşme olduğu gün bhcg 225 gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam. Ondan sonra 6000 civarındayken keseyi gördük. :)) doktor 10 gün sonra gelin dedi.
O 10 günde aklıma neler neler geldi boş gebelikse yok şöyleyse...
Midem neden bulanmıyor falan deli sorular. Meğer herkeste mide bulantısı olacak diye bir şey yok. Kalp atışını duymak için gittiğimizde korka korka uzandım veee çok şükür çok az duydum doktor daha minik dedi. Zaten bir haftada geriden geliyor çünkü 17. Gün yumurtladım.
Lafı çok uzattım ama diyeceğim o ki stres yapmayın biz bugün 8+2yiz ve iki defa kustum. Ha tiksinme hat safhada
3 lokmadan sonrasını yiyemiyorum ve 4 kilo vermişim.
Ağrılarda keskin olmadığı sürece oluyor ben daha önce dış gebelik geçirdim onda ki kasık ağrısı çivi batmış gibiydi. Bunda iğne ...
Bu arada kötü bir şey varsa illaki belli olur. Allah ım evlatlarımızı korusun sağ salim kucağımıza alalım hayırlısıyla. Ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah