Merhaba canım bende pcos hastasıyım ve çocuk istiyorum ben de seni o kadar iyi anlıyorum ki benim sat 41 gün geçti belirtilerim az var ama beklemek gerekiyormuş sabır lazım bize bu ay kafam o kadar karışık ki inşallah hamileyimdir şuan ki durumun me bilmiyorum ama umarım en kısa sürede kavuşursun bebişineArkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 aydır gebelik istiyoruz fakat henüz olmadı bu ay ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama günününü tespit ettim yumurtlamanın üstünden 10 gün geçti test yaptım fakat negatif. Erken olduğu için midir bilmiyorum. Pcos var bende ama tamda net değil. Progestan 100 kullanıyorum 2 aydır. Acaba adet olcammı yoksa hamile olabilcemmi cok merak ediyorum zaman geçmiyor. Ama adet belirtilerim mevcut. Hamile kalmaya calısanlar ve bu durumları yasayanlar var mı aranızda
The bike dün hamile olduğunu ogrendi :) darısı başınızaMerhaba canım bende pcos hastasıyım ve çocuk istiyorum ben de seni o kadar iyi anlıyorum ki benim sat 41 gün geçti belirtilerim az var ama beklemek gerekiyormuş sabır lazım bize bu ay kafam o kadar karışık ki inşallah hamileyimdir şuan ki durumun me bilmiyorum ama umarım en kısa sürede kavuşursun bebişine
Teşekkür ederim inşallahh.. Bence bi test yapın kafanız rahatlarAdınıza çok sevindim umarım sürecinizi sağlıkla atlatırsınız sağlıkla kucağınıza alırsınız... o kadar gerginim ki on güç geçikti adetim daha önce böyle olmazdı belirtilerim psikolojik diye korkuyorum
Canım inşallah hamile kalırsın bu ayyAyy beni de unutmamış :) son gelişmeleri yazayım hemen: Klomen bir kutu bitirdim ve dün öğlen çatlatma iğnesi yaptırdım. Doktorum birliktelik günleri belirledi bakalım ama eskisi gibi takıntılı değilim buraya da sık girmiyorum :) amaan olmazsa da olmasın modundayım artıkitirazediyorumhakimbey sende durumlar nasıl kuzucum?
Bize de haber ver lutfn:)Yarın gidip kan testi yapacam yüzleşmeliyim artık dilekleriniz için tekrar teşekkürler
Ne yaptiniz? :)Veririm muhakkak dualarınızı eksik etmeyin :))
Bencede ilk yirmi dk ya da yarım saat daha sonrasına güvenme belirtilerede aldanma inşallah vardır bi kan testi yaptir yinede bende çıkmadı benimde böyle olmuştu üstüne gördüm sandım pesine hep seninki gibi saatler sonra pozitif oluyor diye umudum devam etti ama hüsrandenemeye devam rabbim doğru zamanda veteir inşallah benim Yarim saat sonra çıkan örnek test ve ertesi gün yaptığım test üstteki farka bak ve çizgiye bak ilkinde kesin hamile sin dersin 2.cisinde resimden sonra dahada koyulasmisti hepsini attım kanda çıkmayınca ve bidaha günümde adet olunca artık günüm 2.defa geçene kadar test yapmama kararı aldımInşallah
Bencede ilk yirmi dk ya da yarım saat daha sonrasına güvenme belirtilerede aldanma inşallah vardır bi kan testi yaptir yinede bende çıkmadı benimde böyle olmuştu üstüne gördüm sandım pesine hep seninki gibi saatler sonra pozitif oluyor diye umudum devam etti ama hüsrandenemeye devam rabbim doğru zamanda veteir inşallah benim Yarim saat sonra çıkan örnek test ve ertesi gün yaptığım test üstteki farka bak ve çizgiye bak ilkinde kesin hamile sin dersin 2.cisinde resimden sonra dahada koyulasmisti hepsini attım kanda çıkmayınca ve bidaha günümde adet olunca artık günüm 2.defa geçene kadar test yapmama kararı aldım
İnşallaaahh allah yardımcısı olsun herkesiinKızlar bizde persembe günü Ege’ye başlıyoruz eşimle interfilite bölümüne inşallah en kısa zamanda evlat Sahibi oluruz hepimiz ♥
ALlah isteyen herkese versin çok takıyorum kafamatakmamak istiyorum anan olmuyor dağlatmıyordu. KAfamıİnşallaaahh allah yardımcısı olsun herkesiin
Allah bize sabır versin ne diyeyim anne olmak zor olamamak daha zor tüm zorluklarla başa çıkmak zorunda kalan biz kadınlarızBencede ilk yirmi dk ya da yarım saat daha sonrasına güvenme belirtilerede aldanma inşallah vardır bi kan testi yaptir yinede bende çıkmadı benimde böyle olmuştu üstüne gördüm sandım pesine hep seninki gibi saatler sonra pozitif oluyor diye umudum devam etti ama hüsrandenemeye devam rabbim doğru zamanda veteir inşallah benim Yarim saat sonra çıkan örnek test ve ertesi gün yaptığım test üstteki farka bak ve çizgiye bak ilkinde kesin hamile sin dersin 2.cisinde resimden sonra dahada koyulasmisti hepsini attım kanda çıkmayınca ve bidaha günümde adet olunca artık günüm 2.defa geçene kadar test yapmama kararı aldım
Ovulasyon testi ve hayıt öneriyorum bana onlar yardımcı oldu dite düşünüyorumALlah isteyen herkese versin çok takıyorum kafamatakmamak istiyorum anan olmuyor dağlatmıyordu. KAfamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?