Düzensizsenn bi doktora görün ve ovulasyon testiyle dene o sana ilişkiye girmen günleri gösterirMerhabalar kizlar dilerim Rabbim biran önce hepimize evlat nasip eder. Bizde 9 aydir düşünüyoruz hicbir sorun olmamasina ragmen tık yokne kadar zor bir durummus..en son adetim 5 gün gecikti. Test yaptım negatif çıktı. Kan testi için tam gidecektim kii regl oldum asıl sorum şu adet düzeni sürekli değişmez ise hamile kalma ihtimali oluyor muş bir sonra ki aya böyle birsey duydunuzmu? Ben 9 aydr ilk defa böyle gecikmisti
Canım değildir arada olur öyle akıntı falan. Sen ne yaptın takip ediyomusun ovulasyon testyle falanKizlar bise sorcamm. Dun sabah bi akintm oldu bildigin sari renkte su gibi biseydi. Acaba enfeksiyon mu kokusu falanda yoktu ama bilemedim
Valla onu bende duydm ama 2 ay önce 9 gun gecen ay 5 gun geciktim hala bise yok
[
Yok etmiorm akisina biraktm valla is o kdr zor gelio ki dusunck halim yok :)) oyle normal deil ya bildigin sariydi ilk defa gordm boyle biseCanım değildir arada olur öyle akıntı falan. Sen ne yaptın takip ediyomusun ovulasyon testyle falan
Sesini neden duyamadınız canım hemen duyulmuyomuymuşKizlar bugun itibariyle 6+ 3 oldugumuzu ogrendik kalbimiz atiyyor ama sesini duyamadik. Hayirlisi artik .
Cnm sesi icin erken oldugu icin duyulmadi ama kalbi atiyordu.kisiden kisiye degisiyor amam ortalama 7 den sonra duyuluyor. Ben gormekle yetinebildim :)Sesini neden duyamadınız canım hemen duyulmuyomuymuş
Kuzum ultrason normalde zararlı bir sey degil ancak ses duyabilmek icin ısı enerjisi göndermek gerekiyormuş. Kalbinin sesini de duymak icin kalbe ısı gonderiliyor. Benim doktorum daha kalbi cok küçük o yüzden sesini azicik dinletip kapaticam demisti zarar gormesin diye benim düşük riskim olduğu icin cok korkuyordum beni rahatlatmak için dinletti yoksa belki bana da dinletmezdi o etapta . senin de o yüzden dinletmemistir :)Cnm sesi icin erken oldugu icin duyulmadi ama kalbi atiyordu.kisiden kisiye degisiyor amam ortalama 7 den sonra duyuluyor. Ben gormekle yetinebildim :)
Anladımm şimdii bende perşembe keseyi görmeye gidicemm dua edin bana lütfenn inşallah herşey yolundadırr :))Kuzum ultrason normalde zararlı bir sey degil ancak ses duyabilmek icin ısı enerjisi göndermek gerekiyormuş. Kalbinin sesini de duymak icin kalbe ısı gonderiliyor. Benim doktorum daha kalbi cok küçük o yüzden sesini azicik dinletip kapaticam demisti zarar gormesin diye benim düşük riskim olduğu icin cok korkuyordum beni rahatlatmak için dinletti yoksa belki bana da dinletmezdi o etapta . senin de o yüzden dinletmemistir :)
Amiiiinnn kuzum insallahAnladımm şimdii bende perşembe keseyi görmeye gidicemm dua edin bana lütfenn inşallah herşey yolundadırr :))
Cnm cok kucuk oldugu icin duyulmaz dedi ayrica yapulan arastirmalarda ultrasona siksik gurmek bebege ilerleyen donemlerde zarar veriyor. Gorme ve duyma gibi. Hatta avrupada bazi ulkelerde bildigim kadariyla en fazla 2 yada 3 kere girebiliyorsun. Misal cinsiyet icin ozel bir ultrason olayi yok :))) turkiyede serbest...Kuzum ultrason normalde zararlı bir sey degil ancak ses duyabilmek icin ısı enerjisi göndermek gerekiyormuş. Kalbinin sesini de duymak icin kalbe ısı gonderiliyor. Benim doktorum daha kalbi cok küçük o yüzden sesini azicik dinletip kapaticam demisti zarar gormesin diye benim düşük riskim olduğu icin cok korkuyordum beni rahatlatmak için dinletti yoksa belki bana da dinletmezdi o etapta . senin de o yüzden dinletmemistir :)
Cnm icini rahat tut. Hep guzel seyler dusun guzel olsun.Anladımm şimdii bende perşembe keseyi görmeye gidicemm dua edin bana lütfenn inşallah herşey yolundadırr :))
Cnm cok kucuk oldugu icin duyulmaz dedi ayrica yapulan arastirmalarda ultrasona siksik gurmek bebege ilerleyen donemlerde zarar veriyor. Gorme ve duyma gibi. Hatta avrupada bazi ulkelerde bildigim kadariyla en fazla 2 yada 3 kere girebiliyorsun. Misal cinsiyet icin ozel bir ultrason olayi yok :))) turkiyede serbest...
oh hepsi birden hadi hayırlısıBenimde bat evlilik yildonumume denk gelio hemde esimin dogum gunu. Sirf onun stresi sardı beni su an hediye bile bakmiorm
Cok erken deil miadet yaklaştı derken oldum bile erkenden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?