2019 Hamilelik için uğraşanlar

Düzensizsenn bi doktora görün ve ovulasyon testiyle dene o sana ilişkiye girmen günleri gösterir

Canım değildir arada olur öyle akıntı falan. Sen ne yaptın takip ediyomusun ovulasyon testyle falan
Yok etmiorm akisina biraktm valla is o kdr zor gelio ki dusunck halim yok :)) oyle normal deil ya bildigin sariydi ilk defa gordm boyle bise

Cnm sesi icin erken oldugu icin duyulmadi ama kalbi atiyordu.kisiden kisiye degisiyor amam ortalama 7 den sonra duyuluyor. Ben gormekle yetinebildim :)
Kuzum ultrason normalde zararlı bir sey degil ancak ses duyabilmek icin ısı enerjisi göndermek gerekiyormuş. Kalbinin sesini de duymak icin kalbe ısı gonderiliyor. Benim doktorum daha kalbi cok küçük o yüzden sesini azicik dinletip kapaticam demisti zarar gormesin diye benim düşük riskim olduğu icin cok korkuyordum beni rahatlatmak için dinletti yoksa belki bana da dinletmezdi o etapta . senin de o yüzden dinletmemistir :)

Anladımm şimdii bende perşembe keseyi görmeye gidicemm dua edin bana lütfenn inşallah herşey yolundadırr :))

mrb bayanlar. Ben de bebek düşünüyorum. iki yılı geçti hamile kalamadım. ilk oğluma hemen hamile kalmıştım. tabi yaşında etkisi vardır. nerdeyse 10 yıl olacak. yaşım 35 şuan. ünv prof a gittim. AMh testi istedi. baktı sonuç düşmüş değerler dedi. 1,02 idi değer. Hormon tedavisi lazımmış. Ama önce rahim filmi çekelim dedi. Onun için de gün alamadık. randevu dolu imiş. Artık hayırlısı. Tüp bebek denemek istiyorum. Eşim de öyle istemiyor. Doğal yolla deneyelim önce dedi.Sanırım bu süreçte rahat olmak lazım. Allah ilk bebeğini isteyenlere kolaylık versin.İsteyen herkesin olur inş.

Cnm cok kucuk oldugu icin duyulmaz dedi ayrica yapulan arastirmalarda ultrasona siksik gurmek bebege ilerleyen donemlerde zarar veriyor. Gorme ve duyma gibi. Hatta avrupada bazi ulkelerde bildigim kadariyla en fazla 2 yada 3 kere girebiliyorsun. Misal cinsiyet icin ozel bir ultrason olayi yok :))) turkiyede serbest...

Ultrason radyasyon değildir, ses dalgasidir o yüzden herhangi bir zarari yoktur dedi benim doktorum :) ben de arastirma yaparak gördüm ki sık girilen ultrasonun iddia edilen hasarlari vermedigi gerek hayvanlar gerek insanlar uzerinde yapilan arastirmalarla ispat edilmiştir. Ancak kalp atisinin dinlenmesi ses dalgalariyla değil ısı enerjisiyle oldugu icin sadece bu noktada hassasiyet gosterilmek gerekmektedir.

Avrupa benim icin bi kriter değil, her yaptıkları sey doğru yaptiklari anlamina gelmiyor.

Icinizi rahat tutun, insallah en kisa zamanda duyarsiniz kuzunuzun kalp sesini :)

Benimde bat evlilik yildonumume denk gelio hemde esimin dogum gunu. Sirf onun stresi sardı beni su an hediye bile bakmiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…