Gebeliği kolaylaştırıyor ben ersağın tablet şeklinde olanından aldım günde iki kez içtim 1 kutı bitttiğinde hamile oldugumu öğrendim :)Hayıt nasıl kullanıyorsun onu Canım neye yarıyor
Ne güzellllGebeliği kolaylaştırıyor ben ersağın tablet şeklinde olanından aldım günde iki kez içtim 1 kutı bitttiğinde hamile oldugumu öğrendim :)
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah , güzel düşünün güzel olsunMerhaba arkadaşlar, 14 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. Beklenen adet günüm bugündü, ama ben sabırsız davranıp önceden kan testi yaptırdım. Değerleri sizlerle aşağıda paylaşıyorum. Yorum yaparsanız çok sevinirim. Doktor randevum cuma günü o güne kadar biraz sabırsızım.
6 nisan regle 4 gün kala - 26
8 nisan regle 2 gün kala - 90
10 nisan (bugün regl günüm) - 265
2 kattan daha çok artmış her seferinde o yüzden biraz korktum açıkçası dış gebelik olabilir mi diye. Dış gebelik belirtileri olarak söylenen şeyler yok çok şükür ama çok merak ediyorum. 2 kez kimyasal oldu o yüzden artık bebeğimi de kaybetmek istemiyorum.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, hepimiz sağlıklı bebeklere sahip olalım inşallah.
İnşallah sağlıklı bi bebek olır. Bende jiç bilmiyorum yumurtlamadan 10 gün snra yaptıdım 13, 12 gün sonra 48, 16 gün sonra 330Merhaba arkadaşlar, 14 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. Beklenen adet günüm bugündü, ama ben sabırsız davranıp önceden kan testi yaptırdım. Değerleri sizlerle aşağıda paylaşıyorum. Yorum yaparsanız çok sevinirim. Doktor randevum cuma günü o güne kadar biraz sabırsızım.
2 kattan daha çok artmış her seferinde o yüzden biraz korktum açıkçası dış gebelik olabilir mi diye. Dış gebelik belirtileri olarak söylenen şeyler yok çok şükür ama çok merak ediyorum. 2 kez kimyasal oldu o yüzden artık bebeğimi de kaybetmek istemiyorum.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, hepimiz sağlıklı bebeklere sahip olalım inşallah.
canım çok çok sevindim hayırlı uğurlu olsun :)İnşallah sağlıklı bi bebek olır. Bende jiç bilmiyorum yumurtlamadan 10 gün snra yaptıdım 13, 12 gün sonra 48, 16 gün sonra 330
Sağol canımmm allah isteyen herkese nasip etsin inşallaahcanım çok çok sevindim hayırlı uğurlu olsun :)
Cok artmamis benceMerhaba arkadaşlar, 14 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz. Beklenen adet günüm bugündü, ama ben sabırsız davranıp önceden kan testi yaptırdım. Değerleri sizlerle aşağıda paylaşıyorum. Yorum yaparsanız çok sevinirim. Doktor randevum cuma günü o güne kadar biraz sabırsızım.
Ben adetim 6 gun geciktiginde erken gebelik testi ile ancak ogrenebilmistim:)Kızlar bugün 9.günüm ve hala adet olmadım. 2 gün adet sancısı çektim ama adet olmadım. Eşim de yarın da olmazsan yarın akşam acilde kan testi yaptıralım diyor. Ama korkuyorum kist çıkarsa diye. Bu zamana kadar adetim sadece en fazla 2 gün gecikti, o da strestendi. Bu zamana kadar hiç kistim olmadı ve tahlillerim hep güzel çıktı.
Bu ay bebekten vazgeçmiştim. Hiç stresim olmadı. Geciktiğimi bile fark etmemiştim eşim söyledi. İlaç kullanmadım. Ama kist olabilir mi diye korkuyorum. 6.gün geciktiğimde sabah idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Geç döllenme de olabilir ama offf başka sorunum olabilir mi diye korkuyorum...
Canım ama 48 saatte yani iki günde bir iki katı artıyor yani az değil çokta değilCok artmamis bence
4 gun kala 26 ise
3 gun kala 52 olur
2 gun kala 104 olur
1 gun kala 208
Gününde 416 olur eger tam 2 kati artsa idi. Seninki ise hatta biraz az artmis.
Ancak tam 2 kati artmasi onemli değil %60lik bir artis da yeterli. Bence guzel artiyorsun:)
Canım ama 48 saatte yani iki günde bir iki katı artıyor yani az değil çokta değil
Evet canım 36ile 48 saat arasında iki kat yaklaşık biraz daha fazla olabiliyo tabiBen doktorumun hesaplayisindan günlük artıyor saniyordum. Benim cuma aksami 72ydi. Pazartesi sabahi ( yani toplam 2.5 günde) 356 oldu ondan dolayi gunluk 2 katiymis gibi düşündüm :)
peki adet dönemine 1 hafta kala gebe kalan varmıdır acabaEvet canım 36ile 48 saat arasında iki kat yaklaşık biraz daha fazla olabiliyo tabi
Valla benim adetine 2 gun kala hamile kalan arkadasm varpeki adet dönemine 1 hafta kala gebe kalan varmıdır acababirde ilişkiden kaç gün sonra acaba en erken gebelik varmı yokmu öğrenebiliriz
İnşallah rabbim bana da nasip ederValla benim adetine 2 gun kala hamile kalan arkadasm var
Insallahh. Öyle düşünme allah nasipbettikten sonra hersey olurİnşallah rabbim bana da nasip ederyani şansim düşük gibi ama
Valla onu bende duydm ama 2 ay önce 9 gun gecen ay 5 gun geciktim hala bise yokMerhabalar kizlar dilerim Rabbim biran önce hepimize evlat nasip eder. Bizde 9 aydir düşünüyoruz hicbir sorun olmamasina ragmen tık yokne kadar zor bir durummus..en son adetim 5 gün gecikti. Test yaptım negatif çıktı. Kan testi için tam gidecektim kii regl oldum asıl sorum şu adet düzeni sürekli değişmez ise hamile kalma ihtimali oluyor muş bir sonra ki aya böyle birsey duydunuzmu? Ben 9 aydr ilk defa böyle gecikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?