Normal heralde o zamanbenim devam edio bin kac gun daha
bu tarz seylerde degisio tabi kisiye gore sen daha ii bilirsn kendini normalmi senin icin hic olmazmiydiNormal heralde o zaman
Tesek ederim cnm .insallah bie sikinti cikmaz
[/QUO inşaallah canım. Ne yaptın bugün doktora gidecektin gidebildinmi
Ya ben iki aydır dikkat ediyorum onceden bakmazdim o yüzden bilemedimbu tarz seylerde degisio tabi kisiye gore sen daha ii bilirsn kendini normalmi senin icin hic olmazmiydi
Son adet tarihin nezamanBu arada kasıklarım cok ağrıyor
Kizlar merhaba bizde 4 aydır bebis istiyoruz her ay hüsranla sonuçlandı. Bu ay yumurtlama gunu ve sonrasında eşimle olabildik reglime 10 gun kala göğüs uçlarımda gözle görülür büyüme oldu ve ara ara kasik ağrım oluyor normalde olmazdı bunlar yarin regl günüm suan baya akintim var heran olacakmış gibi hissediyorum cevremde herkes hamiş cok üzülüyorum boyle olmasına gebe kalan arkadaşlarda göğüs uclarinda büyüme olmusmuydu boyle acaba
Baya var iste 2.cizgiiiKızlar sanki çok silik bi çizgi görüyorum ama hayalmi görüyorum ben
Yaa ne güzel ama ben senin gibi şanslı degilim maalesef bugün reglim basladi sanirim kanlı akintim geldi allah tamamına erdirsin seninkinide sağlıkla al kucağına ınsallahKuzum açıkçası ben hamile oldugumu öğrenmeden 1 gün önce sutyenimi degistirirken afedersin eşim görmüştü şok olmustu göğüs uclarina ne oldu seniin diye o diyince fark etmiştim ben de gogus uclarimin koyulasip büyüdüğünü:)
Hayirli olsun canim insallh yükselir değerinKızlarr hamileyiimm.. Ama değer daha çok küçük 13.9 çıktıı
Hayirli olsun cnm deger her gun katlaniyor. Yukleselir endiselenme.Kızlarr hamileyiimm.. Ama değer daha çok küçük 13.9 çıktıı
Sağol canım inşallahHayirli olsun cnm deger her gun katlaniyor. Yukleselir endiselenme.
Kızlar merhaba. Aranıza yeni katıldım 4 tüp bebek denemem negatif sonuçlandı. Fsh 18 bu ay hayıt tohumu ve çörek otu bal tarçın denedim. Adetime 8 gün var ama adet belirtisi yok. Her ay göğüslerim siser acırdı kasiklarim agrirdi umutlanırdım. Ama garip adet belirtim yok bu şekilde hamile olan varmi.? Kafanızdan atın diyorlar ama maalesef ben yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?