2019 Hamilelik için uğraşanlar

Merhaba cnm aile hekimine sadrce test sonucunu gordu . Kadin dogum kontrol sali gunu. Acele etmiyorum yani ...:)) hersey olacagina varir.

Kızlar merhaba benim son adet tarihim 7 Nisan adetime 3 gün kaldı aşırı derecede ayak üşümem ve bel ağrım var sizce test yapsam çıkar mı adetim beklemwliyim

Kızlar sanki çok silik bi çizgi görüyorum ama hayalmi görüyorum ben

Eklentiler

• IMG_20190404_183434.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 60

Kuzum açıkçası ben hamile oldugumu öğrenmeden 1 gün önce sutyenimi degistirirken afedersin eşim görmüştü şok olmustu göğüs uclarina ne oldu seniin diye o diyince fark etmiştim ben de gogus uclarimin koyulasip büyüdüğünü:)

Yaa ne güzel ama ben senin gibi şanslı degilim maalesef bugün reglim basladi sanirim kanlı akintim geldi allah tamamına erdirsin seninkinide sağlıkla al kucağına ınsallah

Ersağın hayıt maça arı sütü kapsüllerini kullandım bide kalsiyum çinko d vit karışımı olan bi kapsülünü kullandım belki onların yararı olmuştur tavsiye ediyorum isteyenlere. Bide ovulasyon testi yapınca yumurtlama günü ve sonrasındaki 3 gün ilişki oldu

Kızlar merhaba daha oncede yazmıştım adet belirtisi yok diye. Bugün itibariyle adetim 3 gün gecikti. Hafif göğüs ucu haricinde hala belirti yok bir sürü idrar testi yaptım hep tek çizgi sizce hala umudum Varmı.? Yoksa yine yumurta çatlamayıp kistmi oldu ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…