Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım en son nezman adet oldun geçtiyse çıkardı testte istersen bide kandan baktır belki geç döllenmedirKızlar merhaba daha oncede yazmıştım adet belirtisi yok diye. Bugün itibariyle adetim 3 gün gecikti. Hafif göğüs ucu haricinde hala belirti yok bir sürü idrar testi yaptım hep tek çizgi sizce hala umudum Varmı.? Yoksa yine yumurta çatlamayıp kistmi oldu ((
En son 6 Mart’ta adet oldum. Ama adetlerim düzensiz 21 ile 28 gün arası oluyordum bugün 31 gün oldu belirtide yokCanım en son nezman adet oldun geçtiyse çıkardı testte istersen bide kandan baktır belki geç döllenmedir
Doktora gittinmi hiç bi dıktora görün ilk önce bişey yok derse de ovulasyon testiyle denemeye başlaArkadaşlar 8 ay bitti hiç korunmadik, düzenli ilişki yaşadık ama her ay hüsran yaşadık Oysa kendimi bildim bileli herşeyim düzenli hiç gecikme yaşamadım. Enfeksiyon falan hiç öyle şikayetlerimde olmadı. Artık hiç olmayacakmis gibi his oluştu içimde.Umudum gittikçe tükeniyor. Yoruldum her ay negatif olmasından. Bir süpriz olurmu dersiniz ? 8 ay normal mi ne yapmalıyım?
Ovulasın testi nasıl kullanılıyor nedir yaniArkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 aydır gebelik istiyoruz fakat henüz olmadı bu ay ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama günününü tespit ettim yumurtlamanın üstünden 10 gün geçti test yaptım fakat negatif. Erken olduğu için midir bilmiyorum. Pcos var bende ama tamda net değil. Progestan 100 kullanıyorum 2 aydır. Acaba adet olcammı yoksa hamile olabilcemmi cok merak ediyorum zaman geçmiyor. Ama adet belirtilerim mevcut. Hamile kalmaya calısanlar ve bu durumları yasayanlar var mı aranızda
ovulasyon testi nedir nasıl kullanılır ?Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 aydır gebelik istiyoruz fakat henüz olmadı bu ay ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama günününü tespit ettim yumurtlamanın üstünden 10 gün geçti test yaptım fakat negatif. Erken olduğu için midir bilmiyorum. Pcos var bende ama tamda net değil. Progestan 100 kullanıyorum 2 aydır. Acaba adet olcammı yoksa hamile olabilcemmi cok merak ediyorum zaman geçmiyor. Ama adet belirtilerim mevcut. Hamile kalmaya calısanlar ve bu durumları yasayanlar var mı aranızda
Henüz gitmedim belki olur diye ama bu ay testi denicem bakalım. Gerçi hiç kacirdigimizi düşünmüyorum bu zamana kadar gün aşırı olduğu için ama yinede test kullanıcam yine olmasa önünüzde ki ay doktor şart görünüyor hastahaneleri de hiç sevmem ama mecburDoktora gittinmi hiç bi dıktora görün ilk önce bişey yok derse de ovulasyon testiyle denemeye başla
Bir sonraki ay alirsin guzel haberini inşallah cok teşekkürler <3Yaa ne güzel ama ben senin gibi şanslı degilim maalesef bugün reglim basladi sanirim kanlı akintim geldi allah tamamına erdirsin seninkinide sağlıkla al kucağına ınsallah
Kızlarr hamileyiimm.. Ama değer daha çok küçük 13.9 çıktıı
Hiç sorma başladı zatrn stres keseyi görücezmi acaba değer yükselcekmi acaba sağlıklı olcakmı acaba bi sürü sey başladıı. Bugün doktora gidicem inşallah güsel şeyler söylerrYaaa cok sukuuuurrr <3 insallah guzelce artar degerin asıl stres şimdi başlıyor:)) bizi de haberdar et gelismelerden. Darısı pineapple2 ve diğer arkadaşlara amiiiiiiinnn
Bizim 9 haftalik oldu hala gecmedi stresi valla takıntılı psikopatin teki oldum sipa yüzünden insallah guzel gecer kuzum <3 kan testini hangi gun yapmistinHiç sorma başladı zatrn stres keseyi görücezmi acaba değer yükselcekmi acaba sağlıklı olcakmı acaba bi sürü sey başladıı. Bugün doktora gidicem inşallah güsel şeyler söylerr
Yaaa cok sukuuuurrr <3 insallah guzelce artar degerin asıl stres şimdi başlıyor:)) bizi de haberdar et gelismelerden. Darısı pineapple2 ve diğer arkadaşlara amiiiiiiinnn
Ayy beni de unutmamış :) son gelişmeleri yazayım hemen: Klomen bir kutu bitirdim ve dün öğlen çatlatma iğnesi yaptırdım. Doktorum birliktelik günleri belirledi bakalım ama eskisi gibi takıntılı değilim buraya da sık girmiyorum :) amaan olmazsa da olmasın modundayım artık itirazediyorumhakimbey sende durumlar nasıl kuzucum?
Birkac saat sonraki sonuçlara guvenme canim. Beni de yaniltmisti. En en en en gec yarim saate çıkıyor netlesiyor pozitif olunca. İnşallah baska testlerde hemen gorursun 2.cizgiyiKizlar bugun test yaptim başta bir şey yoktu ama üstünden bir kaç saat geçince boyle olmuş sizce durum nedir ?
InşallahBirkac saat sonraki sonuçlara guvenme canim. Beni de yaniltmisti. En en en en gec yarim saate çıkıyor netlesiyor pozitif olunca. İnşallah baska testlerde hemen gorursun 2.cizgiyi
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 aydır gebelik istiyoruz fakat henüz olmadı bu ay ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama günününü tespit ettim yumurtlamanın üstünden 10 gün geçti test yaptım fakat negatif. Erken olduğu için midir bilmiyorum. Pcos var bende ama tamda net değil. Progestan 100 kullanıyorum 2 aydır. Acaba adet olcammı yoksa hamile olabilcemmi cok merak ediyorum zaman geçmiyor. Ama adet belirtilerim mevcut. Hamile kalmaya calısanlar ve bu durumları yasayanlar var mı aranızda
[/QUOTE