Canım normal adet gibi miydi? Canlı renkte ? Yerleşme kanaması pembemsi veya kahverengi ve lekelenme şeklinde adetteki gibi ped takman gerekecek kadar gelmiyor . Hangi tanıma uyuyorsun?Zaten yumurtlama günümden 6 gün sonra oldu adetime 10 gün vardı. Ama işte cok az da depil normal adrtime göre baya az tabi. Yumurtlama olmadı ondan mı acaba ama ovulasyon testinde yumurtlamayı görmüştüm. Adetim bitti ama acba adet değilmşydiki diye hala aklımda o var
Zaten yumurtlama günümden 6 gün sonra oldu adetime 10 gün vardı. Ama işte cok az da depil normal adrtime göre baya az tabi. Yumurtlama olmadı ondan mı acaba ama ovulasyon testinde yumurtlamayı görmüştüm. Adetim bitti ama acba adet değilmşydiki diye hala aklımda o var
Evet geldi ama işte pıhtılı falan değil biyerim kesilmiş gibi kırmızıKırmızı kan geldi mi hiç canım normal adet kanı gibi?
Icin rahat etsn die kan tahlili yaptir ama kendini umitlendirme yinede ztn bi kac aydir erken oluyodnEvet geldi ama işte pıhtılı falan değil biyerim kesilmiş gibi kırmızı
Icin rahat etsn die kan tahlili yaptir ama kendini umitlendirme yinede ztn bi kac aydir erken oluyodn
Evet var progestan kullanıyodum işte. Yunurtlaöadan 6 gün sonra neden oldum anlöadım. Kan testinede gerek yok ya büyük ihtimal yoktur zten ümitlenmiyorumda acaba dedim işte. Bakalım bu ay ne olcakBence bi doktora gidebilirsin, pcos vardı dimi sende? Düzensizlik yapıyor muhtemelen.
Su kafaya takmamayi becersek bi hersey güzel olcak daEvet var progestan kullanıyodum işte. Yunurtlaöadan 6 gün sonra neden oldum anlöadım. Kan testinede gerek yok ya büyük ihtimal yoktur zten ümitlenmiyorumda acaba dedim işte. Bakalım bu ay ne olcak
evet ben varim 2 gun kaldiReglime daha 9 gün var günler geçmiyorbenim gibi regl bekleyenler var mı??
Benim de 3 Yarabbimevet ben varim 2 gun kaldi
Benim yarin olmam gerekiyor hic bi belirti yok ama yemek kokusundan midem bulanıyor bide böyle sanki elim ayagim titriyor tansiyonun düşecek gibi oluyor dizlerim tutmuyo gun içindeBenim de 3 Yarabbim
Tansiyon düşmesi gibi hal bende de var ama benim tansiyonum zaten düşük :)Benim yarin olmam gerekiyor hic bi belirti yok ama yemek kokusundan midem bulanıyor bide böyle sanki elim ayagim titriyor tansiyonun düşecek gibi oluyor dizlerim tutmuyo gun içinde
arkadaslar ben 7 aylik evliyim doktor a gittim klomen Verdi kullandim tekrar gittim doktor ultrasonla bakti afferim dedi.neden dedigini anlamadim iliski gunlerini soyledi suan 2 gun kaldi adetime bu ay bas donmem cok oldu kasik agrilari falan arada kremsi beyaz akintim oldu sizce bu ay hamile kalirmiyim cevaplarinizi bekliyorum tabi dualarinizi :)
Benim hiç olmazdi böyle sag kasigim batiyor ama adetimde kasik batmasi falan olmaz benim sadece bel agrisi olurdu umitlenmek istemiyorum hayirlisi bakalimTansiyon düşmesi gibi hal bende de var ama benim tansiyonum zaten düşük :)
Haydi hayırlısı bakalım, Pazar günü de olmazsan test yap bar haber et merak ettim.
Benim bat Pazartesi zaman geçmiyor
Klomen nasıl kullandım kullandıktan snra doktoramı gisiliyo tejrr nası oluyo. Büyük ihtimal ben bu ay yine adet olursam banada ondan vericekarkadaslar ben 7 aylik evliyim doktor a gittim klomen Verdi kullandim tekrar gittim doktor ultrasonla bakti afferim dedi.neden dedigini anlamadim iliski gunlerini soyledi suan 2 gun kaldi adetime bu ay bas donmem cok oldu kasik agrilari falan arada kremsi beyaz akintim oldu sizce bu ay hamile kalirmiyim cevaplarinizi bekliyorum tabi dualarinizi :)
Psikolojik belki ama insan ümitleniyorAh o belirtiler 4 aydır deniyoruz 4ündede bütün hamilelik belirtilerini yaşadım
Ilk sayfaya batlari yaz da ordn takip edelimmKlomen nasıl kullandım kullandıktan snra doktoramı gisiliyo tejrr nası oluyo. Büyük ihtimal ben bu ay yine adet olursam banada ondan vericek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?