2019 Hamilelik için uğraşanlar

Yok canim henuz olmamis.ikiside ayni koyulukta hatta digerinden daha koyu olunca yumurtluyosun siliklesince catliyor.döngün ve düzenin nasil?

Yok hemde yapmak istemiyorum negatif cikarsa kaldiramam ya zaten daha bi gun gecti
Eger negatifse eninde sonunda ogrencn. Bu kdr kasma kendini bence en buyuk probpm bu ztn nasip drilms de onune bak ben oyle yapiorm artk gunune kdr acaba diye sıkıyorum kendimi ama negatifi de gorunce uzulmuorm allah ol dedikten sonra hic biseye engel yoktur.

Ben üzülüyorum eşimide üzüyorum o yüzden yapmicam belki o arada adet olurum gerek kalmaz hic

Insallh canim senin de mi gecikti adetin baska belirtin varmi
Benim gecikmedi yani şöyle bende pcos var 3 4 ayda bir adet oluyorum gecen ay söktürücü hap kullandim subatin 18inde adet oldum 7 gun sürdü bitti 3 gun gecti sogan suyuna basladim bugun sogan suyu bitiyor son gun yani hamilemiyim adet mi olcam yoksa hocbir sey olmicam mi hiç bir bilgim yok

Bakin teyzeleri benim susam taneme:)
Ayyy masallahh..Yerim ben onu:)))Ben de dun gittim.Sadece keseyi gorduk.Iki hafta sonra gelirseniz net sekilde bebegi goruruz dedi doktor..Ben de cok heyecanliyim..Gun sayiyorum:))29 un da gidecegim insallah.Allah bebeklerimizi korusun saglikla kucagimiza alalim insallah.
.

Bu kadar erken yumurtlama olacağını zannetmiyorum yani eğer 21 günde bir adet oluyorsan anca o şekilde bu kadar erken yumurtlama olabilir

Hsg çektirdikten sonra hamile kalma şansı çok yüksekmiş çok duydum öyle hemen hamile kalanları sende kalırsın inşaallah üzülme sadece düzenli ilişkiye devam et zaten öyle olursa ovulasyon testlerine falanda gerek kalmaz

Canım ben yerleşme kanaması yaşadım adetimin 34.gününde parlak kıpkırmızı kan geldi ama koyu kırmızı değildi rengi
2 defa az miktarda gelip kesildi o günden 4 gün sonra test yaptım kopkoyu çift çizgi çıktı hamdolsun:) Allah sanada burdaki bütün isteyenlerede banada tekrar nasip etsin
Sen adetin bittiyse 2 günde bir düzenli devam et tutar inşallah bide ilişkiden yarım saat önce eşine türk kahvesi içir bide bitter yedir
Bunlar erkeklerde sperm hareketlerini hızlandırıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…