• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Hamilelik için uğraşanlar

Zaten yumurtlama günümden 6 gün sonra oldu adetime 10 gün vardı. Ama işte cok az da depil normal adrtime göre baya az tabi. Yumurtlama olmadı ondan mı acaba ama ovulasyon testinde yumurtlamayı görmüştüm. Adetim bitti ama acba adet değilmşydiki diye hala aklımda o var
Canım normal adet gibi miydi? Canlı renkte ? Yerleşme kanaması pembemsi veya kahverengi ve lekelenme şeklinde adetteki gibi ped takman gerekecek kadar gelmiyor . Hangi tanıma uyuyorsun?

Zaten yumurtlama günümden 6 gün sonra oldu adetime 10 gün vardı. Ama işte cok az da depil normal adrtime göre baya az tabi. Yumurtlama olmadı ondan mı acaba ama ovulasyon testinde yumurtlamayı görmüştüm. Adetim bitti ama acba adet değilmşydiki diye hala aklımda o var

Kırmızı kan geldi mi hiç canım normal adet kanı gibi?

Bence bi doktora gidebilirsin, pcos vardı dimi sende? Düzensizlik yapıyor muhtemelen.
Evet var progestan kullanıyodum işte. Yunurtlaöadan 6 gün sonra neden oldum anlöadım. Kan testinede gerek yok ya büyük ihtimal yoktur zten ümitlenmiyorumda acaba dedim işte. Bakalım bu ay ne olcak

Evet var progestan kullanıyodum işte. Yunurtlaöadan 6 gün sonra neden oldum anlöadım. Kan testinede gerek yok ya büyük ihtimal yoktur zten ümitlenmiyorumda acaba dedim işte. Bakalım bu ay ne olcak
Su kafaya takmamayi becersek bi hersey güzel olcak da

arkadaslar ben 7 aylik evliyim doktor a gittim klomen Verdi kullandim tekrar gittim doktor ultrasonla bakti afferim dedi.neden dedigini anlamadim iliski gunlerini soyledi suan 2 gun kaldi adetime bu ay bas donmem cok oldu kasik agrilari falan arada kremsi beyaz akintim oldu sizce bu ay hamile kalirmiyim cevaplarinizi bekliyorum tabi dualarinizi :)

arkadaslar ben 7 aylik evliyim doktor a gittim klomen Verdi kullandim tekrar gittim doktor ultrasonla bakti afferim dedi.neden dedigini anlamadim iliski gunlerini soyledi suan 2 gun kaldi adetime bu ay bas donmem cok oldu kasik agrilari falan arada kremsi beyaz akintim oldu sizce bu ay hamile kalirmiyim cevaplarinizi bekliyorum tabi dualarinizi :) Al

Benim yarin olmam gerekiyor hic bi belirti yok ama yemek kokusundan midem bulanıyor bide böyle sanki elim ayagim titriyor tansiyonun düşecek gibi oluyor dizlerim tutmuyo gun içinde
Tansiyon düşmesi gibi hal bende de var ama benim tansiyonum zaten düşük :)

Haydi hayırlısı bakalım, Pazar günü de olmazsan test yap bar haber et merak ettim.

Benim bat Pazartesi zaman geçmiyor

arkadaslar ben 7 aylik evliyim doktor a gittim klomen Verdi kullandim tekrar gittim doktor ultrasonla bakti afferim dedi.neden dedigini anlamadim iliski gunlerini soyledi suan 2 gun kaldi adetime bu ay bas donmem cok oldu kasik agrilari falan arada kremsi beyaz akintim oldu sizce bu ay hamile kalirmiyim cevaplarinizi bekliyorum tabi dualarinizi :)

Rutin regl beklerken yaşadıklarından farklı mi bu ağrılar ? İlk gebelikte rutin renk sürecimden farklı idi çünkü.

Tansiyon düşmesi gibi hal bende de var ama benim tansiyonum zaten düşük :)

Haydi hayırlısı bakalım, Pazar günü de olmazsan test yap bar haber et merak ettim.

Benim bat Pazartesi zaman geçmiyor
Benim hiç olmazdi böyle sag kasigim batiyor ama adetimde kasik batmasi falan olmaz benim sadece bel agrisi olurdu umitlenmek istemiyorum hayirlisi bakalim
Aynen zamn geçmiyor surekli disari çıkıyorum evde kalırsam daha cok kafaya takıyorum

Ah o belirtiler 4 aydır deniyoruz 4ündede bütün hamilelik belirtilerini yaşadım:KK70:

Klomen nasıl kullandım kullandıktan snra doktoramı gisiliyo tejrr nası oluyo. Büyük ihtimal ben bu ay yine adet olursam banada ondan vericek

Bnm 7 gunum var en son bnm sanki. Gecen ay ki 9 gun gecikmm olmasa bat dun olcakti

Back
X