• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Hamilelik için uğraşanlar

Kızlar ya benim dün yumurtlama günümdü dünden önve dün ve bugun birliktelik oldu. Ama bugun cok zordu yani eşimde bende cok yorgunduk zoraki oldu resmen. Siz ne sklıkla birlikte oluyosunuz yumurtlama günlerinde:110:

Kızlar ya benim dün yumurtlama günümdü dünden önve dün ve bugun birliktelik oldu. Ama bugun cok zordu yani eşimde bende cok yorgunduk zoraki oldu resmen. Siz ne sklıkla birlikte oluyosunuz yumurtlama günlerinde:110:

Reglim 2 gün önce bitti. Bu ay bitişiyle birlikte her gün birlikte oluyoruz canım ama dediğin gibi zoraki başlıyor gibime geliyor sırf çocuk yapalım diye :rolleyes:

Kızlaar rahim filmi çektirdim her iki tüpüm de normal çıktı çok şükürrrr :)

3 ay içinde gebe kalma ihtimalin yuksek iyi degerlendir bence :)

Evet öyleymiş doktorum bu ay bile kalabilirsin dedi çook mutluyum :) ovulasyon testine başladım henüz silik bakalım zaten 1-2 gün ilişki yasak :(

Yaa ne güzell iştee :) nasıldı peki agrı falan oldumu bide nekadardor olmuyodu sizin bebiş canım

Canım ben korktuğum için anestezili çektirdim. Çok kasarım kendimi diye düşündüm, kasınca tüpler tıkalı gibi gözükebiliyormuş. O yüzden hiç ağrı sızı hissetmedim şu an pembe bi akıntım var o kadar. Bizim 5 aydır olmuyor kuzum

Evet öyleymiş doktorum bu ay bile kalabilirsin dedi çook mutluyum :) ovulasyon testine başladım henüz silik bakalım zaten 1-2 gün ilişki yasak :KK43:
Ben 2.ayda kaldım filmden sonra mücize gibi bi sey bu film düşük yaptim ama olsun simdi doktora gitcem sorcam yine çekil derse yine cektircem

Canım ben korktuğum için anestezili çektirdim. Çok kasarım kendimi diye düşündüm, kasınca tüpler tıkalı gibi gözükebiliyormuş. O yüzden hiç ağrı sızı hissetmedim şu an pembe bi akıntım var o kadar. Bizim 5 aydır olmuyor kuzum
5 ayda hemen rahim filmi çektilermi ilginç önce klomen falan olmuyomu direk rahim filmimi. Bende bu ay olmazsa gidicem tekrar ama ne dicek blmiyorum benimde bu ayla birlikte toplam 4 ay falan oluyo ama daha erken bi kaç ay daha kendiliğimizden denesekmi diyorum yoksa adet olunca gitsemmi direk doktora bilemedim. Tabi inşallah adet olmamda bu ay. D

5 ayda hemen rahim filmi çektilermi ilginç önce klomen falan olmuyomu direk rahim filmimi. Bende bu ay olmazsa gidicem tekrar ama ne dicek blmiyorum benimde bu ayla birlikte toplam 4 ay falan oluyo ama daha erken bi kaç ay daha kendiliğimizden denesekmi diyorum yoksa adet olunca gitsemmi direk doktora bilemedim. Tabi inşallah adet olmamda bu ay. D

Canım ben 10 yıl önce çikolata kisti ameliyatı olmuştum. Hala da küçük bir çikolata kistim var yapışıklık falan yapabiliyormuş o nedenle hemen rahim filmine bakmak istedi doktorum ama tüplerim açık çıktı çok şükür. Sabıkalı olmasam 5 ay tabii çok erken film çekmek için. Bence 1-2 ay daha deneyin çünkü 4 ay çok az gerçekten. İnşallah bu ay hiçbirimiz adet olmayızzzzzz

Ben 2.ayda kaldım filmden sonra mücize gibi bi sey bu film düşük yaptim ama olsun simdi doktora gitcem sorcam yine çekil derse yine cektircem

Ayy ağzından bal damlıyor canım inşallah bu ay hamile kalırım. Düşük için çok üzüldüm, ne kadar zaman oldu?

Kızlar bu arada döngümün 8. günündeyim ovulasyon testine başladım. Henüz hareket yok tetikte bekliyorum :))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 38
Back
X