AminnBence hamilesiniz tebrikler. İdrar gebelik testi yaparsanız direkt çıkar. Allah bizlere de nasip etsin hepimizin kucağını doldursun tez zamanda amin
Benim bildigim kadariyla regl gecikmesi yumurtanin catlamamis olmasiyla alakasi yoktur.ben yillardir doktorlara gidiyorun ayni soru doktoruma sormustum.ama gecikmeye sebep olmadigini söylemisti.Kızlar acil bi şey danışmam lazım size, çatlamayan yumurta adet düzensizliği, regl gecikmesi yapar mı? Bu konuyu dünden beri araştırıyorum, bir kısmı "yumurtan çatlamasa bile regl düzenin aynı devam eder, sadece o ay ki reglinde yumurtan atılmaz" demiş, yani çatlamayan yumurtanın regliyi geciktirdiğini düşünen kişi sayısı az. Bilgisi olan var mı? Yada reglisi yumurtası çatlamadığı için geciken, illa ki regl olmak için o yumurtanın çatlamasını sağlayan var mı? Kafam çok karıştı :/
Benim bildigim kadariyla regl gecikmesi yumurtanin catlamamis olmasiyla alakasi yoktur.ben yillardir doktorlara gidiyorun ayni soru doktoruma sormustum.ama gecikmeye sebep olmadigini söylemisti.
Canim evde test yaptinmi?insallah bu gecikmen iyi ye isarettir:)Allah hayirlisini nasip eder Insallah:)Tşk ederim canim cevap verdiğin için, reglim 6 gün geçti, acaba yumurtam çatlamadı da ondan mı regl olmadı diye kendi kendimi yiyordum. Bence de çatlamayan yumurtayla reglinin bi alakası olmaması lazım ama yinede belki net ve doğru bilgiyi bilen vardır diye danısmak istedim :*
Bnde doktora gittim yumurtalarım çatlamıyor o yüzden adet düzensizliğim var bana dupbaston ilacı verdiBenim bildigim kadariyla regl gecikmesi yumurtanin catlamamis olmasiyla alakasi yoktur.ben yillardir doktorlara gidiyorun ayni soru doktoruma sormustum.ama gecikmeye sebep olmadigini söylemisti.
Bnde doktora gittim yumurtalarım çatlamıyor o yüzden adet düzensizliğim var bana dupbaston ilacı verdi
Kızlar acil bi şey danışmam lazım size, çatlamayan yumurta adet düzensizliği, regl gecikmesi yapar mı? Bu konuyu dünden beri araştırıyorum, bir kısmı "yumurtan çatlamasa bile regl düzenin aynı devam eder, sadece o ay ki reglinde yumurtan atılmaz" demiş, yani çatlamayan yumurtanın regliyi geciktirdiğini düşünen kişi sayısı az. Bilgisi olan var mı? Yada reglisi yumurtası çatlamadığı için geciken, illa ki regl olmak için o yumurtanın çatlamasını sağlayan var mı? Kafam çok karıştı :/
Canim ben 5 yildir hem türkiyede hem almanyada doktarlara gitim.bir doktorun dedigini diyerini tutmuyor bunu anladim.senin doktorun verdigi ilaci baska doktorlara göstersen biri yumurta catlamasi icin der diyeri adet düzene girsin diye cevap verirler.inan banada yumurta catlamasi igneleri ilaclar verildi ama catlama olmadigi halde hic günümün gectigini hatirlamam.ama stresten 10 gün geciktiginide bilirim daha sonra hüsrana ugrayip aglardimBnde doktora gittim yumurtalarım çatlamıyor o yüzden adet düzensizliğim var bana dupbaston ilacı verdi
Adet gecikmeni onada bağlama ben geçen ay 14gecikti bnde bayabi sevindim kesin bu sefer hamileyimdir diye düşünüyordum psikolojik olarak belirtilerde vardı ama 14günde adet oldum yeni evlendiğim için düzensizlik olabilir dediler bakalım herşeyin hayırlısıKafam allak bullak oldureglimin 10.gününü bekliycem eğer hala daha gelmemis olursa son kez kan tahlili yapıp negatifi görürsem direkt doktora gidicem bende
Ya bazıları 1 gün unutuyor içmeyi hamile kalıyor canım benim. Biz de aylardır korunmadığımız halde hüsranlardayızben de regl olucam bütün belirtiler başladı kocaman sivilceler de dahil :)) ne diyim, o bebekler bi gün gelecek :)
Ben adet bile olamadimbari onu yapabilseydim
Ben halime ne diyeyim kizlar pisikoloji olarak diplerdeyim.gecenlerde görümcem dogum yapti Allah bagislasin bebisi.kaynanasi bana dönüp amannnn sende ama tenbel ciktin seninle ayni zamanda evlenenler ikinciyi dogurdu sizde bir doktora gidinde tedavi olun degince icimden ammaannn sende ama kalici kaldin seninle ayni zamanda doganlari mezarlikta ziyaretlerine gidiyoruz diyesim vardi.tövbe tövbe deyip gitim valla bana cocuk konusunu acanlara sanane diye bagirasim var artik
Allah im saglikla kucagina almayi nasip eder Insallah canim.Kızlaaaaaar Tekrar test yapıldı bu sefer iki çok koyu kırmızı çizgi çıktı ortaya hamileyim. Allah’ım inşallah bir an önce sizede nasip eder
Kızlaaaaaar Tekrar test yapıldı bu sefer iki çok koyu kırmızı çizgi çıktı ortaya hamileyim. Allah’ım inşallah bir an önce sizede nasip eder
Kizlar ben bu sabah gene hüsrana ugradim.malesef regl oldumAllah büyüktür bende bir gün hamileyim diye bilirim Insallah Allah im kimsenin kucagini bos birakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?