2019 Hamilelik için uğraşanlar

Kızlar acil bi şey danışmam lazım size, çatlamayan yumurta adet düzensizliği, regl gecikmesi yapar mı? Bu konuyu dünden beri araştırıyorum, bir kısmı "yumurtan çatlamasa bile regl düzenin aynı devam eder, sadece o ay ki reglinde yumurtan atılmaz" demiş, yani çatlamayan yumurtanın regliyi geciktirdiğini düşünen kişi sayısı az. Bilgisi olan var mı? Yada reglisi yumurtası çatlamadığı için geciken, illa ki regl olmak için o yumurtanın çatlamasını sağlayan var mı? Kafam çok karıştı :/

Kızlar acil bi şey danışmam lazım size, çatlamayan yumurta adet düzensizliği, regl gecikmesi yapar mı? Bu konuyu dünden beri araştırıyorum, bir kısmı "yumurtan çatlamasa bile regl düzenin aynı devam eder, sadece o ay ki reglinde yumurtan atılmaz" demiş, yani çatlamayan yumurtanın regliyi geciktirdiğini düşünen kişi sayısı az. Bilgisi olan var mı? Yada reglisi yumurtası çatlamadığı için geciken, illa ki regl olmak için o yumurtanın çatlamasını sağlayan var mı? Kafam çok karıştı :/
Benim bildigim kadariyla regl gecikmesi yumurtanin catlamamis olmasiyla alakasi yoktur.ben yillardir doktorlara gidiyorun ayni soru doktoruma sormustum.ama gecikmeye sebep olmadigini söylemisti.

Benim bildigim kadariyla regl gecikmesi yumurtanin catlamamis olmasiyla alakasi yoktur.ben yillardir doktorlara gidiyorun ayni soru doktoruma sormustum.ama gecikmeye sebep olmadigini söylemisti.

Tşk ederim canim cevap verdiğin için, reglim 6 gün geçti, acaba yumurtam çatlamadı da ondan mı regl olmadı diye kendi kendimi yiyordum. Bence de çatlamayan yumurtayla reglinin bi alakası olmaması lazım ama yinede belki net ve doğru bilgiyi bilen vardır diye danısmak istedim :*

Tşk ederim canim cevap verdiğin için, reglim 6 gün geçti, acaba yumurtam çatlamadı da ondan mı regl olmadı diye kendi kendimi yiyordum. Bence de çatlamayan yumurtayla reglinin bi alakası olmaması lazım ama yinede belki net ve doğru bilgiyi bilen vardır diye danısmak istedim :*
Canim evde test yaptinmi?insallah bu gecikmen iyi ye isarettir:)Allah hayirlisini nasip eder Insallah:)

Yapmam mı kuzum hahahah, regl gecikmesinin 2.günü yaptım böyle çıktı, silik ama dağılmış silik, hemen acile gittim eşimle, kan verdim, normalde hep 0.5 falan çıkan hcg değerim 1.20 çıktı ama sonuçta negatif. Bidaha da ne idrar ne kan yapmadım, bugün 6 gün oldı işte. Baska biseyden gecikmistir yine kendimi üzmiyim strese sokmıyım diye bekliyorum :(

Eklentiler

• 20190224_113347.webp
    20190224_113347.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 57
Bnde doktora gittim yumurtalarım çatlamıyor o yüzden adet düzensizliğim var bana dupbaston ilacı verdi

Bnde doktora gittim yumurtalarım çatlamıyor o yüzden adet düzensizliğim var bana dupbaston ilacı verdi

Kafam allak bullak oldu :( reglimin 10.gününü bekliycem eğer hala daha gelmemis olursa son kez kan tahlili yapıp negatifi görürsem direkt doktora gidicem bende :(

Canım benim bildiğim yumurta geç çatlarsa ondan 14 gün sonra kanama olur. Adet kanamasını neden görüyoruz? Çatlayıpda döllenmeyen yumurta adetle beraber atılıyo kanamayla.... eeee yumurta olmadan kanama nasıl olacakki? Bak mesela geçtiğimiz eylül ayında benden yumurtlama akıntısı gelmemişti eylülde adet görmedim ama 4 ekimde yumurta akı gibi akıntı gelmişti 18 ekimde adet oldum yani bu durumda demekki o gün yumurtlama oldu ve 14 gün sonra adet gördüm
Yumurta ne kadar geç çatlarsa regl de o kadar gecikir

Canim ben 5 yildir hem türkiyede hem almanyada doktarlara gitim.bir doktorun dedigini diyerini tutmuyor bunu anladim.senin doktorun verdigi ilaci baska doktorlara göstersen biri yumurta catlamasi icin der diyeri adet düzene girsin diye cevap verirler.inan banada yumurta catlamasi igneleri ilaclar verildi ama catlama olmadigi halde hic günümün gectigini hatirlamam.ama stresten 10 gün geciktiginide bilirim daha sonra hüsrana ugrayip aglardim:( onuda biraktim artik Allahim sen bilirsin deyip beklemedeyim.:(

Kafam allak bullak oldu :KK43: reglimin 10.gününü bekliycem eğer hala daha gelmemis olursa son kez kan tahlili yapıp negatifi görürsem direkt doktora gidicem bende :KK43:
Adet gecikmeni onada bağlama ben geçen ay 14gecikti bnde bayabi sevindim kesin bu sefer hamileyimdir diye düşünüyordum psikolojik olarak belirtilerde vardı ama 14günde adet oldum yeni evlendiğim için düzensizlik olabilir dediler bakalım herşeyin hayırlısı

Ya bazıları 1 gün unutuyor içmeyi hamile kalıyor canım benim. Biz de aylardır korunmadığımız halde hüsranlardayız :KK43: ben de regl olucam bütün belirtiler başladı kocaman sivilceler de dahil :)) ne diyim, o bebekler bi gün gelecek :)

Ben adet bile olamadim :D bari onu yapabilseydim :D

Ben halime ne diyeyim kizlar pisikoloji olarak diplerdeyim.gecenlerde görümcem dogum yapti Allah bagislasin bebisi.kaynanasi bana dönüp amannnn sende ama tenbel ciktin seninle ayni zamanda evlenenler ikinciyi dogurdu sizde bir doktora gidinde tedavi olun degince icimden ammaannn sende ama kalici kaldin seninle ayni zamanda doganlari mezarlikta ziyaretlerine gidiyoruz diyesim vardi.tövbe tövbe deyip gitim valla bana cocuk konusunu acanlara sanane diye bagirasim var artik:(

Ben halime ne diyeyim kizlar pisikoloji olarak diplerdeyim.gecenlerde görümcem dogum yapti Allah bagislasin bebisi.kaynanasi bana dönüp amannnn sende ama tenbel ciktin seninle ayni zamanda evlenenler ikinciyi dogurdu sizde bir doktora gidinde tedavi olun degince icimden ammaannn sende ama kalici kaldin seninle ayni zamanda doganlari mezarlikta ziyaretlerine gidiyoruz diyesim vardi.tövbe tövbe deyip gitim valla bana cocuk konusunu acanlara sanane diye bagirasim var artik:KK43:

Kuzummm sen ne diye canını sıkıyorsun, her beyin yoksunu mahlukatın lafına bakacak olsaydık kendimizi kesmemiz lazımdı :) beyni basmıyor bunun diyip geçeceksin, azıcık insan olsa zaten böyle konusmaz bossssveeeer üzme tatlı canını :)

Kizlar ben bu sabah gene hüsrana ugradim.malesef regl oldum:( Allah büyüktür bende bir gün hamileyim diye bilirim Insallah:( Allah im kimsenin kucagini bos birakmasin:(

Kızlaaaaaar Tekrar test yapıldı bu sefer iki çok koyu kırmızı çizgi çıktı ortaya hamileyim. Allah’ım inşallah bir an önce sizede nasip eder

Canim hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinkav gun gecikmede belli oldu bende gecikmenin 18. Gunundeyim bugun dokgora gidicem insallah en son 17 subatta test yaptrmistim negatif cıkmıstı insallah degismistir

Kizlar ben bu sabah gene hüsrana ugradim.malesef regl oldum:KK43: Allah büyüktür bende bir gün hamileyim diye bilirim Insallah:KK43: Allah im kimsenin kucagini bos birakmasin:KK43:

En azndan regl oldun yeni doneme girdin tekrar denersin insallah canm yeni ay yeni umutlar Rabbim hepimizin evlat sahibi olmasini nasip etsin insallah ben 18 gun gecikmeyle beklemedeyim negatifse en azndan regl olsam da bende tekrar ovulasyonu beklesem bu sekilde cok kotu

Back
X