Ozaman yarın hemen test yap bi bakalımGelmiyor bitti:|
Ayyyyy hayili olsun canim baya pozitifEllerim titiriyor su aaannnnn
Ayyyyy hayili olsun canim baya pozitif
Iyi haberler alirsin Insallah Allah saglikla kucagina almayida nasip eder Insallah.Cok sukuuurrr isyerindeyim cikista hemen kan testi yaptiricam
Iyi haberler alirsin Insallah Allah saglikla kucagina almayida nasip eder Insallah.
Ya okadar sevindimkiii hayırlı olsun darısı basımızaa. Anlatsana nası başardın taktik ver nezamandır olmuyodu bide unuttum ben
Biz 7 aydır deniyoruz soğan kürü yaptım ovu yaptım eşimin değerleri düşükmüş çaksır kökü, keçiboynuzu yaptık falan filaaan şimdi değerleri yükseldi deniyoruz bakalım ama artık hiç ümidim yok
Yaaaaaaa kuzu nasıl sevindim!!
Canım benim Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla :* darısı da bizlerin başına inşallah :)
Cok sevindim kuzum esinin değerlerinin iyi olmasina <3Ya okadar sevindimkiii hayırlı olsun darısı basımızaa. Anlatsana nası başardın taktik ver nezamandır olmuyodu bide unuttum ben
Canım hayırlı olsun adetin geçmiş miydi belirtin var mıydıHcg 72
Yaa yeni ozamannn daha cok tatlıııHcg 72
Canım öncelikle hayırlı olsun. Yaptığın test erken gebelik testi miydi, bi de adet gününe kaç gün kala yaptın :) bide en son hangi tarihte adet oldun :)Ulan kosa kosa eve geldim evde bi ordu misafir agzimi acamadim. Esime soylemek icin catliyorumbirazdan gidecekler. Onlar gitsin esime soyliyim her seyi yazicam :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?