2019 Hamilelik için uğraşanlar

Evet zaten negatif çıkmasından korkuyorum ve hamile olduğumu hissetmiyorum hamile kalınca o his doğarmış bir yazıda okumuştum:)

Cok şükür :) muhakkak yaz kuzum

Doktora gittim. Çok memnun kaldım bu sefer :) ultrasonla baktı sağ yumurtalıkta 2 cm kist varmış. Bisürü kan ve hormon testi istedi ve tabii ki rahim filmi. Eşimden de sperm testi istedi. 2 hafta sonra çektiricem rahim filmini. Dua edin tüplerim açık olsun... sonrasında tedaviye gerek var mı diye bakıcaz.

Bak ne guzel ilgilenmis kuzum doktor <3 insallah hic bi seycik yoktur. Varsa da hemen tedavi edilecek bi seydir ve bi an önce bebisin olur <3

Valla brn buyuk bi pismanlk icindeym allahin hikmeti iste o kdr takip ettim ama fark edemedm. Normalde 28i yumirtlama gunumdu hic degildir die aklima gelmedi. Ayin 6sinda bi kanamam oldu hatta burayada yazmistm sanirim. Megersem o gun yumurtam catlams o da onun kanamasiymis 20sinde de adet oldum ztn 14 gun sonra. O gun suphelemsm degerlendirsm belkide hamileydim ama allahin hikmeti iste vardir bi bildigi akil edemedim. Ama hayirlisiyla ins bi daha boyle akilsizliklar yapmam :))

Merhaba kızlar ben hamile olduğumu zannediyordum üç tane farklı markadan üç tane farklı test yaptım hepsinde pozitif çıktığını düşündüm fakat medikale gittiğimde idrar testinin negatif olduğunu söylediler. Adetime dört gün var ayın 27’si tekrar gelmemi ve tekrar idrar testi yaptırmamı söylediler bu da negatif çıkarsa kan testine göndereceklerini söylediler çok heyecanlıyım bekleyemiyorum be kafam çok karışık yardımcı olun lütfen daha önce bir düşük yaptım ve Haşimato hastalığım var Hamileysem bile sevinemiyorum ya değilse diye

Eklentiler

• 50E7B839-7099-4525-A494-08398D234ED4.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 93
  • 5F14636C-197E-41D3-809F-378FF4AB39E5.webp
    34 KB · Görüntüleme: 101
  • 45CB1A3F-F1D1-494B-943E-B9F5C5D94551.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 98
  • 58DD6397-42C2-4870-BB60-B83D42672C46.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 118

Canimm hamile gozukuyorsun ama cok yeni bi gebelik muhtemelen. Bu haliyle bile kan testinde cikabilir aslinda. Ama yine de 1 2 gun daha bekleyebilirsen bekle garanti olsun :)

Testler pozitif canim Insallah güzel haberler alirsin.Allah hayirlisiyla kucagina almayida nasip eder Insallah:)

Direk kan testi yaptırsanız baska bi hastanede cunku idrar da baya belli cıkmış yani daha 4 gun varmiş bence buyuk ihtimal var peki düşüğun hasimatoyla bi alakası var miymis bilgin var mı

Kızlar selam, kafam o kadar karışık ki, testim böyle çıktı. Dağılmış gibi, silik gibi, hiçbir şey anlamadım. Testi yaptım, 3 dk sonra baktım negatifti, sürekli üzülüyorum bilmem ne diye testi banyoda bıraktım aşağı salona indim, kafamı dağıttım, sonra bir şey için tuvalete çıktığımda şu testi atayım dedim bi baktım durum bu. Belki 5.dakkada böyle oldu belki 3 saat sonra. İnanın bilmiyorum, ben negatifi görünce bıraktım gittim. Çizgi gibide değil çok, anlamadım. İdrarı üstüne çok damlatmadım 2 damla koydum, akma gibi biseyin olduğunu sanmıyorum. Sizce durum ne? Testi böyle olan ve hamile olan var mı? Umutlandım ama boşa olmasından korkuyorum yine

Eklentiler

• 20190224_113347.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 120
Başka bi tane daha yap canım kesin bi sey denemez gibi duruyor

Başka bi tane daha yap canım kesin bi sey denemez gibi duruyor

İşin kötü kısmı, bu testi görünce bi gidip kan vereyim dedim dün gece, normalde hep 0.5 falan çıkan hcg değerim ilk kez 1.20 çıktı ve reglim 4 gün gecikti. Kanda öyle idrarda böyle çıkınca artık test yapmaya korkuyorum, çok yıpratıyorum kendimi diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…