Evet zaten negatif çıkmasından korkuyorum ve hamile olduğumu hissetmiyorum hamile kalınca o his doğarmış bir yazıda okumuştum:)Kuzum bunlar hamilelik belirtilerine benziyor ancak kullandigin yumurta catlatma hapi da bu tür etkiler yapar. Cunku hormonlari etkileyecek her hap bu tarz etkiler gosteriyor mide bulantısı, gogus agrisi halsizlik... Tabi insallah hamilesindir ama 6 aydir sen de cok iyi anlamissindir ki kendini umutlandirip sonrasında negatif sonuca almak omurden bi 10 yıl götürüyor. Sen adet gününü bekle gecikince test yapmaya duruma gore de kan testine git <3
Cok şükür :) muhakkak yaz kuzum
Doktora gittim. Çok memnun kaldım bu sefer :) ultrasonla baktı sağ yumurtalıkta 2 cm kist varmış. Bisürü kan ve hormon testi istedi ve tabii ki rahim filmi. Eşimden de sperm testi istedi. 2 hafta sonra çektiricem rahim filmini. Dua edin tüplerim açık olsun...sonrasında tedaviye gerek var mı diye bakıcaz.
Buarada ben herhangi bir hap yada igne kullanmiyorumEvet zaten negatif çıkmasından korkuyorum ve hamile olduğumu hissetmiyorum hamile kalınca o his doğarmış bir yazıda okumuştum:)
Bak ne guzel ilgilenmis kuzum doktor <3 insallah hic bi seycik yoktur. Varsa da hemen tedavi edilecek bi seydir ve bi an önce bebisin olur <3
İnşallah kuzucum... Sen nasılsın, regl oldun mu??
Bugun regl günümdü ancak regl olmadiiiimm :)
Testt??? Ya çok heyecanlı :))
Ya inşallah hamilesindir bu ay hepiimizz hamile kalırız inşallaaahhhhPazartesi yapicam testi kuzum. İse giderken alicam eger o zamana adet olmazsam :) ama nedense hic kucuk bir umut tanesi bile yok icimde
Pazartesi yapicam testi kuzum. İse giderken alicam eger o zamana adet olmazsam :) ama nedense hic kucuk bir umut tanesi bile yok icimde
Ya inşallah hamilesindir bu ay hepiimizz hamile kalırız inşallaaahhhh
Insallah kuzum cok tesekkurler <3 ben de sana dua ediyorum insallah en kisa zamanda guzel haberler alirsin amiiiinn <3Yaa hadi inşallah. Dua ediyorum senin için :**
Merhaba kızlar ben hamile olduğumu zannediyordum üç tane farklı markadan üç tane farklı test yaptım hepsinde pozitif çıktığını düşündüm fakat medikale gittiğimde idrar testinin negatif olduğunu söylediler. Adetime dört gün var ayın 27’si tekrar gelmemi ve tekrar idrar testi yaptırmamı söylediler bu da negatif çıkarsa kan testine göndereceklerini söylediler çok heyecanlıyım bekleyemiyorum be kafam çok karışık yardımcı olun lütfen daha önce bir düşük yaptım ve Haşimato hastalığım var Hamileysem bile sevinemiyorum ya değilse diye
Testler pozitif canim Insallah güzel haberler alirsin.Allah hayirlisiyla kucagina almayida nasip eder Insallah:)Merhaba kızlar ben hamile olduğumu zannediyordum üç tane farklı markadan üç tane farklı test yaptım hepsinde pozitif çıktığını düşündüm fakat medikale gittiğimde idrar testinin negatif olduğunu söylediler. Adetime dört gün var ayın 27’si tekrar gelmemi ve tekrar idrar testi yaptırmamı söylediler bu da negatif çıkarsa kan testine göndereceklerini söylediler çok heyecanlıyım bekleyemiyorum be kafam çok karışık yardımcı olun lütfen daha önce bir düşük yaptım ve Haşimato hastalığım var Hamileysem bile sevinemiyorum ya değilse diye
Direk kan testi yaptırsanız baska bi hastanede cunku idrar da baya belli cıkmış yani daha 4 gun varmiş bence buyuk ihtimal var peki düşüğun hasimatoyla bi alakası var miymis bilgin var mıMerhaba kızlar ben hamile olduğumu zannediyordum üç tane farklı markadan üç tane farklı test yaptım hepsinde pozitif çıktığını düşündüm fakat medikale gittiğimde idrar testinin negatif olduğunu söylediler. Adetime dört gün var ayın 27’si tekrar gelmemi ve tekrar idrar testi yaptırmamı söylediler bu da negatif çıkarsa kan testine göndereceklerini söylediler çok heyecanlıyım bekleyemiyorum be kafam çok karışık yardımcı olun lütfen daha önce bir düşük yaptım ve Haşimato hastalığım var Hamileysem bile sevinemiyorum ya değilse diye
Başka bi tane daha yap canım kesin bi sey denemez gibi duruyorKızlar selam, kafam o kadar karışık ki, testim böyle çıktı. Dağılmış gibi, silik gibi, hiçbir şey anlamadım. Testi yaptım, 3 dk sonra baktım negatifti, sürekli üzülüyorum bilmem ne diye testi banyoda bıraktım aşağı salona indim, kafamı dağıttım, sonra bir şey için tuvalete çıktığımda şu testi atayım dedim bi baktım durum bu. Belki 5.dakkada böyle oldu belki 3 saat sonra. İnanın bilmiyorum, ben negatifi görünce bıraktım gittim. Çizgi gibide değil çok, anlamadım. İdrarı üstüne çok damlatmadım 2 damla koydum, akma gibi biseyin olduğunu sanmıyorum. Sizce durum ne? Testi böyle olan ve hamile olan var mı? Umutlandım ama boşa olmasından korkuyorum yine
Başka bi tane daha yap canım kesin bi sey denemez gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?