İşin kötü kısmı, bu testi görünce bi gidip kan vereyim dedim dün gece, normalde hep 0.5 falan çıkan hcg değerim ilk kez 1.20 çıktı ve reglim 4 gün gecikti. Kanda öyle idrarda böyle çıkınca artık test yapmaya korkuyorum, çok yıpratıyorum kendimi diye...
Reglin duzenliyse ve 4 gun gecikme olduysa bu deger cok dusuk ben düşük yaptığim hamileligimde 3.gun gecikmesinde 3900 lerde cikmisti canim ben umutlanıp üzülme diye soyluyorum ama insallah tam tersi cıkarİşin kötü kısmı, bu testi görünce bi gidip kan vereyim dedim dün gece, normalde hep 0.5 falan çıkan hcg değerim ilk kez 1.20 çıktı ve reglim 4 gün gecikti. Kanda öyle idrarda böyle çıkınca artık test yapmaya korkuyorum, çok yıpratıyorum kendimi diye...
Reglin duzenliyse ve 4 gun gecikme olduysa bu deger cok dusuk ben düşük yaptığim hamileligimde 3.gun gecikmesinde 3900 lerde cikmisti canim ben umutlanıp üzülme diye soyluyorum ama insallah tam tersi cıkar
İşin kötü kısmı, bu testi görünce bi gidip kan vereyim dedim dün gece, normalde hep 0.5 falan çıkan hcg değerim ilk kez 1.20 çıktı ve reglim 4 gün gecikti. Kanda öyle idrarda böyle çıkınca artık test yapmaya korkuyorum, çok yıpratıyorum kendimi diye...
Malesef 5 altı negatif... benim bazen 0 küsür çıkardı bazen 2.0 çıkardı ama negatifti. Yinede adet gelmediği sürece umut vardır döllenme geç olunca bazen hemen çıkmayabiliyor Allah hayırlısını versin hepinizede banada....dua sabır...
Direk kan testi yaptırsanız baska bi hastanede cunku idrar da baya belli cıkmış yani daha 4 gun varmiş bence buyuk ihtimal var peki düşüğun hasimatoyla bi alakası var miymis bilgin var mı
Pazartesi yapicam testi kuzum. İse giderken alicam eger o zamana adet olmazsam :) ama nedense hic kucuk bir umut tanesi bile yok icimde
Bende düşük yaptığımda aynı şeyi soyledi doktor ilk gebeliklerde olabiliyo demisti ama ben hamileligimi ilk ogrendigimde bende hasimato var demistim onun gebelikle bi alakasi yok demisti doktor ama beni cok tatmin etmedi o yuzden sordum canim umarim guzel sonuclar paylasirsinHastalığı düşükten birkaç ay sonra tespit ettiler , O yüzden herhangi bir yorum yok düşük hakkında. doktor genel olarak gebeliğin düşük olabileceğini söyledi ilk defa hamile kalan kadınlarda . Ay inşallah dedikleriniz doğru Çıkar da Ayın 27’sinde sizinle hayırlı haberler paylaşırım
Progestanmı verdi banada öyle dedi prpgestan verdi o ilaç biraz öylr yapıyor
Birde folik asit
Kuzum güzel haberlerini bekliyorum :*
Canimm hala adet olmadim bugun 3.günüm ama bu gün test yaptim negatif malesef :/
1-2 gün daha geçerse mutlaka kan testi yaptır bence kuzumm. Normalde de gecikir miydi??
Hapı bırakınca bir iki ay sonra bozukuyo düzen gec olmaya başlanıyo benimde öyle olmuştu
Dogum kontrol ilavını bırakıp nca düzensizleşti progestan diyr bi ilaç verdi doktor onunla düzene girdi hemen 2 aydır düzenli oluyorum bu ayda inşallah hamile kalırımmNe kadar sürede duzene girdi sizin?
Dogum kontrol ilavını bırakıp nca düzensizleşti progestan diyr bi ilaç verdi doktor onunla düzene girdi hemen 2 aydır düzenli oluyorum bu ayda inşallah hamile kalırımm
Kuzum normalde hic gecikmezdi ancak doğum kontol hapini biraktiktan sonraki ay da (ocak) gecikmisti doktora gidip adet sokturucu icmistim. Bu ay da (şubat) belki hapin etkisidir halane nalet bi seymis d.klar. gerci millet biraktigi ay hamile kalıyor. Benim hamile kalamamam yetmez gibi bi de adet duzenimi bozdu birakinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?