2019 Hamilelik için uğraşanlar

1.20ye hic guvenmeyin çünkü gecen ay adetimden 4 gun önce ve adetim geciktikten 1 hafta sonra benim de 1.20 idi ve gebelik yoktu malesef :/

Kendimi dinlemekten manyak oldum iyice :)) halimi görsen, bi hamile tavırları, aman kesin testlerde daha çıkmadı geç mi döllendi acaba bilmem ne ahahhaha. Vallaha ne zor sınav bu ya, akıl sağlığımızı kaybedeceğiz :))

Reglin duzenliyse ve 4 gun gecikme olduysa bu deger cok dusuk ben düşük yaptığim hamileligimde 3.gun gecikmesinde 3900 lerde cikmisti canim ben umutlanıp üzülme diye soyluyorum ama insallah tam tersi cıkar

Reglin duzenliyse ve 4 gun gecikme olduysa bu deger cok dusuk ben düşük yaptığim hamileligimde 3.gun gecikmesinde 3900 lerde cikmisti canim ben umutlanıp üzülme diye soyluyorum ama insallah tam tersi cıkar

Ayın sonuna kadar bekleyeceğim bakalım 28inde hala regl olmamıssam bidaha bi kan veririm, yine negatifse direkt doktora gidip bi sorun mu var diye baktırırım Allah isteyen herkese tez zamanda evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah. Cidden çok zor ve çok değişik bir durum...

Malesef 5 altı negatif... benim bazen 0 küsür çıkardı bazen 2.0 çıkardı ama negatifti. Yinede adet gelmediği sürece umut vardır döllenme geç olunca bazen hemen çıkmayabiliyor Allah hayırlısını versin hepinizede banada....dua sabır...

Direk kan testi yaptırsanız baska bi hastanede cunku idrar da baya belli cıkmış yani daha 4 gun varmiş bence buyuk ihtimal var peki düşüğun hasimatoyla bi alakası var miymis bilgin var mı

Hastalığı düşükten birkaç ay sonra tespit ettiler , O yüzden herhangi bir yorum yok düşük hakkında. doktor genel olarak gebeliğin düşük olabileceğini söyledi ilk defa hamile kalan kadınlarda . Ay inşallah dedikleriniz doğru Çıkar da Ayın 27’sinde sizinle hayırlı haberler paylaşırım

Merhaba hanimlar ben ocak 1 de dusuk yaptim normal dusukdu 8 9u gibi bitti ve suan 25 subattyz ben hala.edet olmadim acaba tekrar hamile kalmis olabilirmiym.bole bisey mumkun.mu ? Belorti olarak migdem asiri dercede bulaniyo hatta bu makaleyi yazmadan once cok afedersiniz kustum geldim basim migren hastagsi oldgm icn surekli agriyo sag kasigim kendimi zorldgm zaman sizliyo batma hissi olustryo goguslerim zaten patlamaya hazir balon gini dokunslaar feryat edicek derecedym sizce hamilemym ?

Bende düşük yaptığımda aynı şeyi soyledi doktor ilk gebeliklerde olabiliyo demisti ama ben hamileligimi ilk ogrendigimde bende hasimato var demistim onun gebelikle bi alakasi yok demisti doktor ama beni cok tatmin etmedi o yuzden sordum canim umarim guzel sonuclar paylasirsin

1-2 gün daha geçerse mutlaka kan testi yaptır bence kuzumm. Normalde de gecikir miydi??

Kuzum normalde hic gecikmezdi ancak doğum kontol hapini biraktiktan sonraki ay da (ocak) gecikmisti doktora gidip adet sokturucu icmistim. Bu ay da (şubat) belki hapin etkisidir hala ne nalet bi seymis d.klar. gerci millet biraktigi ay hamile kalıyor. Benim hamile kalamamam yetmez gibi bi de adet duzenimi bozdu birakinca

Hapı bırakınca bir iki ay sonra bozukuyo düzen gec olmaya başlanıyo benimde öyle olmuştu

Ya bazıları 1 gün unutuyor içmeyi hamile kalıyor canım benim. Biz de aylardır korunmadığımız halde hüsranlardayız ben de regl olucam bütün belirtiler başladı kocaman sivilceler de dahil :)) ne diyim, o bebekler bi gün gelecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…