zaten kalp atışını görene kadar gebeliği başlamış kabul etmiyor dr.lar .. inşallah darısı sana.. keşke kan değerlerine batırsaydın iki günde ne kadar yükselmiş vs bunlara önem veriyolar..
çalışıyorum canım izin alırsam göze batıcam , erken olduğu için söylemek istemedim kuzum , şuan 5+4 o yüzden bekleyelim dedim , doktorlar zaten değerlere bakıp gününe göre normal olup yada olmadığını söylerler

o da öyle düşündü , erken geblik testi negatif çıktı ama tabi daha bekle diyorum daha ilişkisinin üzerinden 15 gün falan geçmişti , 1 ayını doldursun bakalım inşallah çıkar ya o da bebiş çok istiyor

Oh çok şükür. Nasıl da rahatlamışsındır. Allah tamamına erdirsin tatlımm. Mis kokularını içimize çektiğimiz günleri görelim. Ben de cuma tekrar gidicem bakalım napıyo Bebişim. Her hafta kontrolüm var benim o yüzden biraz daha rahatım. Yoksa üç haftada bir çağırıyorlar durulacak gibi değil.

Suanda cikolata yedim o yüzden hic paylasmıyım ben gün icinde yediklerimi :)
Ehhe olsun ya ben de ekmek yiyorum midemi anca o topluyo. Çikolata sevmiyorum ben şu an da da midemden tatlılara uzaktan bakıyorum. Normalde tatlıyı çok severm ama çikosuzları

Ehhe olsun ya ben de ekmek yiyorum midemi anca o topluyo. Çikolata sevmiyorum ben şu an da da midemden tatlılara uzaktan bakıyorum. Normalde tatlıyı çok severm ama çikosuzları
Doktor bana tatlıdan uzak dur tuzlu ve ekşi ye dedi ama canım cekiyor napayım ilk iki hafta avokadosundan yumurtasına ananasından süte baya iyi gitmiştim de icim almıyor bazı seyleri suanda

Bide bişey dicem gecen cumartesi doktorum bana 6 haftalık görünüyor dedi tahmini dogum tarihide eylül 3 gibi dedi
Ama sen 8 haftalıksın ve dogum tarihin aynı
Burdaki takvimdemi sorun var doktor değişikmi hesaplıyor anlamadım

Bende 5+4 deyim benim de randevum 28inde ama ben keseyi gördüm yani keseleri
ayyyy allhımm ne güzel bir mutluluk rabbim herkese yaşatsın ya Annemde ben gebeliği öğrenmeden önce rüyasında ikizim olduğunu görmüş , annemin rüyaları hep çıkar , o yüzden nasıl heyecan var bnde de ya , inşallah bnde ikiz anası olurum

Merhaba arkadaşlar dün yazmıştım reglim gecikti diye
Biraz önce kan verdim 16.30 gibi çıkıcak sonuç .
Pek umutlu değilim ama nasip artık

Kalp ritminin bozulduğunu , çarpıntı yaptığını hisseden var mı benden başka ? Çok fazla çarpıntım oluyor benim kalbimin 2 kere en fazla çarptığını kuvvetli şekilde hissettiriyor

Mide bulantisindan ne zaman ve nasıl kurtulabiliriz ya bilemiyorum surekli midem agzimda o agizdaki kotu tat ne yapsam da gecmiyor. Keske ben de bulantisiz hamiş olsaydim

Hayırlısı herşeyin Allah gönlüne göre versin

Canım merak ettim , ikiz de peki iki taraflı mı ağrı nasıl farklı bişey hissettirdi mi sana ?
Benim tüp bebek o yüzden normal gebelikle aynımıdır bilemedim ama ben bişey hissetmedim iki tane falan hiç umudum yoktu sol kasık ağrısı oldu ama kısa kısa şimdiler de çok akıntım var kasık ağrılarım devam ama genel sağ yada sol değil adet ağrısı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…