- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 1
- 16.872
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimm hiç korkma korkman gereken artmaması gerilemesi başlarda çok hızlı artarmis 10000 den sonra sanırım daha yavaş artarmis dört beş güne ancak ikiye katlarmis .başlarda ne kadar hızlı artıyor o kadar iyi benceKızlar pazartesi 31 olan hcg
Bugün 111 çok mu korkmali miyim dış gebelik boş gebelik v.s. fikri olan var mı ???
Sizinkiler nasıl
Insaallah canımCanimm hiç korkma korkman gereken artmaması gerilemesi başlarda çok hızlı artarmis 10000 den sonra sanırım daha yavaş artarmis dört beş güne ancak ikiye katlarmis .başlarda ne kadar hızlı artıyor o kadar iyi bence
İnşallah canımAaa evet canım ne güzel senle de aynı döneme denk gelmişiz. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Günaydın canım. Erken yattığımız için erken uyanıyoruz maalesef. Ben de haftasonlari 12 ye kadar uyurdum artık 8 de kalkıyorumGünaydın kızlar
Ya sanirim benim uykum kaçıyor aksam bi bastırıyor sabah 6 dan sonra cin gibiyim geri uyuyamiyorum
Miyom olmasın o? Kist rahimde olmuyor çünkü. Yumurtalıktaki kist de bebeği sıkıştırıyorsa bilemem. Benim miyomum var, bebekle beraber bu da büyüyecek dedi doktor.Bir arkadaşım yaşadı onu.İnşallah sizde olmaz ama bebek ile birlikte kist te büyüdü. 37 haftaya kadar öyle birlikte büyüdüler. 37 haftada bebeğin artık gelişecek yeri kalmadı. Bebekle birlikte 20 cm çapındaki kisti de aldılar.bebek gayet iyiydi.Yani bu olabilecek en kötü senaryoda bile kötü bir durum olmadı.
Yaa ben de gece uyanıyorum saatlerce uyuyamıyorum sonra yine dalıyorum. Erken yatmayayım diyorum ama onu da başaramıyorum ki.Günaydın kızlar
Ya sanirim benim uykum kaçıyor aksam bi bastırıyor sabah 6 dan sonra cin gibiyim geri uyuyamiyorum
Genelde 1500-2000 olunca vajinal gözüküyorKizlar değer bini geçince mi kese görünüyordu?
1000i gecince vajinadan görünür 2000-3000üstü karından :)Kizlar değer bini geçince mi kese görünüyordu?
GünaydınnnGünaydın güzel anneler
Nasılsınız
Kahvaltılar yapıldı mı
Hayırlı olsuunnn :) kese gören varmı ya 5+2 bugun hala gıtmedım kese için doktoraiyi geceler eylül anneleri... bende aranıza yeni katıldım 2. bebegimi bekliyorum...
Aynen canim kasiklarda bi dolgunluk var arada vuran regl sancisi baska bisey yok simdilikkızlar peki siz belirti olarak ne hissediyorsunuz ? adet sancısı gibi sancı geliyor bazen bana normal diyolar ama sizde neler oluyo bugun 6 haftamız doldu bizim sata göre
O ayrıntıyı hatırlayamadım miyom mu kist miydi.Miyom olmasın o? Kist rahimde olmuyor çünkü. Yumurtalıktaki kist de bebeği sıkıştırıyorsa bilemem. Benim miyomum var, bebekle beraber bu da büyüyecek dedi doktor.
Öyle mi. Benim fazla kilo da var karından görünmesi daha zor yani1000i gecince vajinadan görünür 2000-3000üstü karından :)