• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miyom olmasın o? Kist rahimde olmuyor çünkü. Yumurtalıktaki kist de bebeği sıkıştırıyorsa bilemem. Benim miyomum var, bebekle beraber bu da büyüyecek dedi doktor.
Bende de miyom vardı ama doktor büyüdükçe bebeğe zarar verir dedi. O yüzden bebek düşünmeden önce ameliyat oldum. Sizin miyom bebeğe zarar vermeyecek bir yerde demek ki

Merhaba arkadaşlar Allah hayırlı gebelikler versin gebeliğinizde vajinanın belli noktasında batma ağrı hissediyor musunuz

Hayırlı olsuunnn :) kese gören varmı ya 5+2 bugun hala gıtmedım kese için doktora
Benimde 5+4 çok yakın tarihlerimiz , henüz bnde ne kan tahlili verdim ne de doktora gittim , 26 ocakta randevum keseyi ve kalp atışını ikisini duyabilirim diye beklemedeyim:KK200:

Sürekli değil bazen oluyor inşaallah önemli değildir benim çikolata kistlerim var ondan çekiniyorum biley olcak diye
yok kuzum hiç korkma , çikolata kisti sana sancı yapabilir , kabızlık yaptırabilir ayy bana ne çektirmişti onlar. Teyzemde de çikolata kisti varmış ama büyük greyfurtlar var ya onlar kadarmış , bundan 20 yıl öncesi tabi çocuğun engelli olur gelişmez vs. demişler , kaç tane doktor kürtaj demiş , tyzemde bnm ilk çocuğum engelli olursa olur ben canına kıyamam demiş ve şuan sağlıklı bir oğlu var, o yüzden hiççç korkma tıp artık çok gelişti, çikolota kistin küçülebilir bile bebek sayesinde ....

Merhaba arkadaşlar Allah hayırlı gebelikler versin gebeliğinizde vajinanın belli noktasında batma ağrı hissediyor musunuz
vajina değil ama kasıklara giriyor ağrı gibi batma hissi.. hatta hep sağ kasığıma ultrasonda bile dr hep sağ tarafa baktı.. benim sağ yumurta döllenmiş.. mesela arkadaşımında hep soldaydı ağrısı onun bebişte soldaymış..

Oh bee şükür baş dönmelerim azaldı en azından oturabiliyorum. Dr haklı çıktı sıvı alımım az diye olmuş düzeldim sayılır. İçiyom kusuyom ama en azından içiyorum artık az da olsa napim. Maden suyu fln da içtim.
Sabah bir yumurta bir dilim tulum peyniri iki dilim ekmek arasına koydum yedim. Şimdi tarhana yicem akşama kısmet

Kızlar yediklerimizi de yazalım mı dikkat etmiş olurız bari ya

Kızlar arkadaşım soruyorda , kasıklarında batma çok olmuş , adete 3 gün kala kahverengi akıntı leke gibi gelmiş , bazende su gibi pembe oldu snra kesildi , 3 gün snra adet oldum ilk kez oldu böyle dedi , yerleşme kanaması olabilir mi diyor şüphelenmiş , böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Oğlumu memeden yavaş yavaş konuşarak uzaklaştıracaktım ama ben konuştukça daha da fazla bağlanıyor. Bu sebeple mecbur kaldım artık üstümden inmiyor. 3gün oldu bugün memeden uzaklaştırdım ama baya zor geçiyor. Geceleri uyumuyor perişanız. Bulantım oluyor bir de akşamları.. Oğlanı düzene sokabilirsem hamileliğe odaklanabileceğim. Ekmek yemiyorum dikkat ediyorum. Bol yeşillik, protein, ceviz tüketiyorum. Tartıya göre 1 lg vermiş olmalıyım

ayy ne güzel erkenden kalp atışını dinlemişsin darısı başıma inşallah ya , kan değerime bile baktrmadım daha
zaten kalp atışını görene kadar gebeliği başlamış kabul etmiyor dr.lar .. inşallah darısı sana.. keşke kan değerlerine batırsaydın iki günde ne kadar yükselmiş vs bunlara önem veriyolar..

Kızlar arkadaşım soruyorda , kasıklarında batma çok olmuş , adete 3 gün kala kahverengi akıntı leke gibi gelmiş , bazende su gibi pembe oldu snra kesildi , 3 gün snra adet oldum ilk kez oldu böyle dedi , yerleşme kanaması olabilir mi diyor şüphelenmiş , böyle bir durumla karşılaşan var mı?
benim arkadaşımın başına geldi tamda tarif ettiğin şeyleri yaşadı dr gitti erken gittiği için kese görünmedi gebelik yok dendi filan çok stres yaşadı.. sonra anlaşıldı ki yerleşme kanamasıymış..

Back