- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çalışıyorum canım izin alırsam göze batıcam , erken olduğu için söylemek istemedim kuzum , şuan 5+4 o yüzden bekleyelim dedim , doktorlar zaten değerlere bakıp gününe göre normal olup yada olmadığını söylerlerzaten kalp atışını görene kadar gebeliği başlamış kabul etmiyor dr.lar .. inşallah darısı sana.. keşke kan değerlerine batırsaydın iki günde ne kadar yükselmiş vs bunlara önem veriyolar..
o da öyle düşündü , erken geblik testi negatif çıktı ama tabi daha bekle diyorum daha ilişkisinin üzerinden 15 gün falan geçmişti , 1 ayını doldursun bakalım inşallah çıkar ya o da bebiş çok istiyorbenim arkadaşımın başına geldi tamda tarif ettiğin şeyleri yaşadı dr gitti erken gittiği için kese görünmedi gebelik yok dendi filan çok stres yaşadı.. sonra anlaşıldı ki yerleşme kanamasıymış..
Maşallah :)Merhaba herkese az önce doktordan çıktım 6+5 günlük dedi sata göre uyumlu kese düzgün dedi. Ve de kalp atışını duyduk Allah ima şükürler olsun. Darısı duymayanlara inşallah . Inşallah hepiniz duyar sağlıkla kucağınıza alırsınız
Oh çok şükür. Nasıl da rahatlamışsındır. Allah tamamına erdirsin tatlımm. Mis kokularını içimize çektiğimiz günleri görelim. Ben de cuma tekrar gidicem bakalım napıyo Bebişim. Her hafta kontrolüm var benim o yüzden biraz daha rahatım. Yoksa üç haftada bir çağırıyorlar durulacak gibi değil.Merhaba herkese az önce doktordan çıktım 6+5 günlük dedi sata göre uyumlu kese düzgün dedi. Ve de kalp atışını duyduk Allah ima şükürler olsun. Darısı duymayanlara inşallah . Inşallah hepiniz duyar sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ehhe olsun ya ben de ekmek yiyorum midemi anca o topluyo. Çikolata sevmiyorum ben şu an da da midemden tatlılara uzaktan bakıyorum. Normalde tatlıyı çok severm ama çikosuzlarıSuanda cikolata yedim o yüzden hic paylasmıyım ben gün icinde yediklerimi :)
Doktor bana tatlıdan uzak dur tuzlu ve ekşi ye dedi ama canım cekiyor napayım ilk iki hafta avokadosundan yumurtasına ananasından süte baya iyi gitmiştim de icim almıyor bazı seyleri suandaEhhe olsun ya ben de ekmek yiyorum midemi anca o topluyo. Çikolata sevmiyorum ben şu an da da midemden tatlılara uzaktan bakıyorum. Normalde tatlıyı çok severm ama çikosuzları
Bende 5+4 deyim benim de randevum 28inde ama ben keseyi gördüm yani keseleriBenimde 5+4 çok yakın tarihlerimiz , henüz bnde ne kan tahlili verdim ne de doktora gittim , 26 ocakta randevum keseyi ve kalp atışını ikisini duyabilirim diye beklemedeyim
Bide bişey dicem gecen cumartesi doktorum bana 6 haftalık görünüyor dedi tahmini dogum tarihide eylül 3 gibi dediOh çok şükür. Nasıl da rahatlamışsındır. Allah tamamına erdirsin tatlımm. Mis kokularını içimize çektiğimiz günleri görelim. Ben de cuma tekrar gidicem bakalım napıyo Bebişim. Her hafta kontrolüm var benim o yüzden biraz daha rahatım. Yoksa üç haftada bir çağırıyorlar durulacak gibi değil.
ayyyy allhımm ne güzel bir mutluluk rabbim herkese yaşatsın ya Annemde ben gebeliği öğrenmeden önce rüyasında ikizim olduğunu görmüş , annemin rüyaları hep çıkar , o yüzden nasıl heyecan var bnde de ya , inşallah bnde ikiz anası olurumBende 5+4 deyim benim de randevum 28inde ama ben keseyi gördüm yani keseleri
Hayırlısı olsun kac gün geciktiMerhaba arkadaşlar dün yazmıştım reglim gecikti diye
Biraz önce kan verdim 16.30 gibi çıkıcak sonuç .
Pek umutlu değilim ama nasip artık
Oh çok şükür. Nasıl da rahatlamışsındır. Allah tamamına erdirsin tatlımm. Mis kokularını içimize çektiğimiz günleri görelim. Ben de cuma tekrar gidicem bakalım napıyo Bebişim. Her hafta kontrolüm var benim o yüzden biraz daha rahatım. Yoksa üç haftada bir çağırıyorlar durulacak gibi değil.[/QUOTE
Hem de nasıl rahatladım var ya ahh amin inşallah o günleri de görelim:) bana da Dedi ki tatil dönüşü gel sonra kontrol muayene gelirsin sen dedi tedirgin olanları böyle sık çağırıyorum sen gel çok görüşelim dedi aynen ben de rahat edemem :)) çok teşekkür ederim canım
3 gün oldu bugünleHayırlısı olsun kac gün gecikti
Kendimden örnek vereyim3 gün oldu bugünle
Hayırlısı herşeyin Allah gönlüne göre versinayyyy allhımm ne güzel bir mutluluk rabbim herkese yaşatsın ya Annemde ben gebeliği öğrenmeden önce rüyasında ikizim olduğunu görmüş , annemin rüyaları hep çıkar , o yüzden nasıl heyecan var bnde de ya , inşallah bnde ikiz anası olurum
Canım merak ettim , ikiz de peki iki taraflı mı ağrı nasıl farklı bişey hissettirdi mi sana ?Hayırlısı herşeyin Allah gönlüne göre versin
Benim tüp bebek o yüzden normal gebelikle aynımıdır bilemedim ama ben bişey hissetmedim iki tane falan hiç umudum yoktu sol kasık ağrısı oldu ama kısa kısa şimdiler de çok akıntım var kasık ağrılarım devam ama genel sağ yada sol değil adet ağrısı gibiCanım merak ettim , ikiz de peki iki taraflı mı ağrı nasıl farklı bişey hissettirdi mi sana ?