• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimden örnek vereyim
Reglimin geciktigi 3.gün kanda hcg 170küsür cıktı
Ama kimyasal gebelikmiş
O yüzden hic belli olmaz moralini yüksek tut
Toplamda 4 gebeliğim 1 kızım var
Kızımda dahil tüm gebeliklerimde değerimi en yüksek 62 gördüm
Hatta kızımda 41 di ilk bakıldığında sonra git gide yükseldi şükür
Herkesde farklı olabiliyor sanırım
Bekleyip görücez inşallah:olamaz:

Benim tüp bebek o yüzden normal gebelikle aynımıdır bilemedim ama ben bişey hissetmedim iki tane falan hiç umudum yoktu sol kasık ağrısı oldu ama kısa kısa şimdiler de çok akıntım var kasık ağrılarım devam ama genel sağ yada sol değil adet ağrısı gibi
anladım kuzum , bnmde süt beyazı gibi bnmde çok akıntım var hiç kesilmedi :silah:

Kızlar adetime 2 gün var daha bakar mısınız hamilemiyin ?

Eklentiler

• 20190117_153721.jpg
    20190117_153721.jpg
    195,9 KB · Görüntüleme: 45
Oh bee şükür baş dönmelerim azaldı en azından oturabiliyorum. Dr haklı çıktı sıvı alımım az diye olmuş düzeldim sayılır. İçiyom kusuyom ama en azından içiyorum artık az da olsa napim. Maden suyu fln da içtim.
Sabah bir yumurta bir dilim tulum peyniri iki dilim ekmek arasına koydum yedim. Şimdi tarhana yicem akşama kısmet

Kızlar yediklerimizi de yazalım mı dikkat etmiş olurız bari ya
Daha iyi olmana sevindim canım. Ama hamileyken tulum peyniri yenmiyor . Çok fazla bakteri içeriyor

Kızlar beslenmeyle ilgili naçizane size birkaç tavsiyem var. Ben ilk gebelikte 7 kilo aldım ve 4,5 kiloluk tosucuk doğurdum :D Fazla kilo ile hamile kaldığım için dikkat ettim ama hiç aç durmadım. Tavsiyelerime gelince
1. Her gün iki kase yoğurt, bir yumurta yenecek
2. Üç dört günde bir yağlı balık yenecek (somon, palamut)
3. Haftada üç kez kırmızı et yenecek ( çay ve süt ürünleri demiri bağladığı için kırmızı etmen ili saat önce ve sonrasına kadar tüketilmemeli)
4. Çay, kahve ve bütün bitki çayları vücuttan su attırır. Ani su kaybıyla birlikte faydalı şeyleri de attırır. Örneğin kalsiyum. O yüzden çay kahve bir taneyi geçmesin

Şimdilik bu kadar :KK200: :KK54:

Kızlar test yaptım bugün silik çıktı :KK49:

Galiba Eylül annesi oluyorum :anneadayı:

kızlar benm bulantım falan yok , sizde nasıl durumlar ? doktora da gitmedim henüz olmaması normal mi ?
Bulantı ben de fena :( bugün sadece krakerle portakal yedim afedersiniz 4 defa çıkardım öğleye kadar, öğleden sonra mayi taktırdım
Pazartesiden beri hergün taktırıyorum, sonrasında çok rahatlatıyor yemek yiyebiliyorum
Bulantısı olmayanlar çok şanslı valla hamileliğin tadını çıkarın:KK16:

Yaa
Benimde 5+4 çok yakın tarihlerimiz , henüz bnde ne kan tahlili verdim ne de doktora gittim , 26 ocakta randevum keseyi ve kalp atışını ikisini duyabilirim diye beklemedeyim:KK200:
yaa hayırlı olsunnn senınkıde ben dayanamıyorum ya 26 sına çok var dahaaaa :)

Back