• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Valla canım ben raporlu aldığım fiyat 25 TL bir kutu icin. Herhalde arkadaşların dediği gibi rapor sadece aynı anda fazlaca almana yardımcı oluyor. Altı kutu birden aldım nesela fiyat ta degdegisiklik olmuyor
Aslında o olay iyiymiş

Acaba keseyi gördüğünde beta kaçtı? Bende dün 5.haftaya girdim beta 1300 dü dün doktor taaa 10 gün sonra çağırdı ultrason için :işsiz:
Merhaba canım tebrik ederim hamilesin çok mutlu oldum senin adına inşallah sağlıkla devam eder sende çok uzun zaman bekleyenlerdensin ateş topiğinden hatırlarsın umarım :KK54:

İyi akşamlar kızlar. Birinci mesaja bir tablo yapsak güzel olmaz mı? Nick, yaş, kaçıncı gebelik, cinsiyet şeklinde yazsak

Merhaba canım tebrik ederim hamilesin çok mutlu oldum senin adına inşallah sağlıkla devam eder sende çok uzun zaman bekleyenlerdensin ateş topiğinden hatırlarsın umarım :KK54:
Aaa evet canım ne güzel senle de aynı döneme denk gelmişiz. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :KK200:

Kızlar pazartesi 31 olan hcg

Bugün 111 çok mu korkmali miyim dış gebelik boş gebelik v.s. fikri olan var mı ???
Sizinkiler nasıl

Kızlar pazartesi 31 olan hcg

Bugün 111 çok mu korkmali miyim dış gebelik boş gebelik v.s. fikri olan var mı ???
Sizinkiler nasıl
Yooo gayet güzel artmış. Nerdeyse 2 günde 2 kata yakın. Yarın 120 olması gerekirken şimdiden 111 olmuş

Işte fazla degil mi o da sorun ya
Yok kuzum ne sorunu 2 günde 4 kat artan bile var rahat ol. Dış gebelikte düzensiz artış oluyor, bir artıyor bir azalıyor vs. Bi de mış gebelik var ama onda da aşırı aşırı yükselme oluyor. Seninki gayet güzel

Back