• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ultrason ölçümüne göre 5+3 üm, neden bulantım yok acaba... mide yanmam daha haberim yokkenden beri var.
Bence neden yok diye sorgulama. Olmadigi icin sukret canim. Benim tiksintilerim oluyor. 7+1 bugun. Bu zamana kadar 1 defa cok afedersin istifra ettim. Baska da yok. Ama bazi seylerden tiksindim. Yiyemiyorum. Ve mide yanmasi eksimesi oluyor. Cok sukur ki bulantilarimiz yok. Herkesin bunyesi farkli...

Bence neden yok diye sorgulama. Olmadigi icin sukret canim. Benim tiksintilerim oluyor. 7+1 bugun. Bu zamana kadar 1 defa cok afedersin istifra ettim. Baska da yok. Ama bazi seylerden tiksindim. Yiyemiyorum. Ve mide yanmasi eksimesi oluyor. Cok sukur ki bulantilarimiz yok. Herkesin bunyesi farkli...
Benim de aynı senin gibi, tiksinip yiyemediğim şeyler var ve mide ekşimesi. Hayırlısıyla tamamlayalım inşallah hamileliğimizi.

Aay yatın kalkın dua edin mideniz iyi. Ben bitiğim kafamı kaldıramıyorum. Sabah yediklerimi tamamen çıkarttım. Biraz önce canım annem tarhana çorbası yedirdi zorla. O olmasa napardım şimdi. Diğer gebeliğimden kötü bu. 5+5 te bulanmaya başladı benim şimdi 7+0 gitgide kötüleşiyorum. Eşim habire arıyor nasılsın diye ama elinden bişi de gelmiyor ki.

Buarada bende yumurtadan tiksiniyorum :( halbuki ne güzel yiyodum dün waffle bile yiyemedim yumurta kokuyor diye :(

Aay yatın kalkın dua edin mideniz iyi. Ben bitiğim kafamı kaldıramıyorum. Sabah yediklerimi tamamen çıkarttım. Biraz önce canım annem tarhana çorbası yedirdi zorla. O olmasa napardım şimdi. Diğer gebeliğimden kötü bu. 5+5 te bulanmaya başladı benim şimdi 7+0 gitgide kötüleşiyorum. Eşim habire arıyor nasılsın diye ama elinden bişi de gelmiyor ki.
O zaman daha vaktimiz var ilerleyen günlerde de olabilir bulantı :( Allah yardımcın olsun canım.

Bana da oluyor, ay adet olcam sanki diyorum ben de 6+1 im bugün bile yaşadım, bulantı kusmam çok benim bi de lekelenmelerim geçseydi kendimi daha iyi hissetcem :KK76:
benim de hiç bulantı kusmam yok mide yanmam var ve aşırı uyku hali baş dönmesi

Merhaba arkadaşlar
Bat 15 ocak tı , henüz gelem giden yok . Yarın dr kontrolüm var . Normalde dün regl olmayı beklediğim için 3. Gününe randevu almıştım hormon tahlilleri için . Eğer bebiş varsa bende aranıza katılacağım inşallah

Merhaba arkadaşlar
Bat 15 ocak tı , henüz gelem giden yok . Yarın dr kontrolüm var . Normalde dün regl olmayı beklediğim için 3. Gününe randevu almıştım hormon tahlilleri için . Eğer bebiş varsa bende aranıza katılacağım inşallah
Evde test yapsana canım

Benim arkadaşım kadın doğumda çalışıyordu , balböceği kesinlikle alttan muayeneyi kabul etme acemi doktora denk gelirsin düşük yaptırtır ddedi, yeni mezun k.doğumcu geldi alttan muayene ettiği tüm hastalar düşük yaptı dedi , o yüzden şuan bnmde ödüm kopuyor :KK17::KK17::KK17:
Muayeneyi yapacak olan doktor doçent yüksek ihtimalle de. Daha kesimde değilde işte kilolu olunca her ihtimali düşünüyorsun. Diğerinde de alttan muayene olmuştum düştü ama HCG değerim yükseliyordu yukselmiyordu zaten aşırı yavasti yükselmesi sonra kendiliğinden düştü muayene ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Ama yine dikkatli olmak lazım

Yaaa bende de pıhtılaşma varmış 3 düşükten sonra anladık malesef bende bu defa olacak inanıyorum iğne kullanıyorum sen ne kullaniyosun
Hayırlı olsun canım ben de clexane 4000 + coraspirin 100 mg + progestan + folik asit kullanıyorum canım
en kilolu halimde hamile kaldım 165 boy 80 kg inşallah bu doz yeter
sen kaçlık kullanıyosun

Hayırlı olsun canım ben de clexane 4000 + coraspirin 100 mg + progestan + folik asit kullanıyorum canım
en kilolu halimde hamile kaldım 165 boy 80 kg inşallah bu doz yeter
sen kaçlık kullanıyosun
Valla ben 110 kiloyum benim yanımda baya iyi durumdasın şükret. Spora gidiyorum aslında verecektim kilolarimi öyle olsun istiyoduk. Pco filanda vardı ama rabbim.nasio etti inşallah devamında gelir. Ben de clexane 4000 aldım ama bir kutu dışında bulamadım eczacı oksapar diye bı iğne verdi aynisiymis. Onun dışında regenesis max kullanıyorum. Progestan filan vermedi ilan acaba başka doktora da gitsem mi veya biraz beklesemmi kanamam filan yok sonuçta ama üç tane de düşük yapmışım niye vermediki avaba keseyi görmediği için mi daha erken görmüş olabilir. Ne yazdım ama

Randevudan çıktım, çok lekelenme tarzı çamur gibi akıntım var dedim endişelenmene gerek yok dedi usg de bebek sağlıklı gözüküyor zamanla geçer istirahat et dedi
Proluton 500mg enjeksiyon ve progestan 200mg tablet yazmış enjeksiyonu yaptırdım hapı da günde iki kez ister ağızdan ister vajinal kullanabilirsin işin ağırsa rapor yazayım dinlen dedi, rahatladım baya..
olabilirmiş böyle akıntılar panik olcak bişey yokmuş çok fazla çoğalırsa beni ara dedi
Dinlenmeye bakıcaz artık ama benim de senin gibi tuvalette hep peçeteye geliyor hem de çamaşıra da gelmiş oluyor.. ama ilaçlarla geçicek diye umuyorum en azından endişelenecek bişey yokmuş :KK49: içimizi ferah tutalım

Cok sevindim insallah ikimizinki de hemen gecer de icimiz rahatlar. Sana verdigi progestan minicik yuvarlak kapsul seklinde mi yani agizdan alınan mi vajinal da alinabiliyor bir de fitili oldugunu duymustum bu siteden

Surekli bulantim var ve agzimda igrenc bir tat var insallah bunlar hemen gecer cunku baya igrenc :(

Valla ben 110 kiloyum benim yanımda baya iyi durumdasın şükret. Spora gidiyorum aslında verecektim kilolarimi öyle olsun istiyoduk. Pco filanda vardı ama rabbim.nasio etti inşallah devamında gelir. Ben de clexane 4000 aldım ama bir kutu dışında bulamadım eczacı oksapar diye bı iğne verdi aynisiymis. Onun dışında regenesis max kullanıyorum. Progestan filan vermedi ilan acaba başka doktora da gitsem mi veya biraz beklesemmi kanamam filan yok sonuçta ama üç tane de düşük yapmışım niye vermediki avaba keseyi görmediği için mi daha erken görmüş olabilir. Ne yazdım ama
:D ben de 5+1 de 8 mm olarak gördüm keseyi canım, 4. haftada hafif leke gibi oldu yerleşme kanamasıydı sanırım sonra olmadı hiç, ama ben yine de söyledim o da verdi. aslında gereği yok kanaman yoksa, her şey o kadar yan etkili ki, mümkün mertebe en az şey kullanarak bitirmekte fayda var, canını sıkma.
kilo evet maşallah sen de benim gibi tombişsin, korkuyorum nolacak diye valla, bi de son aylar yaza denk geliyor, normalde bile ödemli bi insanım, inşallah şu ilk aylarda bari 7-8 kilo versek hiç olmazsa rahat geçer. ben de hiç beklemiyodum, sende hangi pıhtılaşmalar var canım

Oksapar beni mahvediyor :( çok fena canımı yakıyor, clexane daha kolay yapılıyor gibi geldi bana da ama eczanelerin çoğunda yok. Yarın bi araştırcam bakalım eczaneleri

:KK70: ben de 5+1 de 8 mm olarak gördüm keseyi canım, 4. haftada hafif leke gibi oldu yerleşme kanamasıydı sanırım sonra olmadı hiç, ama ben yine de söyledim o da verdi. aslında gereği yok kanaman yoksa, her şey o kadar yan etkili ki, mümkün mertebe en az şey kullanarak bitirmekte fayda var, canını sıkma.
kilo evet maşallah sen de benim gibi tombişsin, korkuyorum nolacak diye valla, bi de son aylar yaza denk geliyor, normalde bile ödemli bi insanım, inşallah şu ilk aylarda bari 7-8 kilo versek hiç olmazsa rahat geçer. ben de hiç beklemiyodum, sende hangi pıhtılaşmalar var canım
Acaba keseyi gördüğünde beta kaçtı? Bende dün 5.haftaya girdim beta 1300 dü dün doktor taaa 10 gün sonra çağırdı ultrason için :işsiz:

Oksapar beni mahvediyor :( çok fena canımı yakıyor, clexane daha kolay yapılıyor gibi geldi bana da ama eczanelerin çoğunda yok. Yarın bi araştırcam bakalım eczaneleri
istanbuldaysanız üsküdar afiyet hastanesinin yanındaki eczanede var kızlar :)

Back