Ya şu şırıngayı hep duyuyorum da nasıl yapıcam ve nasıl bi şırınga alıcam canım :)

pik olmuşş. belki akşam ve yarın da böyle çıkabilir. yarın falan bi kasık ağrın olursa anla ki çatladı. bu geceyi değerlendirin mutlaka :)
hadi rast gelsin
Kasıklarımda bugün bile ara ara ağrılar ve dolgunluk var canım. Dün ilişki oldu, şimdi 3-4 gün daha olsun kaçırmamam lazım :) benim adetlerim düzenli günümü hep biliyorum denk getiriyoruz genelde ama işte inşallah eşimin değerleri yükselmiştir bu ay, o kadar çok dua ediyorum ki

şuan senin gebeliğine benden çok sevinen yoktur galiba hayırlı olsun kuzummm sağ sağlim gelsin bebişin

ayy inşallah yükselmiştir değeri. adetler düzenliyken gününü tutturmak cok kolay aslında. hasi bakalım hayırlı haberlerini verirsin umarım

Canım böyle görünce o kadar mutlu oluyorum ki Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeğinle kavuştursun hayırlı evlat etsin

Hayırlı olsun insaallah canım mutlaka kan ver bence sonra da idrardan bakarsın belli olur koyuluga göre moda giriyoruz hemen
Ama bu idrar testlerine hem güvenmiyorum hem de yapiyorum of of

Insaallah kan da da çıkar yolu acarsın

sağol canım.
gecikmesini beklemek istiyorum ya. bişey olmaz Allahın izniyle. biraz rahat davranmak gerekiyor, bişey olursa da nasip derim..

Ay çok heyecanla devam ediyorum
Bakalım sabah test yapmış mısın

Waooowww
Elhamdulillah gözünaydın çok şükür
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Darısı isteyen herkese inşallah

Benim bata kaldı 7 gün( bugünü saymazsam )
Günler geçmiyor ....
hiç belirti de yok
Belim ağrıyor Ama onu yorgunluğa bağlıyorum kaç gündür hep ayaktayım

Ben tam anlayamadım demekki ama şimdi sipariş versem gelene kadar yumurtlarım ahahahah Perşembe kontrolüm var bakalım doktor me diyecek iğneyi kendimiz mi oluyoruz acabaaa bide onu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…