- 20 Aralık 2018
- 255
- 324
- 18
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bana hamilelik var gibi geldi henüz çok yeni geçmiş idrara gibi ama çok da umutlandırmak istemem. İnşallah bebişin gelmiştir
Aynı been :) o yüzden eylülde bebeğimin doğmasını o kadar çok istiyorum ki inşallah Rabbim gönlümüze göre verir canıminşallah ya. eylül ayını ve başak burçlarını çok severim sempatim var :)
amin inşallahAynı been :) o yüzden eylülde bebeğimin doğmasını o kadar çok istiyorum ki inşallah Rabbim gönlümüze göre verir canım
Oh ne güzel bi tesadüf olur :) inşallah Allah gönlüne göre verir canım. Burdaki arkadaşların batlar yakın herhalde, o yüzden hamilelik olursa hep sizin eylül başında doğum görünüyo. Benim bat 8-9 ocak yani şu an tam yumurtlama dönemimdeyim, inşallah şu günlerde hamile kalırım da benim de doğum 18 eylül oluramin inşallah
hatta çok sevdiğim biri var doğum günü 6 eylül. ben de eğer bu ay hamileysem takvim 6 eylülü doğum günü gösteriyor ancak bu kadar olur yani :)
Evet canım koyulaşma var testlerde, ay hadi inşallah güzel haberini alalım bi kaç güneovulasyon testim koyulaşmış mı? pike doğru gidiyor sanki bu.
ucundan kıyısından yakalarsın insallah başağı :) haberlerini bekliyorummOh ne güzel bi tesadüf olur :) inşallah Allah gönlüne göre verir canım. Burdaki arkadaşların batlar yakın herhalde, o yüzden hamilelik olursa hep sizin eylül başında doğum görünüyo. Benim bat 8-9 ocak yani şu an tam yumurtlama dönemimdeyim, inşallah şu günlerde hamile kalırım da benim de doğum 18 eylül olur
inşallah veririm bu ay o haberiEvet canım koyulaşma var testlerde, ay hadi inşallah güzel haberini alalım bi kaç güne
İnşallah canım inşallah birbirimize güzel haberler veririz :)ucundan kıyısından yakalarsın insallah başağı :) haberlerini bekliyorumm
koyulaşmış canım hadi hayırlısıovulasyon testim koyulaşmış mı? pike doğru gidiyor sanki bu.
Aynen canım ama sunu unutma hemen çıktığı gün asil gun bir de idrarin koyuluğu ile doğru orantili somra dan cikan bu koyuluk bişey ifade etmiyor sen 3 damla damlattiktan sonra 5 10 saniye icerisinde koyulaşıyorsa işte o zaman yumurtlama oluyorovulasyon testim koyulaşmış mı? pike doğru gidiyor sanki bu.
canım ben ovulasyon döneminde değilim. adetime 4 gün kaldı. testlerim koyu çıkıyor şu sıra. hamile miyim diye düşündüm :)Aynen canım ama sunu unutma hemen çıktığı gün asil gun bir de idrarin koyuluğu ile doğru orantili somra dan cikan bu koyuluk bişey ifade etmiyor sen 3 damla damlattiktan sonra 5 10 saniye icerisinde koyulaşıyorsa işte o zaman yumurtlama oluyor
Örneğin ben 3 klomen ve igne tedavisi gördüm bu esnada da ovulasyon testi yaptim daha sonra lazım olur tutmazsa diye ki öyle de oldu
Benim yumurtam o bahsettikleri 36 saat sonra çatlamadı
benim doktorum yumurtanın ömrü 24 saat der 36 saatten hiç söz etmedi. bu sefer tam zamanını tutturduk. bi de şırıngayı denedim baya bi belim yukarda yattım. sonra duş aldım. inşallah tutmuştur. sence yarın test yapsam çıkar mı? bata 3 kalmış oluyor yarınDaha önce catliyo ben bunu yaşadım gördüm ve
Çok bilmisligimi konuşturup doktoruma anlattim ve bana dediği bu uygulamanin bu şekilde olduguydu bu sebeple de aşılama yaptirmadim
Yakın arkdasimin aşılaması da aynj sekilde yapıldı ve tutmadi mutlaka başka sebeplerde olabilir fakat örneğin ben de 36 saat sonra o yumurtadan eser kalmaz
Her neyse benim lh pickim den 24 saat sonra değil yaklaşık 12 sonra yumurtlamam gerçeklesiyor
Bir calismaya göre hamileliklerin büyük bir çoğunluğu yumurtlama oncesi gerceklesen iliskiden oluyor
Enjeksiyonu ben de denemiştim fakat olmamisti
Denemediğim pek bişey de kalmadı
Yumurtanın ömrü degildi demek istedigimbenim doktorum yumurtanın ömrü 24 saat der 36 saatten hiç söz etmedi. bu sefer tam zamanını tutturduk. bi de şırıngayı denedim baya bi belim yukarda yattım. sonra duş aldım. inşallah tutmuştur. sence yarın test yapsam çıkar mı? bata 3 kalmış oluyor yarın