• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şırıngayı denesene kız. cidden tam benlikmiş bu şırınga. gününü tam tutturmamıza ve şırıngaya bağlıyorum başarımızı :KK66:
spermler hiçç dışarı kaçmıyor. ilk kez denedim ben
Ya şu şırıngayı hep duyuyorum da nasıl yapıcam ve nasıl bi şırınga alıcam canım :)

pik olmuşş. belki akşam ve yarın da böyle çıkabilir. yarın falan bi kasık ağrın olursa anla ki çatladı. bu geceyi değerlendirin mutlaka :)
hadi rast gelsin:KK49:
Kasıklarımda bugün bile ara ara ağrılar ve dolgunluk var canım. Dün ilişki oldu, şimdi 3-4 gün daha olsun kaçırmamam lazım :) benim adetlerim düzenli günümü hep biliyorum denk getiriyoruz genelde ama işte inşallah eşimin değerleri yükselmiştir bu ay, o kadar çok dua ediyorum ki :dua:

kızlar günaydıııınnn:anneadayı:
cok mutluyum, bata 3 kala güzel bi sonuç çıktı. hayalet görürüm sanıyodum.
Allahım inşallah hepinize en hayırlı vakitte nasip etsin. bana da dua edin inşallah sağlıklıdır:KK200:
şuan senin gebeliğine benden çok sevinen yoktur galiba hayırlı olsun kuzummm sağ sağlim gelsin bebişin :KK200::halay:

Kasıklarımda bugün bile ara ara ağrılar ve dolgunluk var canım. Dün ilişki oldu, şimdi 3-4 gün daha olsun kaçırmamam lazım :) benim adetlerim düzenli günümü hep biliyorum denk getiriyoruz genelde ama işte inşallah eşimin değerleri yükselmiştir bu ay, o kadar çok dua ediyorum ki :dua:
ayy inşallah yükselmiştir değeri. adetler düzenliyken gününü tutturmak cok kolay aslında. hasi bakalım hayırlı haberlerini verirsin umarım

Allahım inşallah hepinize en hayırlı vakitte nasip etsin. bana da dua edin inşallah sağlıklıdır:KK200:
Canım böyle görünce o kadar mutlu oluyorum ki Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeğinle kavuştursun hayırlı evlat etsin :dua:

Hayırlı olsun insaallah canım mutlaka kan ver bence sonra da idrardan bakarsın belli olur koyuluga göre moda giriyoruz hemen
Ama bu idrar testlerine hem güvenmiyorum hem de yapiyorum of of

Insaallah kan da da çıkar yolu acarsın

Hayırlı olsun insaallah canım mutlaka kan ver bence sonra da idrardan bakarsın belli olur koyuluga göre moda giriyoruz hemen
Ama bu idrar testlerine hem güvenmiyorum hem de yapiyorum of of

Insaallah kan da da çıkar yolu acarsın
sağol canım.
gecikmesini beklemek istiyorum ya. bişey olmaz Allahın izniyle. biraz rahat davranmak gerekiyor, bişey olursa da nasip derim..

11 gün geçti evet bu ay ben hastanede yumurta takibi yaptırdım. kesin yani :) perşembe gittim 20 mm idi. cuma kasık ağrım oldu cumartesi sabah gittim çatlamıştı.
dediğini de şimdi anladım. piki gördükten sonra rahat davranmayın hemen de çatlayabilir diyorsun :) var evde hcg testi yarın sabah yapıyorum o zaman:halay:
Ay çok heyecanla devam ediyorum
Bakalım sabah test yapmış mısın

Waooowww
Elhamdulillah gözünaydın çok şükür
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Darısı isteyen herkese inşallah:KK200:

Benim bata kaldı 7 gün( bugünü saymazsam )
Günler geçmiyor ....
hiç belirti de yok o_O
Belim ağrıyor Ama onu yorgunluğa bağlıyorum kaç gündür hep ayaktayım

hayır canım ovulasyon yanılır doktor yanılmaz gözüyle görüyo sonucta :)
ama aynı zamanda ovulasyon testi yapabilirsin. buna göre pik olduktan sonra ne zaman çatlıyor kaç mm iken ne kadar koyu oluyor bunları öğrenirsin.
Ben tam anlayamadım demekki ama şimdi sipariş versem gelene kadar yumurtlarım ahahahah Perşembe kontrolüm var bakalım doktor me diyecek iğneyi kendimiz mi oluyoruz acabaaa bide onu merak ettim

Back