Bende 5.gün başladım içinde de öyle yazıyor sıkıntı ne acaba??

Waooowww
Elhamdulillah gözünaydın çok şükür
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Darısı isteyen herkese inşallah
kız güldürdün beni sırayla gitmişsin ahahahah
sağolasın kuzum, Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla. dua et sağlıklıdır insallah

Oooooo 3 gün kala 46 baya iyi canım
Benim kızıma hamileliğimde bat gününde 58 di
Sen 3 gün kala böyle silik çizgi gördün de öncesini anlat , başka gebelik testi yaptın mı
Belirti oldu mu
başka gebelik testi yapmadım. evde 1 tane daha var onu da perşembe sabah yapıcam baya koyu olması lazım. ovulasyon olayı doğru sanırım benim ikisi de koyulaştı. belirti olarak sadece ağız kuruluğunu söyleyebilirim her insanda farklı tabi. o kadar dikkatimi çekti ama bir o kadar da gebeliğe yormadım ki hep grip olmayı bekledim. diğerleri klasik adet belirtileri. adetten önce belirti aramayın kızlar klişe olcak ama cidden öyle..

Hımmmm tamam bakma biliyorum da işte adettendir sorayım dedim
Hayatın boyunca özleyeceğin , çok güzel zamanların başladı ,tadını çıkar ,ibşallah sıkıntısız kolay bir hamilelik kolay bir Doğumla kucağına alırsın yavruşunu

ay inşallah hala leyla gibiyim hayal gibi geliyor
bugünlerin tadını fazlasıyla çıkarmaya bakıcam, bence de her anne özler bu zamanlarını özellikle ilk gebelikse

Daha 3 gün varmış canım çok iyi bence değerin. Bat 1 gün geçince 200leri bulur senin değerin, inşallah çok güzel artıcak canım
bana da iyi geldi. insallah ya :)

elimdeki testi cuma sabah falan yaparım. pazartesi de doğru kan vermeye :) tabi eşim durmaz belki 2 gün sonra artışına bakmak ister. güya gecikmemi bekleyecektim

ay inşallah hala leyla gibiyim hayal gibi geliyor
bugünlerin tadını fazlasıyla çıkarmaya bakıcam, bence de her anne özler bu zamanlarını özellikle ilk gebelikse
Evettt gerçekten çok özel ve güzel
Çok güzel anıların olucak
Ömrün boyunca anlatır durursun artık
Ablam oğluna Doğumdan önceki gece çilek reçeli yapmış onu anlatır hep
Ben de kayınvalidemin bi akrabasına ( karşı komşu aynı zamanda misafirliğe gidip tıka basa kuzu etli pilav yiyip çay içip tatlımı yiyip kayınvalideme gelip uyumuştum , gece suyum gelip Doğuma gitmiştim Sabah 8 de komşulara haber gidince şok olmuşlardı
Tam Osmanlı hanımı demişler benim için
O misafirlikten kayınvalidem erken kalkıp doğum yapan yeğenine gidip bebeğin resmini aile grubuna atmıştı , o bebeğin giydiği hastane çıkışı işe bizim aldığımız hastane çıkışı aynıymış
Kocam görünce şok olmuş ben Doğum yaptım sanmış ( oldu canım ) beni defalarca aramış cevap vermemişim annesini aramış nerdesin demiş hastanedeyim deyince şok olmuş bi an duraksamış beni sormuş evde deyince hee tamam deyip kapatmış , akşam eve gelince anlatmıştı
İlki ikincisi farketmiyor yani bende farketmedi

ahahahah hatlar cok güzel karışmış yalnız
eminim cok özel anlarım olacak. ilk kalp atışı, cinsiyet, ilk hareketlerini hissetmem, doğumum daha bir sürü. yengeç burcuyum bence ben 9 ay boyunca ağlıcam zaten anaç doğmuşum daha ne kadar ana olabilirim bilmiyorum :)

Hahaha baya bi ana olacaksın o zaman sen
Benim tanıdığım büyün yengeçler sulugöz gerçekten çok duygusallar
Eşine nasıl söyledin , ilk çocuk anladığım kadarıyla
Bi arkadaşım anlatmıştı
Gebelik testini komidinin üzerine koymuş kocası uyanınca onu görmüş ağlamaya başlamış falan filan
Benim ayu bırak ağlamayı hayırlı olsun demişti
Sanki karşı komşunun çocuğu olacak dedim

ne hayırlı olsun mu haahhahaha

kutuya koydum testi. aramız limoniydi biraz. sert bi sekilde “bu kutuyu senin icin bırakmıslar markete” dedim. aşağıda hemen market var bazen kargolar falan oraya geliyor. yüzü dondu falan görünce şok oldu. vallamı gerçek mi bu falan dedi. bunun şakasını yapar mıyım sana dedim. yürü kan testine dedi gittik apar topar
evet ilk cocuk, ve cidden sulugözüm. benim ikizim var ona söyledim o da ağladı hatta :)

bana da iyi geldi. insallah ya :)

elimdeki testi cuma sabah falan yaparım. pazartesi de doğru kan vermeye :) tabi eşim durmaz belki 2 gün sonra artışına bakmak ister. güya gecikmemi bekleyecektim
Hiç sorma ben de diyorum en erken adrtim 1 gün gecikince yapcam test diyorum ama bata yakın gör bak testler havalarda uçuşuyo :))
Bence 2 gün sonra tekrar kan ver hem artışı daha iyi anlarsın canım

Aaaaaaaaaaaaaaa
Senin değerin yüksek olması ikizden mi acepppppppp
İkiz en sevdiğim yaaaa çok bakarım çok istedim hep
Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Senin sürprizin de iyiymiş ama

5 aylık evliydik hemen çocuğum olsun istedim eşim de biraz gezelim tozalım dedi , ben de ha deyince olucak mı bilmiyoruz bak falan kişinin 3 yıl sonunda oldu filan kişinin 2 yılda oldu falan gözünü korkuttum sonra korunmadığımız ilk ay pat diye söyleyince öyle dedi

Hiç sorma ben de diyorum en erken adrtim 1 gün gecikince yapcam test diyorum ama bata yakın gör bak testler havalarda uçuşuyo :))
Bence 2 gün sonra tekrar kan ver hem artışı daha iyi anlarsın canım
tamam öyle yapıyım doğru söylüyosun. hepinize dua ediyorum

Ayy belki ikiz geliir :) şu an ikizim var diyince tek düşündüğüm şey bu oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…