11 gün geçti evet bu ay ben hastanede yumurta takibi yaptırdım. kesin yani :) perşembe gittim 20 mm idi. cuma kasık ağrım oldu cumartesi sabah gittim çatlamıştı.
dediğini de şimdi anladım. piki gördükten sonra rahat davranmayın hemen de çatlayabilir diyorsun :) var evde hcg testi yarın sabah yapıyorum o zaman

Aynen canim hadi hayırlısı baya heyecnli

Ben yanlış mı anladım beni bi bilgilendirin lütfen kızlar ben doktor kontrolünde yumurta takibi yaptıracam Perşembe gidecem ama ovülasyon testide yapmalıymıyım doktor yanılabilir mi ben artık riske atmak istemiyorum

hayır canım ovulasyon yanılır doktor yanılmaz gözüyle görüyo sonucta :)
ama aynı zamanda ovulasyon testi yapabilirsin. buna göre pik olduktan sonra ne zaman çatlıyor kaç mm iken ne kadar koyu oluyor bunları öğrenirsin.

Yok canım gözüyle görüyor ama şunu derse sana şuan x mm ve iğne ovitrelle. V.s. şu saatte yapılacak ve 36 saat sonra catliycak o zaman ilişki derse demem o ki o 36 saatten önce de catlayabilir içerde sperm olsun
Ki benimki hep o igneden 12 saat sonra çatlıyor
Eğer sıkı takip deysen her gün gibi mesela an an takip edecektir...
Ama benim 3 u de takibi ovitrelle den 36 saat sonra ilişki diye sonlandırdı
Hatta birinde araştırma hastanesi klomeni bana 5. Gün baslatti ve yumurtam kistlesecek kadar büyüdü ardından bakilan kontrol de göründü...

kızlar günaydıııınnn
cok mutluyum, bata 3 kala güzel bi sonuç çıktı. hayalet görürüm sanıyodum.
Allahım inşallah hepinize en hayırlı vakitte nasip etsin. bana da dua edin inşallah sağlıklıdır

Eklentiler

• 1201FA1C-D1E8-461B-B52E-FF8C2163440D.jpeg
    175,2 KB · Görüntüleme: 159
Ay canım benim maşallah ya hayırlısı olsun bu ne güzel habeer inşallah hep böyle güzel ilerlesin hamileliğin, sağlıcakla kucağına al inşallah. kan ver bence artık :) bize de uğur getirirsin belki, bizim için de dua et

ediyorum hepinize
ayağımı sürüyorum peşimden gelin bak :)

sağol inşallah sağlıklıdır. kan vermek için gecikmeyi beklicem. 1 test daha var evde onu da 2 gün sonra yaparım koyulaştı mı diye. pazartesi kan veririm. değerin çok düşük diye korkutmalarını istemiyorum henüz çok yeni

Sen yolu açtın hadi inşallah biz de geliriz arkandan :) sonra burda ve eylül anneleri topiğinde hep beraber bebiş bekleriz artık :)
Haklısın canım en azından gecikmeni bekle daha yüksek bi sonuç alırsın. Bu arada belirtilerin neler canım, bi de ne kadar süredir istiyodunuz çok soru sordum

totalde 9 aydır deniyoruz, ama çoğu ay zaten olması imkansız gibiydi :) bu ay baya yoğunlaştık ve oldu çok şükür

belirti aramadım hiç. yalnızca aşırı ağız kuruluğu vardı bu belirti mi bilmiyorum. normalde zaten çok su içen biriyim. su içip yatıyordum gece ağzımın aşırı kuruluğuna kalkıyordum. grip olcam sandım hiç buna yormadım. ve yumurtam sağ taraftaydı, 3-4 gündür sağ kasığım ağrıyor. onun dışındakiler klasik adet belirtileri göğüs hassaslaşması vs.

Anladım canım çok şükür daha fazla bekletmeden gelmiş bebeğin. Bizim de 7.ayımız inşallah bu ay gelir. İlk bebeğim denediğimiz ilk ay gelmişti ama 8 haftalık kürtaj oldum malesef. 5 ay korunduk, şimdi 7 aydır sabırsızlıkla bekliyorum. Tabi eşim varikosel ameliyatı oldu bu sürede, sperm hızında sorun vardı, ameliyat olalı nerdeyse 3 ay olucak. 72-90 gün arasında spermler yenileniyomuş biraz da o yüzden içimde büyük bi umut var bu ay, Allahım yüzümüzü güldürsün hepimizin.
Ay çok konuştum, yeni hamiş birini çenemle yordum valla :))

olur mu ya seni cok iyi anlayabiliyorum. insallah bebişin hayırlıysa eğer bu ay gelir. ilk denemenizde olmuş maşallah sende bi sorun yok demek ki. bazen hiç sebepsiz olmuyor vaktini saatini bekliyor ben ona inanıyorum. bizim sorunumuz yoktu, şöyle ki eşimde ufak bi sorun çıktı ama doktor bu gebeliğe engel değil dedi. bende de yoktu. nasip dedim hep. gerçekten nasip.

Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, kimseyi evlat hasretiyle sınamasın. ben kısa bi süre empati yaptım belki, dedim yıllarca bekleyenler var. hayırlısı kuzum sana da dua edicem

çok çok çooooook sevindim canım gözünaydın,darısı tüm isteyenlere sağlıcakla gelsin inşallah

Çok şükür ben de bi problem yok canım. Prolaktinim bi ara bi tık yüksekti hemen düştü zaten. Hep öyle diyorum vardır bi vakti saati, inşallah Rabbim kimseye böyle bi sınav vermesin. Çok zor gerçekten yıllarca bekleyenler var. Allah her isteyene tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Bi umut doldu sanki içim, inşallah peşinden geliriz

inşallah haberlerinizi bekliyorum tek tek :)
senin bata kaç kaldı?

inşallah haberlerinizi bekliyorum tek tek :)
senin bata kaç kaldı?
Benim bata daha çok canım. Tam yumurtlama dönemimdeyim ve tam şimdi ovulasyon testi yaptım pik çıktı 14.günüm. şimdi üst üste 3-4 gün ilişki planlıyorum :) bat 8-9 ocak gibi canım

Benim bata daha çok canım. Tam yumurtlama dönemimdeyim ve tam şimdi ovulasyon testi yaptım pik çıktı 14.günüm. şimdi üst üste 3-4 gün ilişki planlıyorum :) bat 8-9 ocak gibi canım
şırıngayı denesene kız. cidden tam benlikmiş bu şırınga. gününü tam tutturmamıza ve şırıngaya bağlıyorum başarımızı
spermler hiçç dışarı kaçmıyor. ilk kez denedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…