• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de az önce kan tahlil sonucumu aldim gerci emindim ama doktor emin degildi:)))) 2385.0 beta :) 5 haftalik tostisim:)) yalniz kum gorunmus idrarda o neden oldu ki az bir sey dedi..su icmen lazm ilac kullandirmak istemeyiz sana dedi :KK43: ultrasona ne zaman gideyim dedim fazlada gecikme cok acelede etme dedi pazrtesiye randevu aldm bende :)

Ben de az önce kan tahlil sonucumu aldim gerci emindim ama doktor emin degildi:)))) 2385.0 beta :) 5 haftalik tostisim:)) yalniz kum gorunmus idrarda o neden oldu ki az bir sey dedi..su icmen lazm ilac kullandirmak istemeyiz sana dedi :KK43:
Tebrikler o zamaaan.

Böbreklerinde bir problem vardır suyu arttır düzelir canım. Kesen de gözükür senin :halay:

Tebrikler o zamaaan.

Böbreklerinde bir problem vardır suyu arttır düzelir canım. Kesen de gözükür senin :halay:
Banaa da oyle geldi
.decavit verdi bir de vitaminlerin hepsi varmis icinde sizlere verildimi

Bu arada Ankara "da olan arkadaslar var mo aranizda ?

Merhabalar bayanlar bende pozitif sonucu alalı 1 hafta oldu ama değer artışı olmadan yazmak istemedim. Çarşamba 231 di bugün 1300 olmuş. Tam 2 kat artmamış ama doktor gayet iyi dedi bakalım. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir. Ben 5 senedir uğraşıyorum bu 5. Tüp denememdi. Doktor 10 gün sonra ultrason muayenesine çağırdı çok geç değil mi? Değer 2000i geçince kese vajinal ultrasonla görünmüyor mu?

rahatlatıyosunuz beni çok teşekkr ederim. banada normal dedi doktor. Bişey olmadan alacağız inşallah bebeklerimizi kucağımıza :KK200:
Insallah canim takma kafana hersey olucana varir uzuldukce daha cok gelio belki hicbisey olmucak ama biz evhamlandikca kotu olacak

Merhabalar bayanlar bende pozitif sonucu alalı 1 hafta oldu ama değer artışı olmadan yazmak istemedim. Çarşamba 231 di bugün 1300 olmuş. Tam 2 kat artmamış ama doktor gayet iyi dedi bakalım. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir. Ben 5 senedir uğraşıyorum bu 5. Tüp denememdi. Doktor 10 gün sonra ultrason muayenesine çağırdı çok geç değil mi? Değer 2000i geçince kese vajinal ultrasonla görünmüyor mu?
Hoşgeldinn :anneadayı::KK200: hayırlı uğurlu olsun bebişiniz
inş sağlıklı güzel gebelikler geçiririz genelde ilk muayeneden bir hafta on gün sonra çağırıyorlar ben de ilk muayeneme 5+3 te gitmiştim on gün sonra gel dedi bebeği görmek için

Hoşgeldinn :anneadayı::KK200: hayırlı uğurlu olsun bebişiniz
inş sağlıklı güzel gebelikler geçiririz genelde ilk muayeneden bir hafta on gün sonra çağırıyorlar ben de ilk muayeneme 5+3 te gitmiştim on gün sonra gel dedi bebeği görmek için
Hoşbuldum :KK200: Herhalde doktorlar garanti olsun diye öyle yapıyor yoksa değeri 2000-3000 olup vajinal ultrasonda gören var. Resmen ankesiyete oldum stresten :olamaz: şu keseyi bi görsem az rahatlayacağım.

Bir de benim belirtilerim nerdeyse yok gibi hiç hamile gibi değilim o da stres yapıyor beni. 2-3 günde bir hafif kasık ağrısı oluyor kısa süreli geçiyor. Göğüslerimda hafif hassasiyet var. Lekelenme filan hiç olmadı. Çok hafif uyuklama var ama kafamı yastıktan kaldıramıyorum modunda değilim. Başka bişey yok. Dün hafif midem bulanır gibi oldu ona bile sevindim bugün geçti  :olamaz::KK48:sizde durumlar nasıl? Var mı benim gibi hamile değilmiş gibi hamile olan?

Back