• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

valla doktoruma dedim ama sana bırakıyorum ama bana kalırsa cuma gel ki bişeyleri görebilelm dedi :KK43: değerden dış gebelik anlaşılıyor mu bilmiyorum ama. sanırım cumayı beklemekten başka çarem yok
Ben dis gebelik gecirdimde deger bi yukselip bi dusuyodu mesela bu 800 2 gun sonra 900 cikiyodu sonraki gunde 870 oluydu sonrakinde 1000 gibi dengesizlikler vardi senin artislar gayet guzel ama onemli olan kesenin gozukmesi moralini bozma iyi dusun iyi olur Allahin izniyle

Gebeliği riskli olan birkaç arkadaş var Allah yardımcıları olsun. Umarım güzel haberlerlerle gebelikleri sağlıklı bir şekilde devam eder. Olmazsa da en kısa zamanda tekrar ve sağlıklı şekilde nasip etsin Rabbim
Amin inşallah cok sağol

canım öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim. ben ona yarın geleyim mi dedim oda cuma gel demeemim sebebi bişeyler görelim diyeydi dedi. ben 100 kiloyum belki kilodan dolayı göremem diye hesap etti heralde , ama bana cuma olmaz gibi :) çok mucizevi oldu çünkü bu haber bana

yani normalde dediğiniz değer de küçük de olsa görünüyor
ama hakkında hayırlsı geç olsun güzel olsun cuma günü gidiceksen
eminim ki görünür artık.zaten kese varsa dış gebelik olamaz dış gebelik de
hiç birşey yok tüpde kalan içeri giremeyen zararlı bir gebelik görünürse sıkıntı yoktur zaten.

Kizlar bsey sorcam ben daha adetim gunum gecmeden yani hamile olduğumu bilmeden akciger rontgeni cekildim sizce bi sorun olurmu doktor randevuma daha cok var korkuyorum bilgisi olan var mi bu konuda acill lütfen
Hic bişey olmaz merak etme
Hamileliği bilmeden önce yapılanlar gercekten bebeğe zarar vermiyormus
Ben aralık sonu ocak bası sacımı boyattım, yaklasık bir hafta boyunca her akşam alkolun dibine vurdum, ondan önceki hafta hatta iki hafta üst üste antibiyotik ve sayısız ilaç kullandım
Varsa nasibi devam ediyor seninle

Bir şey soracağım akinti durumunuz ne benim yoğun sarı akintim var kaşınti yanma vs yok diye onemsemedim normaldir dedim ama bitmiyor hiç hep var acaba normal değil mi?

Ben aralık sonu ocak bası sacımı boyattım, yaklasık bir hafta boyunca her akşam alkolun dibine vurdum, ondan önceki hafta hatta iki hafta üst üste antibiyotik ve sayısız ilaç kullandım
Ins canim ya insan korkuyo işte söz konusu evlat olunca

Canım inanır mısın ben de tesadüfen hepsini yaptım bu ay. O kadar dikkat ederdim ama bu ay umudu kestim. Lazer epilasyon bile yaptırdım, doktor bi şey olmaz dedi.

Canım inanır mısın ben de tesadüfen hepsini yaptım bu ay. O kadar dikkat ederdim ama bu ay umudu kestim. Lazer epilasyon bile yaptırdım, doktor bi şey olmaz dedi.
Ay bi onu yaptırmadım ya hemde her dk aklımdaydı hadi ara randevu al diye :D
Biz akısına bırakmıstık olursa olur olmazsa olmaz diye hic kısmadık hayatımızdan gayet güzel zararlı ne varsa yapmısım :)

Kızlar ben hamile kalmadan önce basit kistim vardı 2-3 senedir doktor ca falan baktı hepsi normal, ultrasondada basit kist demişti çok doktor. Yazın 5-6 cmdi, şuan hamileyim bir sorun olur mu korkuyorum, bebeğe zarar verir mi. Soldaydı kist sol kasığım sabah sancı vardı, yarın doktora gideceğim. Yaşayanınız var mı

Kızlar ben hamile kalmadan önce basit kistim vardı 2-3 senedir doktor ca falan baktı hepsi normal, ultrasondada basit kist demişti çok doktor. Yazın 5-6 cmdi, şuan hamileyim bir sorun olur mu korkuyorum, bebeğe zarar verir mi. Soldaydı kist sol kasığım sabah sancı vardı, yarın doktora gideceğim. Yaşayanınız var mı
Diğer cocuklarında sorun olmusmuydu

Sacimi ben de boyattim yeniyila 3 kisi girmisiz haberimiz yokms orda da icmistim biraz ahahaha :) ama o zman belliyms 12yi bulamadan uyumustum agzim acik:)))

Dun kesilmisti canim gece yine geldi ama pazar gunu gibi degil az az dr normal diyo ama bilmiyorum Rabbim hayirlisini versin hersey Allahtan beklicez ikimizde bozma moralini Rabbim neylerse guzel eyler
rahatlatıyosunuz beni çok teşekkr ederim. banada normal dedi doktor. Bişey olmadan alacağız inşallah bebeklerimizi kucağımıza :KK200:

Ay bi onu yaptırmadım ya hemde her dk aklımdaydı hadi ara randevu al diye :KK70:
Biz akısına bırakmıstık olursa olur olmazsa olmaz diye hic kısmadık hayatımızdan gayet güzel zararlı ne varsa yapmısım :)
Aynen biz de bu defa akışına bırakmıştık :halay:

Sacimi ben de boyattim yeniyila 3 kisi girmisiz haberimiz yokms orda da icmistim biraz ahahaha :) ama o zman belliyms 12yi bulamadan uyumustum agzim acik:)))
Valla yeni yıl öncesi o haftasonu falan neredeyse bir hafta yemeklerde partilerde normalden bile fazla ictim :D
Cocuk alkolik doğacak :D

Valla yeni yıl öncesi o haftasonu falan neredeyse bir hafta yemeklerde partilerde normalden bile fazla ictim :KK70:
Cocuk alkolik doğacak :KK70:
Evde ayrı kutlama dışarda ayrı kutlama hem de :halay: Grip oldum ilaç kullandım vs. Bugün tsh testi yaptırdım bu arada, doktor istememişti ama, sonucuna göre ilaç verebilir. 2,5ü geçmemesi gerekiyormuş.

Evde ayrı kutlama dışarda ayrı kutlama hem de :halay: Grip oldum ilaç kullandım vs. Bugün tsh testi yaptırdım bu arada, doktor istememişti ama, sonucuna göre ilaç verebilir. 2,5ü geçmemesi gerekiyormuş.
Benim haftaya ctesi randevum kalp ritmi düşük gelmişti onu kontrol edicek sonrada testler yapılcak dedi bakalım
Sen hangi testleri yaptın

Back