Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin kac haftalikti :)Benim haftaya ctesi randevum kalp ritmi düşük gelmişti onu kontrol edicek sonrada testler yapılcak dedi bakalım
Sen hangi testleri yaptın
Benim 6+3 doktora göre :) sata göre 7+1Sizin kac haftalikti :)
Diğer cocuklarında sorun olmusmuydu
Aynı ben yemin ederim, ben bunların üzerine eşyaların yerini değiştirdim birde ama hemen doktor arkadaşıma sordum , ay dedim ben bunları bunları yaptım birde sanırım hamileyim , birşey olmayacagınız söyledi şükürCanım inanır mısın ben de tesadüfen hepsini yaptım bu ay. O kadar dikkat ederdim ama bu ay umudu kestim. Lazer epilasyon bile yaptırdım, doktor bi şey olmaz dedi.
Yaaaaaa 4.hamilelikmisss dogum zorrr olmuyor dimiiii :))) bu haller bitecek dimiiiii :)
Benim de tsh bakıldı hatta 2,5 çıktı ama normal değer aralığında. Referans aralığı 4 en yüksek hatt. Niye en fazla 2,5 ki anlamadım.Evde ayrı kutlama dışarda ayrı kutlama hem de Grip oldum ilaç kullandım vs. Bugün tsh testi yaptırdım bu arada, doktor istememişti ama, sonucuna göre ilaç verebilir. 2,5ü geçmemesi gerekiyormuş.
Yine olmaz inşallahDiğer çocuklarımda kist yoktu, sadece en küçük kızımda vardı oda doğumla beraber alınmıştı
Yine olmaz inşallah
Yas kac buarada dört cocuk maşallah :)
Ay küçükmüşsün de :)
3 civarı normal kabul ediliyor sanırım. Doktor tahlillerin normal dedi. Tahlil kağıdımı alıcam diğer gidişte.Benim de tsh bakıldı hatta 2,5 çıktı ama normal değer aralığında. Referans aralığı 4 en yüksek hatt. Niye en fazla 2,5 ki anlamadım.
Hayırlı olsun :)kızlar biz de doktora gittik bugün.
6+3 karından keseyi, bebeği gördük ve kalp atışlarını duyduk. darısı duymayanlara olsun
sata göre 6+4 bugün ama 1 gün geç yumurtlamıştım :) sağol. sen duydun mu?Hayırlı olsun :)
Aynı gün benimde
Ben cumartesi duydum :) sata göre 5gün fark var ama sorun değilmişsata göre 6+4 bugün ama 1 gün geç yumurtlamıştım :) sağol. sen duydun mu?
inşallah ortadan kalkar canım o sorun. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız insallahBen cumartesi duydum :) sata göre 5gün fark var ama sorun değilmiş
Kalp ritmi düşük cıktı haftaya ona bakıcaz tekrar
Aminn inşallah cok sağol hepimiz saglıkla kavuşuruz inşallah :)inşallah ortadan kalkar canım o sorun. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız insallah
Ay küçükmüşsün de :)
Hangi ara yaptın yahu Allah bağışlasın :)
Maşallah Allah size bagıslasın :)Canım 19 yaşında evlendim canım, 20 yaşında ilk çocuğumu kucağıma aldım, sonra sırayla oldular :)