• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım inanır mısın ben de tesadüfen hepsini yaptım bu ay. O kadar dikkat ederdim ama bu ay umudu kestim. Lazer epilasyon bile yaptırdım, doktor bi şey olmaz dedi.
Aynı ben yemin ederim, ben bunların üzerine eşyaların yerini değiştirdim birde ama hemen doktor arkadaşıma sordum , ay dedim ben bunları bunları yaptım birde sanırım hamileyim , birşey olmayacagınız söyledi şükür

Evde ayrı kutlama dışarda ayrı kutlama hem de :halay: Grip oldum ilaç kullandım vs. Bugün tsh testi yaptırdım bu arada, doktor istememişti ama, sonucuna göre ilaç verebilir. 2,5ü geçmemesi gerekiyormuş.
Benim de tsh bakıldı hatta 2,5 çıktı ama normal değer aralığında. Referans aralığı 4 en yüksek hatt. Niye en fazla 2,5 ki anlamadım.

Benim de tsh bakıldı hatta 2,5 çıktı ama normal değer aralığında. Referans aralığı 4 en yüksek hatt. Niye en fazla 2,5 ki anlamadım.
3 civarı normal kabul ediliyor sanırım. Doktor tahlillerin normal dedi. Tahlil kağıdımı alıcam diğer gidişte.
Kızlar İzmir'de tavsiye ettiğiniz kadın doğum doktoru var mı?

Back