• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok yavvv 5 senedir elde var sıfır. Bu 5.tüp denemem şu ana kadar sadece 3 kere kimyasal gebelik oldu o kadar. Sen de benim gibi tedirginsindir o zaman, zor bulduk bu sefer kaybetmeyiz inşallah
Insallah canim hayirlisi istiyorum Rabbimden bu sefer kendimi kaptirmiyorum hayaller kurmuyorum Rabbim saglikli hayirliysa olur degilse zaten kurban oldugum Rabbim neylerse guzel eyler icimde cok buyuk sevinc yasatmiyorum artik

Canım inanır mısın ben de tesadüfen hepsini yaptım bu ay. O kadar dikkat ederdim ama bu ay umudu kestim. Lazer epilasyon bile yaptırdım, doktor bi şey olmaz dedi.
Ben tam da bu soruyu soracaktım.Cuma günü lazer epilasyon yaptıracaktım. Randevum vardı. O gün 5+2 olacağım. Lazer epilasyon yapan estetisyen aynı zamanda arkadaşım ben kendime 6.hafta yapmıştım dedi. Sonra yapmadım tabi dedi. Sana bırakıyorum kararı dedi. Ne diyorsunuz

Ben tam da bu soruyu soracaktım.Cuma günü lazer epilasyon yaptıracaktım. Randevum vardı. O gün 5+2 olacağım. Lazer epilasyon yapan estetisyen aynı zamanda arkadaşım ben kendime 6.hafta yapmıştım dedi. Sonra yapmadım tabi dedi. Sana bırakıyorum kararı dedi. Ne diyorsunuz

Bence hamile olduğunuzu bile bilr kalkışmayın böyle şeylere nolur nolmaz

Kızlar ben bazen kasık ağrısı yaşıyorum birkaç dakika sürüp geçiyor ama endişe ediyorum yaşayan ya da doktoruna danışan var mı?

Kızlar ben bazen kasık ağrısı yaşıyorum birkaç dakika sürüp geçiyor ama endişe ediyorum yaşayan ya da doktoruna danışan var mı?

Normal bence hafif kasık agrilari rahim buyuyor çünkü cok asiri olmadigi surece endise etmenize gerek yok bence yine randevunuz da doktorunuza sorun isterseniz

Canım ben olsam bile bile yaptırmazdım. Benim beklenen adet tarihine 1 gün kala yapıldı, 15 gün öncesinde de yapılmıştı ikincisi kontrol seansıydı genital bölge dahil. Neyseki geç döllenmeymiş, bir hafta testlerde de çıkmadı çünkü. Bir gün öncesinde de saçımı boyatmıştım, ben hiç beklemiyordum 1 yıldır olmuyordu çünkü, 3 aylık tedaviyle olmadı nerden bileyim tedaviyi bırakınca olacağını. Peki arkadaşın genital bölgeye de yapmış mı 6. haftada?

Insallah canim hayirlisi istiyorum Rabbimden bu sefer kendimi kaptirmiyorum hayaller kurmuyorum Rabbim saglikli hayirliysa olur degilse zaten kurban oldugum Rabbim neylerse guzel eyler icimde cok buyuk sevinc yasatmiyorum artik
Aynen ben de aynı durumdayım. Şuraya rahatça yazabilmek için bile nerdeyse 10 gündür bekliyorum durumum netleşsin diye

Canım ben olsam bile bile yaptırmazdım. Benim beklenen adet tarihine 1 gün kala yapıldı, 15 gün öncesinde de yapılmıştı ikincisi kontrol seansıydı genital bölge dahil. Neyseki geç döllenmeymiş, bir hafta testlerde de çıkmadı çünkü. Bir gün öncesinde de saçımı boyatmıştım, ben hiç beklemiyordum 1 yıldır olmuyordu çünkü, 3 aylık tedaviyle olmadı nerden bileyim tedaviyi bırakınca olacağını. Peki arkadaşın genital bölgeye de yapmış mı 6. haftada?
Evet evet genital bölge zaten. Kendisi estetisyen 6.haftadan sonra yapmadım dedi. Oğlu gayet sağlıklı. Ama kararı bana bıraktı. Doktor arkadaşlarım var ama kadın doğum uzmanı yok. Kararsız kaldım. Derdim de doktora temiz gitmek. Zaten son seansımızdı

Valla yeni yıl öncesi o haftasonu falan neredeyse bir hafta yemeklerde partilerde normalden bile fazla ictim :KK70:
Cocuk alkolik doğacak :KK70:
Kızlar saç boyatmaya izin veriyor doktorlar Alkol konusunu da çok büyütmeyin kafanızda. Alkolik olmadığınız sürece vücut o kadarını tolere ediyor.Amerikada uyuşturucu kullanan anneler sağlıklı çocuklar doğuluyor. Evet annelik paranoyaklık demek ama çok ta panik yapmayın.

Kızlar ben hamile kalmadan önce basit kistim vardı 2-3 senedir doktor ca falan baktı hepsi normal, ultrasondada basit kist demişti çok doktor. Yazın 5-6 cmdi, şuan hamileyim bir sorun olur mu korkuyorum, bebeğe zarar verir mi. Soldaydı kist sol kasığım sabah sancı vardı, yarın doktora gideceğim. Yaşayanınız var mı
Bir arkadaşım yaşadı onu.İnşallah sizde olmaz ama bebek ile birlikte kist te büyüdü. 37 haftaya kadar öyle birlikte büyüdüler. 37 haftada bebeğin artık gelişecek yeri kalmadı. Bebekle birlikte 20 cm çapındaki kisti de aldılar.bebek gayet iyiydi.Yani bu olabilecek en kötü senaryoda bile kötü bir durum olmadı.

Back