• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir de benim belirtilerim nerdeyse yok gibi hiç hamile gibi değilim o da stres yapıyor beni. 2-3 günde bir hafif kasık ağrısı oluyor kısa süreli geçiyor. Göğüslerimda hafif hassasiyet var. Lekelenme filan hiç olmadı. Çok hafif uyuklama var ama kafamı yastıktan kaldıramıyorum modunda değilim. Başka bişey yok. Dün hafif midem bulanır gibi oldu ona bile sevindim bugün geçti  :olamaz::KK48:sizde durumlar nasıl? Var mı benim gibi hamile değilmiş gibi hamile olan?
Bende dişimi fırcalarken mide bulantısı hatta ögürme oluyor onun harici ögleden sonra uyku hali bacakta cekilme aksam cok yürüyüş yaparsak kasıkta agrı genel belirtilerim :)

Bir de benim belirtilerim nerdeyse yok gibi hiç hamile gibi değilim o da stres yapıyor beni. 2-3 günde bir hafif kasık ağrısı oluyor kısa süreli geçiyor. Göğüslerimda hafif hassasiyet var. Lekelenme filan hiç olmadı. Çok hafif uyuklama var ama kafamı yastıktan kaldıramıyorum modunda değilim. Başka bişey yok. Dün hafif midem bulanır gibi oldu ona bile sevindim bugün geçti  :olamaz::KK48:sizde durumlar nasıl? Var mı benim gibi hamile değilmiş gibi hamile olan?
Bende senin gibiydim canım ilk zamanlar ama gün geçtikçe belirtiler artıyor , gece 12den önce yatmayan ben en geç 10 da uyuyorum. Kalp çarpıntısı yaşıyorum , dün gece göğüsüm sızladı çok gece uykumdan uyandırdı uyku sersemi kendime heralde canım bişey çekmiş eyvah dedim allahtan sabaha bişi kalmadı :KK56: Bir de yemekten 1 saat snra yine karnım acıkıyor ama nasıl bir karın kazıntısı anlatamam :KK23:

Bende dişimi fırcalarken mide bulantısı hatta ögürme oluyor onun harici ögleden sonra uyku hali bacakta cekilme aksam cok yürüyüş yaparsak kasıkta agrı genel belirtilerim :)
Bende 5 senedir bekliyor olunca herhalde mide bulantıları vs olunca sevinicem zor da olsa :KK48: ama yine de inşallah çok bulantımız da olmaz

Bende senin gibiydim canım ilk zamanlar ama gün geçtikçe belirtiler artıyor , gece 12den önce yatmayan ben en geç 10 da uyuyorum. Kalp çarpıntısı yaşıyorum , dün gece göğüsüm sızladı çok gece uykumdan uyandırdı uyku sersemi kendime heralde canım bişey çekmiş eyvah dedim allahtan sabaha bişi kalmadı :KK56: Bir de yemekten 1 saat snra yine karnım acıkıyor ama nasıl bir karın kazıntısı anlatamam :KK23:
Bende de çarpıntı var ama heyecandan galiba :D aman dikkat et şimdiden kilo almayalım :))

Bende 5 senedir bekliyor olunca herhalde mide bulantıları vs olunca sevinicem zor da olsa :KK48: ama yine de inşallah çok bulantımız da olmaz
Sizin de ilk mi :) ben sizin aksine belirtileri yasiyorum ..icimde bir seyin varligini dusunmek hayta surekli dusunmek uyutmuyor...dun gece yalvardim Allahm nolur uuyuyim diye uyumusum :)))) ne zaman icimde bir sey yok diye dusunuyorum o zaman rahat edip uyudum :))))))

Insallah olmaz o bulantilar bi dis agrisi olacak diye birde bulantim olacak diye cok korkuyorum
Biliyorum bulantı çok zor ama o kadar umutsuz haldeyim o kadar çok korkuyorum ki bu bebeği kaybetmekten o yüzden bulantı bile onun varlığını gösterecekse mutlu olacak :) yoksa mazoşist değilim yani :D

Sizin de ilk mi :) ben sizin aksine belirtileri yasiyorum ..icimde bir seyin varligini dusunmek hayta surekli dusunmek uyutmuyor...dun gece yalvardim Allahm nolur uuyuyim diye uyumusum :)))) ne zaman icimde bir sey yok diye dusunuyorum o zaman rahat edip uyudum :))))))
Evet benim de ilk daha önce kimyasal gebeliklerim oldu ama ilk defa 5.haftayo ve binli değerleri görebildim. İçimde olduğunu hissedebilmek istiyorum ben de eşim de dalga geçiyor susam tanesi kadar şey tekme mi atacak ne bekliyorsun ki diye :D

:anneadayı: Ayy almayalım valla evlendikten snra ilk kez 60 a çıktım bunun üstünde düşünemiyorum kendimi
Ayyy ben de 5 kilo filan fazlam varken hamile kaldım. İnşallah çok almayız. Bir arkadaşım 36 beden kızdı bi hamile kaldı doğrurdu çocuk 2 yaşına geldi hala veremedi hamilelik kilolarını 46 bedene çıktı resmen :( 46 bedeni hor görmek değil derdim yanlış anlaşılmasın da kız yani o kadar çok kilo aldı ve veremedi

Insallah olmaz o bulantilar bi dis agrisi olacak diye birde bulantim olacak diye cok korkuyorum
Sen beni hatırladın mı 2-3 sene evvel ovulasyon topiğinde beraberdik hayalci_almina ydı benim eski nickim. Aynı zamanda hamile kalmışız çok sevindim :)

Ayyy ben de 5 kilo filan fazlam varken hamile kaldım. İnşallah çok almayız. Bir arkadaşım 36 beden kızdı bi hamile kaldı doğrurdu çocuk 2 yaşına geldi hala veremedi hamilelik kilolarını 46 bedene çıktı resmen :KK43: 46 bedeni hor görmek değil derdim yanlış anlaşılmasın da kız yani o kadar çok kilo aldı ve veremedi
:KK57::KK57::KK57: benm görümcem ve işverenimde 30 kilo almışlar , sağlıklı şeyler tüketelim kilo bebeğe kadar alalım ya :KK17:

Sen beni hatırladın mı 2-3 sene evvel ovulasyon topiğinde beraberdik hayalci_almina ydı benim eski nickim. Aynı zamanda hamile kalmışız çok sevindim :)
Aaa evet :) ikinci bebegin mi olucak benim bu 7. Gebeligim hic dogumum yok:( o topic ne makaraydi ya :)

Aaa evet :) ikinci bebegin mi olucak benim bu 7. Gebeligim hic dogumum yok:KK43: o topic ne makaraydi ya :)
Yok yavvv 5 senedir elde var sıfır. Bu 5.tüp denemem şu ana kadar sadece 3 kere kimyasal gebelik oldu o kadar. Sen de benim gibi tedirginsindir o zaman, zor bulduk bu sefer kaybetmeyiz inşallah

Back