• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar merhaba,
bende katildim araniza. idrarda ve kanda gebeligimi ögreneli cok az bir süre oldu. size sormak istedigim birsey var, yardimci olursaniz cok sevinirim.
bir cok arkadasimizin coraspin kullandigini okudum, bunu doktorlar neye göre ön görüyorlar?
ben daha önce bir kimyasal gebelik yasadim, simdi progestan igne kullandiriyor doktorum ama aceba coraspindemi kullanmam lazim?

Kizlar bsey sorcam ben daha adetim gunum gecmeden yani hamile olduğumu bilmeden akciger rontgeni cekildim sizce bi sorun olurmu doktor randevuma daha cok var korkuyorum bilgisi olan var mi bu konuda acill lütfen
zararı olur mu olmz mı şimdiden söylenemez galiba, benim ablam da çok ağır iki ilaç içmişti, doktor demişti ki onzaman ilk üç hafta içinde içilen şeylerin nöronal gelişimi başlamadığı için zararı olmaz daha çok 3. Haftadan 12. Ye kadar embriyoyu çok etkiliyormuş çok şükür onun bebişi de sağlıklı

zararı olur mu olmz mı şimdiden söylenemez galiba, benim ablam da çok ağır iki ilaç içmişti, doktor demişti ki onzaman ilk üç hafta içinde içilen şeylerin nöronal gelişimi başlamadığı için zararı olmaz daha çok 3. Haftadan 12. Ye kadar embriyoyu çok etkiliyormuş çok şükür onun bebişi de sağlıklı
Son adet gunumden 3 gun once cekilmistim bende

Gecmis olsun cnm igne kesti benim o akintiyi cok sukur gelmiyor artik kesenin etrafinda bendede kanama vardi iste nolcak bilmiyom progestani vajinal olarak al daha etkiliymis dr.ole dedi
benim geçmedi sabah yine vardı kahverengi kanama. ben o kanama alanıdır diye düşünüyordum ama sizinki kesildi mi hemen :(

Ya çok sevındım kötü bırsey olmadıgına inan dunden berı aklımdan cıkmadın hep dua ettım Allah herseyın hayırlısını versın hepımıze bende yarın 5 hafta lık oluyor kese için gitmedım daha doktora
Allah razi olsun cnm saol senin kese artik gozukur bu hafta bi git istersen gor mercimek taneni

benim geçmedi sabah yine vardı kahverengi kanama. ben o kanama alanıdır diye düşünüyordum ama sizinki kesildi mi hemen :KK43:
Dun kesilmisti canim gece yine geldi ama pazar gunu gibi degil az az dr normal diyo ama bilmiyorum Rabbim hayirlisini versin hersey Allahtan beklicez ikimizde bozma moralini Rabbim neylerse guzel eyler

Benim oğlum da 30 aylık ve tuvalet eğitimine başlamadık, bebişler doğmadan baharda alıştırırız inşallah :anneadayı::KK200:
Ben de aynı durumdayım. 27 aylık oğlum. Hala birlikte yatıyoruz ve tuvalet eğitimi vermedim. Kendisi söylüyor ama yaptıktan sonra

Aaaa ben seni tanıyorum kasım annelerinden :) ben pek aktif değildim ama yine aynı gruptayız fakat benim üçüncü :)))

aaa evet tanıdım bende seni 2014 kasım annelerindeydim ilkti
şuan 2.yi öğrendim maşallah sen 3.yemi hamilesin ne güzel valla..

Son düzenleme:
kızlar merhaba benimde son adet tarihim 5 aralık. 8 ocakta beta 268 10 ocakta 637 12 ocakta 1857. Doktorum 18 ocakta gel dedi daha hiç muane olmadım telefonda görüştüm, hemen folic aside ve progestan 200e başla dedi. ara ara kasık ağrım oluyor adet ağrısı gibi hep bi bel ağrım var sanırım çok kiloluyum ondan da olabilir. cuma günü kötü bişey duymaktan korkuyorum ya dış gebelik derlerse diye , sizin naısl oldu benle aynı olan varmı değerlerimin yükselmesi normal mi?

Zaman geçmiyor sanki randevu gününe kadar :bicak:

kızlar merhaba benimde son adet tarihim 5 aralık. 8 ocakta beta 268 10 ocakta 637 12 ocakta 1857. Doktorum 18 ocakta gel dedi daha hiç muane olmadım telefonda görüştüm, hemen folic aside ve progestan 200e başla dedi. ara ara kasık ağrım oluyor adet ağrısı gibi hep bi bel ağrım var sanırım çok kiloluyum ondan da olabilir. cuma günü kötü bişey duymaktan korkuyorum ya dış gebelik derlerse diye , sizin naısl oldu benle aynı olan varmı değerlerimin yükselmesi normal mi?

merhaba canım hayırlı olsun inşallah.
yükselmeler bence güzel dış gebelik olmaz gibi ama bellide olmaz tabi
aslında 12 ocakta muayene edebilirdi içerde mi görebilir di benim 28 aralıkta 456
idi 31 aralıkta 2000 oldu her 2 sindede alttan muyane etti 2000 de çok küçükde olsa
kese gördü 2 hafta tekrar bakalım iyice belirginleşir dedi hayırlsı olsun hepimiz için.

merhaba canım hayırlı olsun inşallah.
yükselmeler bence güzel dış gebelik olmaz gibi ama bellide olmaz tabi
aslında 12 ocakta muayene edebilirdi içerde mi görebilir di benim 28 aralıkta 456
idi 31 aralıkta 2000 oldu her 2 sindede alttan muyane etti 2000 de çok küçükde olsa
kese gördü 2 hafta tekrar bakalım iyice belirginleşir dedi hayırlsı olsun hepimiz için.
canım öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim. ben ona yarın geleyim mi dedim oda cuma gel demeemim sebebi bişeyler görelim diyeydi dedi. ben 100 kiloyum belki kilodan dolayı göremem diye hesap etti heralde , ama bana cuma olmaz gibi :) çok mucizevi oldu çünkü bu haber bana

Canim artislar gayet guzel dis gebelikten korkuyasan gidip bi muayne ol en azindan keseyi gorur rahatlarsin ben dis gebelik gecirdim hic gozukmedi kese

Canim artislar gayet guzel dis gebelikten korkuyasan gidip bi muayne ol en azindan keseyi gorur rahatlarsin ben dis gebelik gecirdim hic gozukmedi kese
valla doktoruma dedim ama sana bırakıyorum ama bana kalırsa cuma gel ki bişeyleri görebilelm dedi :( değerden dış gebelik anlaşılıyor mu bilmiyorum ama. sanırım cumayı beklemekten başka çarem yok

Cok gecmis olsun ..Ben daha ultrason yaptirmadim bugun kan tahlili sonucuna gore pazartesi gidicem 5 haftalik olmus olacak..kanamam vs olmadi zaten eger yerlesme olmadiysa yapacak bir sey yok Allahin takdiri... diyorummn... kac haftalikti baslarda kana vs agri oldu m?
5 hafta 4 günlük. Dün sabah 6 da ağrıyla uyandım yarım saat sonra kanama başladı dün gün boyu yoğun devam etti. Tüp bebek yerleşmese tutmazdı sadece kesenin yeri kötüydü. Kısmet artık bende bununla sınanıyorum

Back