Aynı been :) o yüzden eylülde bebeğimin doğmasını o kadar çok istiyorum ki inşallah Rabbim gönlümüze göre verir canım
amin inşallah
hatta çok sevdiğim biri var doğum günü 6 eylül. ben de eğer bu ay hamileysem takvim 6 eylülü doğum günü gösteriyor ancak bu kadar olur yani :)

amin inşallah
hatta çok sevdiğim biri var doğum günü 6 eylül. ben de eğer bu ay hamileysem takvim 6 eylülü doğum günü gösteriyor ancak bu kadar olur yani :)
Oh ne güzel bi tesadüf olur :) inşallah Allah gönlüne göre verir canım. Burdaki arkadaşların batlar yakın herhalde, o yüzden hamilelik olursa hep sizin eylül başında doğum görünüyo. Benim bat 8-9 ocak yani şu an tam yumurtlama dönemimdeyim, inşallah şu günlerde hamile kalırım da benim de doğum 18 eylül olur

ucundan kıyısından yakalarsın insallah başağı :) haberlerini bekliyorumm

ovulasyon testim koyulaşmış mı? pike doğru gidiyor sanki bu.
Aynen canım ama sunu unutma hemen çıktığı gün asil gun bir de idrarin koyuluğu ile doğru orantili somra dan cikan bu koyuluk bişey ifade etmiyor sen 3 damla damlattiktan sonra 5 10 saniye icerisinde koyulaşıyorsa işte o zaman yumurtlama oluyor
Örneğin ben 3 klomen ve igne tedavisi gördüm bu esnada da ovulasyon testi yaptim daha sonra lazım olur tutmazsa diye ki öyle de oldu
Benim yumurtam o bahsettikleri 36 saat sonra çatlamadı

Daha önce catliyo ben bunu yaşadım gördüm ve
Çok bilmisligimi konuşturup doktoruma anlattim ve bana dediği bu uygulamanin bu şekilde olduguydu bu sebeple de aşılama yaptirmadim
Yakın arkdasimin aşılaması da aynj sekilde yapıldı ve tutmadi mutlaka başka sebeplerde olabilir fakat örneğin ben de 36 saat sonra o yumurtadan eser kalmaz
Her neyse benim lh pickim den 24 saat sonra değil yaklaşık 12 sonra yumurtlamam gerçeklesiyor
Bir calismaya göre hamileliklerin büyük bir çoğunluğu yumurtlama oncesi gerceklesen iliskiden oluyor

Enjeksiyonu ben de denemiştim fakat olmamisti
Denemediğim pek bişey de kalmadı

canım ben ovulasyon döneminde değilim. adetime 4 gün kaldı. testlerim koyu çıkıyor şu sıra. hamile miyim diye düşündüm :)

benim doktorum yumurtanın ömrü 24 saat der 36 saatten hiç söz etmedi. bu sefer tam zamanını tutturduk. bi de şırıngayı denedim baya bi belim yukarda yattım. sonra duş aldım. inşallah tutmuştur. sence yarın test yapsam çıkar mı? bata 3 kalmış oluyor yarın

Yumurtanın ömrü degildi demek istedigim
Yumurta nin ömrü 12 ya da 24
Benim bahsettiğim ben seni yumurta takibinde sanarak
Yumurtan pickten 24 ya da 36 saatte catliycak diye düşünme 12 de de catlar demek istedim

Bence ovu. Yu birak varsa sabah hcg yap
3 gün kala değilde yumurtandan gercekten 11 gün gectiyse kesin çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…