renksiz bu fabrika çıkış çizgisi olabilir. ama hamile de olabilirsin yine de çok ümit bağlama diye söyledim varsa sürpriz olsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
renksiz bu fabrika çıkış çizgisi olabilir. ama hamile de olabilirsin yine de çok ümit bağlama diye söyledim varsa sürpriz olsun :)
İnş canım Allah gönlüne göre versin,benimde gebelik haftası hesaplayınca 5eylülKızlad selammm kan pıjtılaşma sebebiyle 1 düşüğüm oldu tüm totemleri yaotım bu ay olacak inanıyorum :)
Ama inşallah bu sefer sağlıkla doğar miniğim
Fazla merak işteSen kan testini çok erken yaptın ,bakalım belli olmaz
Sabah tekrar yapicam ins yazarım duruma gireekim.29 canım bana da var gibi geldi,Allah gönlüne göre versin inş yarın burayada yaz tekrar test yaparsan
Böyle bir çizgiyle ilk defa karsilastim şaşırdım yani hayırlı tabirenksiz bu fabrika çıkış çizgisi olabilir. ama hamile de olabilirsin yine de çok ümit bağlama diye söyledim varsa sürpriz olsun :)
testin markası da önemli tabi. insallah yarın sabah koyulaşmış olurBöyle bir çizgiyle ilk defa karsilastim şaşırdım yani hayırlı tabi
İnşallahtestin markası da önemli tabi. insallah yarın sabah koyulaşmış olur
A aaaa ilk defa böyle bi çizgi gördüm hadi hayırlısı ,
Aynen yarın tekrarlicam ins haber verrmA aaaa ilk defa böyle bi çizgi gördüm hadi hayırlısı ,
İnşallah rabbim muradını verir
Test yaparsan bize de haber et...
Ooooooo baya az kalmış hadi hayırlısıbu arada benim de bat 28 aralık, az kaldı inşallah bu ay tutmuştur
Az kalmış evet ins ya rabbim isteyen herkese nasip etsinbu arada benim de bat 28 aralık, az kaldı inşallah bu ay tutmuştur
inşallah ya. eylül ayını ve başak burçlarını çok severim sempatim var :)Ooooooo baya az kalmış hadi hayırlısı
İnşallah bebişin geliyordur
aminnn en hayırlı zamanda insallahAz kalmış evet ins ya rabbim isteyen herkese nasip etsin
O zaman ınsaallah basak burcu bebişin olurinşallah ya. eylül ayını ve başak burçlarını çok severim sempatim var :)
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin acılarını göstermesin inşallah.O zaman ınsaallah basak burcu bebişin olur
Ben bir başak burcu olarak başak annesi olmayı isterim tabiki hayırlısı önce sizi tek tek bekliycem çünkü bu ay olsaydi 1 eylül du d. Günü
Olmadı şimdi 27 eylül doğum günü beklentisiyle çalışmalara basliycaz
Bal çörekotu tarçın
Ari sütü polen v.s. yapiyorum
Bunlar bugüne kadar kullandigim
Abartmiyorum onlarca
Evet onlarca kurden sadece ikisi
Hele bir tutturayim baya bi destan yazacağım
Benimde bat 28 aralıkbu arada benim de bat 28 aralık, az kaldı inşallah bu ay tutmuştur
maşallah canım hayırlı haberler inşallah alırız senden deO zaman ınsaallah basak burcu bebişin olur
Ben bir başak burcu olarak başak annesi olmayı isterim tabiki hayırlısı önce sizi tek tek bekliycem çünkü bu ay olsaydi 1 eylül du d. Günü
Olmadı şimdi 27 eylül doğum günü beklentisiyle çalışmalara basliycaz
Bal çörekotu tarçın
Ari sütü polen v.s. yapiyorum
Bunlar bugüne kadar kullandigim
Abartmiyorum onlarca
Evet onlarca kurden sadece ikisi
Hele bir tutturayim baya bi destan yazacağım
aslında benim 27 aralık ama yumurtam 1 gün geç çatladı batı ileri attım.Benimde bat 28 aralık
maşallah canım hayırlı haberler inşallah alırız senden de
Ben de Başak burcuyumBu arada bende başak burcuyum