Oo fena
Benim hayatımın cogunlugu aburcubur üstüne kuruluydu cipsler bisküviler cikolatalar onları mecbur bıraktım saglıklı hamilelik gecirmek adına yediklerime dikkat ediyorum aksam cok acıkırsam yoğurt, elma veya havuç kemiriyorum :)
Tartıya oynama ya valla sonu hain tartı olur :)
İlk üc ay kilo almadan tamamlarsak sonraki 6ay nispeten rahat ederiz

Günaydın kızlar
Doktordan geldim şimdi. Kanamalar son hız devam ediyor. Vajinal baktı bugün rahimde sorun görünmüyor. Küçük ama iki tane kese oluşumu var. Tekrar beta verdim. Bir de rapor aldım bu haftayı kapatmış olduk. Hayırlısı bakalım

Ay ne tatlı saglıkla gelsinler inşallah :)

Vakit kaybetmeden dr gidin ltfn ben simdi dr geldim prolunut igne vurdu kesenin etrafinda hafif kanama varmis pembe kirmizi kan olmadigi surece korkmana gerek yok normal bunlar dedi ilk 3 ay yasanir her gebelikte dedi yinede onlem icin igne vurdu bol su icip surekli yatican dedi

Ben de 60 ile hamile kaldım boyum 1.65. Bir düşüğüm var aslında daha zayıftım ama düşükten sonra rejim yapmayı bıraktım kilo aldım ve 60 ile hamile kaldım maalesef

Ben de bulantı yok fakat anlık göz kararması yaşıyorum hadi hayırlısı hakkımızda

Benim randevum daha 22snde bu ayin 6+4falan oluyo o zaman sanirim ins bende duyarim da icim rahatlar cunku benim ilk gebeligimde 8 haftalik kalp atislari olmadigi icin kürtaj olmak zorunda kalmistim
Off benim de aynı. Hic duyamadım kalp atışı ve alındı. Simdi de 6+6da randevum var inşallah duyarım. Duyulması çok zor bi şeymiş gibi önceden psikolojim o kadar bozulmuş ki

çok teşekkür ederim. okuldan sonra gidiyim o zaman hemen. şimdilik bişey yok gibi. olmaz inşallahta alırız bebeklerimizi kucağımıza hepimiz

Off benim de aynı. Hic duyamadım kalp atışı ve alındı. Simdi de 6+6da randevum var inşallah duyarım. Duyulması çok zor bi şeymiş gibi önceden psikolojim o kadar bozulmuş ki
Benim ilk gebeligimde 8 haftalik kalp atislari olmadigi icin kürtaj olmak zorunda kalmistim o yuzden korkuyorum ins sorunsuz geciririz

Malesef canım dün 37 e düştü değerim ve akşam adet oldum
çok geçmiş olsun canım,
biraz dinlen sonra mutlaka bi rahim filmi çektir, eşinle senin kromozomlarınıza baktır mutlaka
bunu da unut gitsin normalde insanların o kadar çok başına geliyo ki bizim gibi takip etmediğinden adet oldum sanıp geçiyolar,
Allah daha hayırlısını versin inşallah

Ya canım benım stres yaparsan hersey daha kötü olur nolur yapma bebegın için ayrıca hangı sehırde yaşıyosun? Sen dua et hayırlısını iste gerisini Allah’a Bırak bizde dua ederız sana
Allah razi olsun simdi dr geldim kesenin etrafinda hafif kanama varmis ama cok onemli bisey degil dedi pronulut igne vurdu progestana devam dedi kesenin yerlesimi ve sekli gayet guzel dedi beklicez dedi Cok agzida duali bi doktor Rabbim bilicek artik gerisini dedi ama umitsiz konusmadi 3 ay her 10 kadindan 8inde bu kahverengi akintilar olur hatta agri bile olur coknormal dedi 9 ay boyunca kirmizi kanama geciren cok hastam oldu Allahin izniyle dogum yaptilar dedi bilmoyorum artik Rabbim biliyor

çok teşekkür ederim. okuldan sonra gidiyim o zaman hemen. şimdilik bişey yok gibi. olmaz inşallahta alırız bebeklerimizi kucağımıza hepimiz
Insallah normal karsiliyor drlar kahverengi akintiyi ama sende ihmal etme

Bende ata sağlıktan pınar erkanı çok duydum ona gideyim memnun kalmazsam kuzum senin doktoruna giderim , doktor cidden çok önemli ya
Tmm sen de ona git bakalım nasılmış söylersin merak ettim bende. Hem erkek doktora gitmek istemeyen tanıdıklar da oluyor öneririm en azından

Kızlar merhabalar, doktorunuz hangi ilaçları verdi? Ben günde bir folidoce ve 2 Progestan kullanıyorum, ilkinde de aynılarını kullanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…