Benim 6. Gebelik sürekli düşük yapıyorum zaten o yüzden çokta ümit yok

Benim 6. Gebelik sürekli düşük yapıyorum zaten o yüzden çokta ümit yok
canim benim 5 tane dusuk yaptin diye bunun da kaderini onlara baglama lutfen. Dinlenmeye bak. Uzan.. wc harici pek dolasma ayakta. Dualarim seninle. Rabbim bebegine sifa sana da guc kuvvet versin. Lutfen olumlu ve guzel seyler dusun.

canim benim 5 tane dusuk yaptin diye bunun da kaderini onlara baglama lutfen. Dinlenmeye bak. Uzan.. wc harici pek dolasma ayakta. Dualarim seninle. Rabbim bebegine sifa sana da guc kuvvet versin. Lutfen olumlu ve guzel seyler dusun.
Ultrason sonucu iyi olsaydı kanamayı çok umursamazdım adetten yoğun ama yinede şansı olurdu. Kese tam rahim ağzında ve rahim ağzı açık malum kanamayı atmak için açılıyo ve korkunç bi ağrı var gelip giden düzenli

Gunaydin kizlar. Gune gecmeyen vucudumdaki kiriklikla uyandim. Acaip halsizlik var bende. Bu gebelikten mi hafif hastaliktan mi bilemiyorum. Mide bulantisi yok sukur. Alt karinda sislik var benim. Sanki 3 aylik gibi. 6+6 yiz bugun. 1.5 kilo aldim ama bu odem mi kilo mu bilmiyorum. Regenesis max diye bir vitamin+mineral kullaniyorum. Bebegin bu surecteki gelisimine fayda saglayacak hemen hemen her sey var icerisinde. O da beni sisirmis olabilir. Cunku demir de var icerisinde. Bir de kizlar dun gece bir doktoe dinledim. Iyot cok onemliymis. Sizler ne kullaniyorsunjz folik asit haricinde?

ayyy hemen kötü düsünme bol bol yat istirahat et, insallah seninle kalır

Oyle dusunme yinede canm allah yardimcin olsun ins bebeğini sana bagislasin

Rabbim yar ve yardimcin olsun. Insallah saglikla tutunur bebegin sana her seye ragmen. Igne de vuruluyorum demissin. O ignelerin kanama durdurma ozelligi var. Kan sulandirici bir sey kullaniyor musun?

Ayni durumdayim bende malesef agzimda da igrenc hic gecmeyen bi tat var

Rabbim yar ve yardimcin olsun. Insallah saglikla tutunur bebegin sana her seye ragmen. Igne de vuruluyorum demissin. O ignelerin kanama durdurma ozelligi var. Kan sulandirici bir sey kullaniyor musun?
Yok pıhtılaşma testlerimde bi sıkıntı yok o yüzden coraspin cleksan tarzı birşey kullanmıyorum

Günaydınnn
Dün sabah tansiyonum 7/5 ti :)
Bu sabahsa tiksinmeyle uyandım diş macunundan kahvaltıya bicok seyden
Suanda sadece ananas yiyebiliyorum oda kokusu hoş geldigi icin
Ben solgarın folat kullanıyorum sadece buarada 1.5kg cok fazla değil mi ben iki haftada kusma olmamasına ragmen saglıklı beslenerek 2kg verdim

Gunaydin tatlim ☺ dislerimi fircalarken benimde midem kalkiyor o an.
Ya o 1.5 kilo odem mi kilo mu bilmiyorum. Muhtemelen odem cunku hafiften ellerimde sislik var. Bir kac gune belli olur ne oldugu. Bir de cok bal tukettim bogaz agrisi var. Balli limon ikiside bol sekerli.. o da kilo yapmis olabilir. Bekleyip gorecegim ne oldugunu. 5.haftada yedigim tatlilar bugun beni tırmalar ☺☺☺ gece yatmadan bir seyler atistiriyorum. Onlar da kiloya katkida bulundu muhtemelen. Kendimi ödem diye hic kandirmayayim. Hepsi benim sucum ☺ kilo yapici seyler yersem olacagi bu.. gece 9dan sonra istahim aciliyor benim. Öffffff yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…