Benim 6. Gebelik sürekli düşük yapıyorum zaten o yüzden çokta ümit yokDurun öyle hemen kötü düşünmeyin. Benim bir arkadaşıma oldu aynısı. Şimdi düştü şimdi düşecek yeri kötü kanama oldu bebek gelişmiyor derken tosun gibi bir oğlan getirdi dünyaya. Onda tansiyon ve gebelik şekeri de vardı üstelik
İnşallah hayırlısı bakalımBAnada gecen hafta kesen cok asagıda bir hafta sonra gel dedi kesem yukarı çıkmıştı ama suandada kalp ritmi düşük
Olumlu düşünelim olumlu olsun
Oyle mi dersin cok almamaya caliscam ilkinde 15 kilo almistim yasin kac bu arada canmBen de 1.63 üm. Çok ta kısa sayılmayız ya. 64 kiloyum ben üstelik. Boya göre kilonuz çok iyi
canim benim 5 tane dusuk yaptin diye bunun da kaderini onlara baglama lutfen. Dinlenmeye bak. Uzan.. wc harici pek dolasma ayakta. Dualarim seninle. Rabbim bebegine sifa sana da guc kuvvet versin. Lutfen olumlu ve guzel seyler dusun.Benim 6. Gebelik sürekli düşük yapıyorum zaten o yüzden çokta ümit yok
Ultrason sonucu iyi olsaydı kanamayı çok umursamazdım adetten yoğun ama yinede şansı olurdu. Kese tam rahim ağzında ve rahim ağzı açık malum kanamayı atmak için açılıyo ve korkunç bi ağrı var gelip giden düzenlicanim benim 5 tane dusuk yaptin diye bunun da kaderini onlara baglama lutfen. Dinlenmeye bak. Uzan.. wc harici pek dolasma ayakta. Dualarim seninle. Rabbim bebegine sifa sana da guc kuvvet versin. Lutfen olumlu ve guzel seyler dusun.
ayyy hemen kötü düsünme bol bol yat istirahat et, insallah seninle kalırUltrason sonucu iyi olsaydı kanamayı çok umursamazdım adetten yoğun ama yinede şansı olurdu. Kese tam rahim ağzında ve rahim ağzı açık malum kanamayı atmak için açılıyo ve korkunç bi ağrı var gelip giden düzenli
Oyle dusunme yinede canm allah yardimcin olsun ins bebeğini sana bagislasinUltrason sonucu iyi olsaydı kanamayı çok umursamazdım adetten yoğun ama yinede şansı olurdu. Kese tam rahim ağzında ve rahim ağzı açık malum kanamayı atmak için açılıyo ve korkunç bi ağrı var gelip giden düzenli
Rabbim yar ve yardimcin olsun. Insallah saglikla tutunur bebegin sana her seye ragmen. Igne de vuruluyorum demissin. O ignelerin kanama durdurma ozelligi var. Kan sulandirici bir sey kullaniyor musun?Ultrason sonucu iyi olsaydı kanamayı çok umursamazdım adetten yoğun ama yinede şansı olurdu. Kese tam rahim ağzında ve rahim ağzı açık malum kanamayı atmak için açılıyo ve korkunç bi ağrı var gelip giden düzenli
Ayni durumdayim bende malesef agzimda da igrenc hic gecmeyen bi tat varGunaydin kizlar. Gune gecmeyen vucudumdaki kiriklikla uyandim. Acaip halsizlik var bende. Bu gebelikten mi hafif hastaliktan mi bilemiyorum. Mide bulantisi yok sukur. Alt karinda sislik var benim. Sanki 3 aylik gibi. 6+6 yiz bugun. 1.5 kilo aldim ama bu odem mi kilo mu bilmiyorum. Regenesis max diye bir vitamin+mineral kullaniyorum. Bebegin bu surecteki gelisimine fayda saglayacak hemen hemen her sey var icerisinde. O da beni sisirmis olabilir. Cunku demir de var icerisinde. Bir de kizlar dun gece bir doktoe dinledim. Iyot cok onemliymis. Sizler ne kullaniyorsunjz folik asit haricinde?
Yok pıhtılaşma testlerimde bi sıkıntı yok o yüzden coraspin cleksan tarzı birşey kullanmıyorumRabbim yar ve yardimcin olsun. Insallah saglikla tutunur bebegin sana her seye ragmen. Igne de vuruluyorum demissin. O ignelerin kanama durdurma ozelligi var. Kan sulandirici bir sey kullaniyor musun?
Aynen o agizdaki tadsizlik ne yesem gecmiyor. Sanki aluminyum folyo yemis gibi. Metalimsi bir tat var bende de..Ayni durumdayim bende malesef agzimda da igrenc hic gecmeyen bi tat var
Hic mi gecmeyecek acabaAynen o agizdaki tadsizlik ne yesem gecmiyor. Sanki aluminyum folyo yemis gibi. Metalimsi bir tat var bende de..
Bekleyecegiz dualarimiz seninle. Hakkinda hayirlisini nasip etsin Rabbim.Yok pıhtılaşma testlerimde bi sıkıntı yok o yüzden coraspin cleksan tarzı birşey kullanmıyorum
GünaydınnnGunaydin kizlar. Gune gecmeyen vucudumdaki kiriklikla uyandim. Acaip halsizlik var bende. Bu gebelikten mi hafif hastaliktan mi bilemiyorum. Mide bulantisi yok sukur. Alt karinda sislik var benim. Sanki 3 aylik gibi. 6+6 yiz bugun. 1.5 kilo aldim ama bu odem mi kilo mu bilmiyorum. Regenesis max diye bir vitamin+mineral kullaniyorum. Bebegin bu surecteki gelisimine fayda saglayacak hemen hemen her sey var icerisinde. O da beni sisirmis olabilir. Cunku demir de var icerisinde. Bir de kizlar dun gece bir doktoe dinledim. Iyot cok onemliymis. Sizler ne kullaniyorsunjz folik asit haricinde?
Gunaydin tatlim ☺ dislerimi fircalarken benimde midem kalkiyor o an.Günaydınnn
Dün sabah tansiyonum 7/5 ti :)
Bu sabahsa tiksinmeyle uyandım diş macunundan kahvaltıya bicok seyden
Suanda sadece ananas yiyebiliyorum oda kokusu hoş geldigi icin
Ben solgarın folat kullanıyorum sadece buarada 1.5kg cok fazla değil mi ben iki haftada kusma olmamasına ragmen saglıklı beslenerek 2kg verdim
5+6 canim cok sukurBebislerin kalp atislarini ne zaman duydunuz tam olarak kizlar
Benim randevum daha 22snde bu ayin 6+4falan oluyo o zaman sanirim ins bende duyarim da icim rahatlar cunku benim ilk gebeligimde 8 haftalik kalp atislari olmadigi icin kürtaj olmak zorunda kalmistim5+6 canim cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?