• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gunaydin kizlar. Gune gecmeyen vucudumdaki kiriklikla uyandim. Acaip halsizlik var bende. Bu gebelikten mi hafif hastaliktan mi bilemiyorum. Mide bulantisi yok sukur. Alt karinda sislik var benim. Sanki 3 aylik gibi. 6+6 yiz bugun. 1.5 kilo aldim ama bu odem mi kilo mu bilmiyorum. Regenesis max diye bir vitamin+mineral kullaniyorum. Bebegin bu surecteki gelisimine fayda saglayacak hemen hemen her sey var icerisinde. O da beni sisirmis olabilir. Cunku demir de var icerisinde. Bir de kizlar dun gece bir doktoe dinledim. Iyot cok onemliymis. Sizler ne kullaniyorsunjz folik asit haricinde?
Ben ocean mummy kullanıyorum. İçinde folik asit, iyot, demir, b12, çinko. Omega var. Reklam gibi oldı ahahahaha. Ama diğer multivitaminler gibi bin tane şey yok. O yüzden daha iyi. Sadece en önemlileri var

Ben ocean mummy kullanıyorum. İçinde folik asit, iyot, demir, b12, çinko. Omega var. Reklam gibi oldı ahahahaha. Ama diğer multivitaminler gibi bin tane şey yok. O yüzden daha iyi. Sadece en önemlileri var
Doktor bana hic vitamin vermedi simdilik :/

6+5 ten selamlarr. Midem berbat. Sanırım kızımda olduğu gibi 12. Haftayı geçmem lazım ağzımın tadının yerine gelmesi için. Ekmek arası peynirle yaşıyorum tüm gün ve hiç su içemiyorum. İçine biraz limon sıkıp anca ilaçlarımı içebilmek için bir bardak o kdr maalesef. Normalde deli gibi su içerdim. Dilim damağım kurudu valla.

Kızlar merhabalar, doktorunuz hangi ilaçları verdi? Ben günde bir folidoce ve 2 Progestan kullanıyorum, ilkinde de aynılarını kullanmıştım.
Progestan çok akıntı yapıyor bende. Tortu tortu geri geliyor ilaç, ben vajinal olarak kullanıyorum da. Sende de aynı şey oluyor mu canım?

Evet evet yapalım kilo takibi. Boy 170 kilo 60. Şu ilk üç ay geçsin ekmeğe veda edicem tekrar inşallah. Çok şişiriyor beni. Hedef 70 le doğuma girmek. İlk üç ay hiç kilo almamak gerekiyormuş. Bebek, rahim fln büyümüyor daha çünkü doğru düzgün. En çok altın çağ denilen 4-5-6 da kilo alınıyor. Çünkü mide bulantısı yok ve açlık zirvde gezilen dönem. Sonra yine mideye baskı başlıyor bebek büyüdüğünden yine yiyemiyorsun. Aslında şu altın çağda dikkat edersek çok kilo almamış olcaz da bakalım napcaz. Ennn çok emzirirken acıkıyordum gebelikte diil ama. Gebelikte 14 kg almıştım 1 senede 18 verdim deli gibi yememe rağmen. Tek yaptığım paketli ürün almadım hiç. Kek börek bile yedim ama ev yapımı hep.

Progestan çok akıntı yapıyor bende. Tortu tortu geri geliyor ilaç, ben vajinal olarak kullanıyorum da. Sende de aynı şey oluyor mu canım?
Brnde vajinal alıyorum progestanı. Bende de geliyor cnm ztn çok normal. İyice ileri ittiğim halde. Ama merak etme yetiyor o ztn. Gece yatarken koyuyorum ben. Bir de akıntı gebelik yüzünden. Koyulaşıp artıyorki bebeğim önüne koruyucu tıkaç oluştursun. Progestan olsa da olmasa da oluyor yani o akıntı

Progestan kullanan arkadaslar aksam mi iciyorsunuz sabah mi ben sabah iciyorum bugunlerde bulantilarim artti ilacla alakasi olabilir mi acaba?

Progestan kullanan arkadaslar aksam mi iciyorsunuz sabah mi ben sabah iciyorum bugunlerde bulantilarim artti ilacla alakasi olabilir mi acaba?

Vajinal alıyorum ben canım sabah akşam. Ağızdan alınınca çok yan etkisi oluyormuş doktor fitil olarak kullan dedi bana

Vajinal alıyorum ben canım sabah akşam. Ağızdan alınınca çok yan etkisi oluyormuş doktor fitil olarak kullan dedi bana

Benimde bulantilar basladi ama ilacla mi alakali gebelikle mi bilemiyorum kontrolum 24unde bir sure aksam deneyeyim olmadi soylerim doktora :KK43: bu bulantilar ne zaman gecer acaba agzimda berbat bi tat ve gozumu actigim an baslayan bulantilar :KK43:

Oooo çok fena. Doktor bana ağızdan alma midenden duramazsın demişti. Vajinal alınca hem yan etkilerini yaşamıyorsun hem de daha etkili oluyormuş tatlım. Sen doktora midem berbat vajinal alsam olur mu diye sor bence. Alşam yatarken atıveriyorum ben oh mis

Tmm sen de ona git bakalım nasılmış söylersin merak ettim bende. Hem erkek doktora gitmek istemeyen tanıdıklar da oluyor öneririm en azından
Devlet hastanesinde asıl benim doktorum Abdurrahman Hamdi İNAN şuan trafik hastanesinde başhekim olmuş , işyerinde izin sıkıntım olmasa kesin ona giderdim , bak doğum için devlete gidecek varsa kesinlikle öner, o kadar detaylı anlatıyor ki , çok anlayışlı , çok mülayim ve işinin ehli bir dokktor.

Back