• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu işler e baslamadan evvel yani sene 2016 da çıtı pıtı bir insandım yedi ot çöp bal v.s. yüzünden aldım başımı gittim tartilara küstüm tartilmiyom:KK76:
Hiç dert etme benim çok acayip bir ilk hamileliğim var. 80 le hamile kaldım 96 ile doğuma girdim. 6 ay içinde 60 kiloydum. Emzirirken eridim resmen. Şimdi 64 le hamile kaldım. İlk aylar biraz kilo verip doğumu 70 le tamamlayalım diyorum. Çıkınca da 50 olurum artık. Emzirme çılgınlar gibi kilo verdiriyor. Tabi abartılı yememek kaydıyla ki yiyemiyorsun zaten

Hiç dert etme benim çok acayip bir ilk hamileliğim var. 80 le hamile kaldım 96 ile doğuma girdim. 6 ay içinde 60 kiloydum. Emzirirken eridim resmen. Şimdi 64 le hamile kaldım. İlk aylar biraz kilo verip doğumu 70 le tamamlayalım diyorum. Çıkınca da 50 olurum artık. Emzirme çılgınlar gibi kilo verdiriyor. Tabi abartılı yememek kaydıyla ki yiyemiyorsun zaten
Sorma ya benim emzirme kilolu gidiyor ben ilk aylar berbat bulantilar açlık grevleri ile geciriyorum ama bu kez daha temkinli olucam insaallah

Sorma ya benim emzirme kilolu gidiyor ben ilk aylar berbat bulantilar açlık grevleri ile geciriyorum ama bu kez daha temkinli olucam insaallah
Yine de kilona baksan. Buradaki herkes yeni. Takip yapalım. Konu sahibi olarak bu ulvi görev sende. Birkaç arkadaş daha istemişti mesajlarda okuduğum kadarıyla. Kilo hususu önemli.. Sonra kız erkek listesi de yaparız :halay:

Bende bu sabah tiksinmeyle basladım güne ne tatlı :)
Mide bulantıları gelicek gibi görünüyor

günaydıınlar:halay:
7. haftanın icindeki anneler mide bulantılarınız ne alem? bende halen tık yok, sadece yağlı ve salçalı yemekleri gözüm görmek istemiyor. mide bulantısı gibi değil ama. insallah hiç başlamaz böyle gider :)

günaydıınlar:halay:
7. haftanın icindeki anneler mide bulantılarınız ne alem? bende halen tık yok, sadece yağlı ve salçalı yemekleri gözüm görmek istemiyor. mide bulantısı gibi değil ama. insallah hiç başlamaz böyle gider :)
Bugun hala bişey yemedim yumurta midemi kaldırıyor tiksinti basladı henüz istifra yok ama olabilir gibi

Bak kilo bildirimi yapmaya başladılar bile :halay:Birbirimize her konuda destek oluyoruz. Kilo takibinde de yaparız aynısını

Evet kesenin yeri hiç güzel değil düşme ihtimali çok yüksek dedi
Durun öyle hemen kötü düşünmeyin. Benim bir arkadaşıma oldu aynısı. Şimdi düştü şimdi düşecek yeri kötü kanama oldu bebek gelişmiyor derken tosun gibi bir oğlan getirdi dünyaya. Onda tansiyon ve gebelik şekeri de vardı üstelik

Back