Günaydın kızlar. Ya iki gündür öyle fena grip olmuşum ki halim yok boğazım sis ve ağrıyor ve inanılmaz terliyorum. Ilacsiz her yolu denedim pekmez bal süt portakal suyu sarımsak vs ne bulursam yedim gecsin diye geçmiyor. Dinlenme şansım da yok malum okul kapanacak yoğun dönem. Ya ben dert değil de bebege bi şey olur diye korkuyorum etkilenir mi bu gripten

Tamam bekliyorum
Canım benim sat 13 aralıktı. Bugün 14 Ocak yani 32.gün.Test böyle. Dün gece yaptım.Bu sabah ilk idrarla yapayım diyordum çekmecede test kalmamış haberim yok. Bende durum bu

Eklentiler

• IMG_20190114_084850~2.jpg
    172,4 KB · Görüntüleme: 25
Günaydın maalesef güne ağrı ve aktif kanamayla başladım kesenin yerleşim yeride güzel değil yine kursağımda kalcak galiba

Tüp bebek zaten hergün progestan ampul yaptırıyorum sorun kanama değil kesenin yeri rahim ağzına çok yakın aşağıda bayağı
Biliyorum cnm tup bebek oldugunu bana test gununden sonra biraktirdilar progestani ama prolutron aldim koydum eve nolur nolmaz diye ondan dedimm. Ama rahim agzina yakin dedigin olayi pek bilmiyorum. Sadece hareket etmek sakincali surekli yatmalisin iyice buyuyene kadar

Senin testlerinde biraz silikti ya bana at seninkini demiştin o yüzden attım. Kişiden kişiye değişir yani hcg seviyesi. Döllenme tarihi farklıdır vs. Sıkıntı yapıyor gibiydin de sıkıntı olacak birşey yok bence. Bir de benim döngüm 28 gün erken yumurtlama olmuş olabilir. Kanda baktırmadım. Şimdi farkettim benimki daha belirgin seninki niye değil gibi bir algı oluşturmuşum yazdığımla da onu demek istemedim ne kadar değişiyor kişiden kişiye demek istemiştim yanlış ifade etmişim Herşey yolunda gidecek ve sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah. Sevgiler

12. Gebelik haftasına kadar ilaçlara full devam ediyor merkez. Hayırlısı bakalım rapor alıp yatcam yapacak birşey yok

Bende ata sağlıktan pınar erkanı çok duydum ona gideyim memnun kalmazsam kuzum senin doktoruna giderim , doktor cidden çok önemli ya

Canım benim sat 13 aralıktı. Bugün 14 Ocak yani 32.gün.Test böyle. Dün gece yaptım.Bu sabah ilk idrarla yapayım diyordum çekmecede test kalmamış haberim yok. Bende durum bu
Çok iyi benim daha var ama kan verdim yarın cikacak bugün de silik
var benim bugün 25. gun
Ve 14. Gün yumurtladim ve periyodum 27 28 gün yani regl e 2 ya da 3 gün var...

Bu hemen mi çıktı durdukca mi

Kendim için değil gelecek nesiller için:))))))

Aha duygusallik katsayimiz artti

Olmaz inşallah herkes oluyo korkm sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…