Dikkat et guzel seyler dusun Hayirlisiyla insallah yoluna girer

Bu kadarı olmuş ya gerisi de gelir inşallah canım. Güzel düşünelim güzel olsun

Kalp atışını duyanlar adına çok sevindim. Tebrik ediyorum inşallah sağlıkla devam eder bir şey sormak istiyorum kalp atışını duyanlara karından mi bakıp gördüler vajinal mi? Benim de haftaya kontrolüm var acaba duyabilir miyim ki?

İnşallah teşekkürler
Karından tabiki
Vajinal ilk 4 haftada cok kücükse kese görünmedigi icin bakılıyor diye biliyorum

Bende heyecanlandım şimdi yaaa ayın 16 sına randevu aldık. 6+4 olcaz o gün inşallah duyarız kalp atışını çarşambaya kadar çatlamam inşallah

4 hafta dort gunlugum daha nezaman gitmeligim sizce doktora
Hayırlı olsun canım. Ilk etapta keseyi göreyim dersen bir hafta içinde gidebilirsin ama kalp atışını da duyayım gitmişken dersen 2.5 hafta bekle

Kizlar 7 ocakta bes gunluk embryo transferim oldu. Dun yani 11 ocakta erkenden dayanamayip test yaptim. Bu sekilde cikti. Asagiya bırakıyorum herhangi bi hcg iceren ilac kullanmadim. Bugunde dayanamayıp kan verdim. Sonucum 24.6 cikti. Transferin besinci gununde. Normalde test gunum 19 ocak . Ne dusunuyorsunuz ?

Eklentiler

• IMG_20190112_225356.jpg
    140,7 KB · Görüntüleme: 18
Kizlar 7 ocakta bes gunluk embryo transferim oldu. Dun yani 11 ocakta erkenden dayanamayip test yaptim. Bu sekilde cikti. Asagiya bırakıyorum herhangi bi hcg iceren ilac kullanmadim. Bugunde dayanamayıp kan verdim. Sonucum 24.6 cikti. Transferin besinci gununde. Normalde test gunum 19 ocak . Ne dusunuyorsunuz ?

Eklentiler

• IMG_20190112_225356.jpg
    140,7 KB · Görüntüleme: 31
İnşallah teşekkürler
Karından tabiki
Vajinal ilk 4 haftada cok kücükse kese görünmedigi icin bakılıyor diye biliyorum
Benim vajinal de görülmedi, beta hcg 450 çıktı, geç döllenme demekki, haftaya tekrar gidicem.

Benim de kasıklarımda batma oluyor, bir sağ tarafta bir sol tarafta.

İnşallah seninledir :)

Hayırlı olsun benimde transfer in 5. Günü idrar testi pozitif çıkmıştı. Ama beta hcg için gününü beklemiştim bu kadar erken zaman için gayet iyi çıkmış tebrikler

İnşallah Adet tarihime göre 6 haftalık oluyordu ama kan tahlilime göre 4 haftalık dedi doktor.
Benim her gittigimde değişiyor
Aradaki fark kapanıyor yavas yavas
Ama tabi sorunlar hala devam ediyor :)
Sat a göre 6+5 ancak bebek büyüklügüne göre 6 haftalık hamileyim
Bakalım iki hafta sonraki kontrol de herşey normalleşecekmi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…