Amin inşallah doktorda moral bozmak yok zaten saglıklıysa her türlü devam eder dedi
Bakalım artık :)
Icini ferah tut. 4+6da ilk gittigimde kesem 7.5mmdi. 3.5 4 haftalik gibi kese buyuklugune gore dedi. 5+6da gittigimde kalp atisini duydum ve bebisim 3.5mmdi. Hatta 1 gun onde gidiyor dedi. 2 haftaya seninde cok rahat aradaki fark kapanir. Dua vakti. Rabbim hepimizin evlatlarina uzun ve saglikli omurler, bu dunyada yiyecek rizik nasip etsin. Su ara ettigim en cok dua bu. Saglikla tasiyalim, saglikla doguralim ve saglikla buyutelimBenim her gittigimde değişiyor
Aradaki fark kapanıyor yavas yavas
Ama tabi sorunlar hala devam ediyor :)
Sat a göre 6+5 ancak bebek büyüklügüne göre 6 haftalık hamileyim
Bakalım iki hafta sonraki kontrol de herşey normalleşecekmi :)
Bende dayanamayıp erken test yapmıştım ama 7.gün 4 gün çok erken geldi ben ohss nedeniyle hastaneye kaldırıldım 7.gün kan testi yapıldı 156 çıkmıştı ben test yapılmadan doktoruma söyledim pozitif diye çatlatma iğnesinin etkisi olabilir hemen heyecanlanma demişti yumurta toplamadan önceki iğne hani etkisi 10-12gün sürebiliyomuş çünkü ama benim öyle olmadı tutmuştu umarım seninde tutmuştur ama daha erken sen yine de heyecanlanma sonra çok üzülürsün her sabah testi tekrarla dayanamam diyosan..Kizlar 7 ocakta bes gunluk embryo transferim oldu. Dun yani 11 ocakta erkenden dayanamayip test yaptim. Bu sekilde cikti. Asagiya bırakıyorumherhangi bi hcg iceren ilac kullanmadim. Bugunde dayanamayıp kan verdim. Sonucum 24.6 cikti. Transferin besinci gununde. Normalde test gunum 19 ocak . Ne dusunuyorsunuz ?
benim de ayni canim biraz ayakta fazla kalinca kasigim belim bacagim agriyo ayni taraf hep. Bide iki gundur aksamlari midem bulaniyo gibi hafiften tuhaf bi sekilde oyle belli belirsizz.Kızlar sizin de zaman zaman kasıkta kramp hafif bel ağrısı veya bacakta çekilme gibi değişik durumlarınız oluyor mu? Genelde saniyelik olup geçiyor ama yine de evham yapıyorum ister istemez. Leke yada kanama yok ama çok şükür.
Topik annemizzz... hayirli haberlerini bekliyoruzzz... ben ve mercimegim seni kocaman optukBenim güzel topigimin güzel anneleri hayır dualarimla hepinizi kucakliyorum az kaldı takvimimle ben de olacağım Insaaallah netlesmeden geçen ay ki gibi test gazabina uğramak istemiyorum yine var silikler bu kez daha net umarim yine kimyasal olmaz bu ay beklemedeyim hepinizi kocaman öptüm
Canım insaaallah var o zaman seninle hemen hemen ayniyiz benimki tüp degil tabi ama benim yumurtlamadan sonraki 9. Gunumde daha silik cikti 3 5 test yaptım (senin de 9. Gün oluyor)Kizlar 7 ocakta bes gunluk embryo transferim oldu. Dun yani 11 ocakta erkenden dayanamayip test yaptim. Bu sekilde cikti. Asagiya bırakıyorumherhangi bi hcg iceren ilac kullanmadim. Bugunde dayanamayıp kan verdim. Sonucum 24.6 cikti. Transferin besinci gununde. Normalde test gunum 19 ocak . Ne dusunuyorsunuz ?
Bende dayanamayıp erken test yapmıştım ama 7.gün 4 gün çok erken geldi ben ohss nedeniyle hastaneye kaldırıldım 7.gün kan testi yapıldı 156 çıkmıştı ben test yapılmadan doktoruma söyledim pozitif diye çatlatma iğnesinin etkisi olabilir hemen heyecanlanma demişti yumurta toplamadan önceki iğne hani etkisi 10-12gün sürebiliyomuş çünkü ama benim öyle olmadı tutmuştu umarım seninde tutmuştur ama daha erken sen yine de heyecanlanma sonra çok üzülürsün her sabah testi tekrarla dayanamam diyosan..
Bende test yapmak için çatlatma iğnesınden sonra 15 gün bekledım . Hormonal bir iğne olduğu için betayı yüksek çıkarıyormuş Daha oncesınde zaten 5 günde döllenme olsa bile kana hemen hormon salgılanmadıgı için tahlılde çıkmaz inşallah hamılesındır inşaalllaaahhh ama daha çok erken gıbı geldı
Canım insaaallah var o zaman seninle hemen hemen ayniyiz benimki tüp degil tabi ama benim yumurtlamadan sonraki 9. Gunumde daha silik cikti 3 5 test yaptım (senin de 9. Gün oluyor)
Ama mesele devam edecek mi etmeyecek mi
Insaallah hakkimizda Hayir olur
Bende test yapmak için çatlatma iğnesınden sonra 15 gün bekledım . Hormonal bir iğne olduğu için betayı yüksek çıkarıyormuş Daha oncesınde zaten 5 günde döllenme olsa bile kana hemen hormon salgılanmadıgı için tahlılde çıkmaz inşallah hamılesındır inşaalllaaahhh ama daha çok erken gıbı geldı
Canım doktoruna danış belki progestan verir. Inşallah sağlıkla doğar bebeğinLekenme oldu. Dun biraz is yapmistim mufak dolap ic dis temizlemistim. Kahvrengi lekelenme oldu bende kan pihtiladmasi da var igne oluyorum her gun birde grip oldum sabaha kadar yuz kez hapsurdum daha 4h 5g cok kucuguz dua edin benim icin artik oturdugum yerden kalkmicam
Ben hic is yapmiyorum mesela :)) Bu istifra olayi beni tepe taklak ettigi icin inan kalkcak hal birakmadi yiyecek lokma birakmadi ondan az ilacla rahatladim.Bu bulantilar gecsin doncem hayata .Kimse kusura bakmasi kapi cam silinir de sagligim cidden onemli ben onu cok iyi anladim.Ki ben gayet pimpirikli biriyim adama sunu giy sunu cikar aman basma modundan cokkk uzaktayim suan umrum degil canimin derdine dusmusum :)))Canım doktoruna danış belki progestan verir. Inşallah sağlıkla doğar bebeğin
Kızlar bir de ilk 10 hafta çok önemli ben evde hiçbir iş yapmıyorum yemek dışında siz de lütfen dikkat edin
Ben şimdilik günlük hayatıma devam ediyorum. Diyetisyene gittim biraz kilo verirsem iyi olacak ilk 2 ay.Tabi ki ağır işler yapmamak lazımBen hic is yapmiyorum mesela :)) Bu istifra olayi beni tepe taklak ettigi icin inan kalkcak hal birakmadi yiyecek lokma birakmadi ondan az ilacla rahatladim.Bu bulantilar gecsin doncem hayata .Kimse kusura bakmasi kapi cam silinir de sagligim cidden onemli ben onu cok iyi anladim.Ki ben gayet pimpirikli biriyim adama sunu giy sunu cikar aman basma modundan cokkk uzaktayim suan umrum degil canimin derdine dusmusum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?