- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Buarada kaç haftalıkmıssın söyledi mi ve kese boyutunu vsSagoll canim.Insallah hayirlisi olsun guzel haberle gel insallah
Yemen icmen dikkat etmen gerekenleri paylastımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buarada kaç haftalıkmıssın söyledi mi ve kese boyutunu vsSagoll canim.Insallah hayirlisi olsun guzel haberle gel insallah
Evet kese boyutunu ben de merak ettimBuarada kaç haftalıkmıssın söyledi mi ve kese boyutunu vs
Yeni gelen hamisler hayirli ugurlu olsun canlar
Benim merak ettigim bir konu var bilgisi olan yazabilir mi acaba? Kese gorundukten sonra diş gebelik olma ihtimali ortadan kalkıyor ve mutlaka bebek olusuyor mu?
Insallah hepimiz saglikla goruruz. Gercekten cok sabir isteyen bir surec Allah herkesin yardimcisi olsun.Dış gebelik ihtimali kalkıyor fakat boş gebelik ihtimali de var. Kesenin içinde birde yolk kesesi oluşmuş olması gerekiyor. Yani iş keseyi görmekle bitmiyor, bebeği ve yolk kesesini de gördüğü zaman tabi kalp atışını da duyduysan artık normal sağlıklı bir gebesin demektir.
Hayirli olsun vardir Rabbimin bi bildigi kurban oldugum ne guzel aratmadan veriyor size cok sukur
Kasık agrısı ve bacak cekilmesi oluyor ama hamileliğe yormadım acıkcası bacak cekilmesi normaldede olrdu bendeKızlar sizin de zaman zaman kasıkta kramp hafif bel ağrısı veya bacakta çekilme gibi değişik durumlarınız oluyor mu? Genelde saniyelik olup geçiyor ama yine de evham yapıyorum ister istemez. Leke yada kanama yok ama çok şükür.
Senin de hayirli haberlerini bekliyoruz canim. Ben de en az sizin kadar heyecanlaniyorum. ☺Ay maşallah darısı basımıza
Aksam bende hayırlı haberlerle gelirim inşallah aranıza
Hadi inşallah hepimiz icin hayırlısı neyse o olsun bir ümit herşey yolundaysa belki kalp atısıda duyulur diye bekliyorumSenin de hayirli haberlerini bekliyoruz canim. Ben de en az sizin kadar heyecanlaniyorum. ☺
Benim dört bucuk bes haftayken 3mm bir hafta sonra beş bucuk altı hafta dediginde 17mm diO zaman keseyi görenler olarak kese boyutunu ve haftamızı paylaşalım. Ben 5+1 de gittim 6.1 mm idi
Ah canim.nerde .Sozde ozel bir klinik ama burada farkli iste oyle uzun uzun anlatmiyor gerekince konusan cinsten.6 haftanin icinde 6 +5 ti bugun son adet tarihime gore.5mm yaziyor sanirim burda 0.5 cm diyor da.Yani degisik buradaki cihaz.Turkiyeye donunce daha rahat edecegim kesin:) yeme icme olayini da ben zenfecil kaynatip az iciuorfum bulanti icin onu az ic dedi bir.Onun disinda mide bulantim icin ilac verdi o kadar.Buarada kaç haftalıkmıssın söyledi mi ve kese boyutunu vs
Kizlar valla bu kagitta adam gibi bir sey yazmiyor ki .bebegin boyutunu olctu bir o.kese falan yazmiyor ben kan tahlili de yaptirmadim biliyor musunuz pozitif testi goster ultrason bunlar hizli yani cinliler boyle :))Evet kese boyutunu ben de merak ettim
Hiç hiç olumsuz kötü düşünme rabbim sağlık versin inşallah. 9 ay kanaması olup sağlıkla doğum yapanlar var inşallah sen de iyi olacaksınKızlar çok tuhaf geçişler yaşıyorum. Bildiğin adet kanaması başladı. Pıhtılı filan. Kesin bu sefer bitti dedim. Beta verdim perşembe 1500 dü 7 bin kusür olmuş. İkiz olabilir diyor dotor. Şimdi bir iğne daha yapılacak. Pazartesi tekrar gidicem.
Ustune olayi mi acaba ilginc evet de doktor gerekeni yapar skmayin caninizi.Bak ikiz ihtimali bile var cok hos! :)Kızlar çok tuhaf geçişler yaşıyorum. Bildiğin adet kanaması başladı. Pıhtılı filan. Kesin bu sefer bitti dedim. Beta verdim perşembe 1500 dü 7 bin kusür olmuş. İkiz olabilir diyor dotor. Şimdi bir iğne daha yapılacak. Pazartesi tekrar gidicem.
Aaa yurtdısındamısın 5mm bebegindir :)Ah canim.nerde .Sozde ozel bir klinik ama burada farkli iste oyle uzun uzun anlatmiyor gerekince konusan cinsten.6 haftanin icinde 6 +5 ti bugun son adet tarihime gore.5mm yaziyor sanirim burda 0.5 cm diyor da.Yani degisik buradaki cihaz.Turkiyeye donunce daha rahat edecegim kesin:) yeme icme olayini da ben zenfecil kaynatip az iciuorfum bulanti icin onu az ic dedi bir.Onun disinda mide bulantim icin ilac verdi o kadar.
Alla alla cok enteresan gercekten kese gözüküyor mu pekiKızlar çok tuhaf geçişler yaşıyorum. Bildiğin adet kanaması başladı. Pıhtılı filan. Kesin bu sefer bitti dedim. Beta verdim perşembe 1500 dü 7 bin kusür olmuş. İkiz olabilir diyor dotor. Şimdi bir iğne daha yapılacak. Pazartesi tekrar gidicem.
Sağ ol canım inşallah. Hepimiz hep hayırlı haberler alırız inşallahHiç hiç olumsuz kötü düşünme rabbim sağlık versin inşallah. 9 ay kanaması olup sağlıkla doğum yapanlar var inşallah sen de iyi olacaksın
Ustune olayi mi acaba ilginc evet de doktor gerekeni yapar skmayin caninizi.Bak ikiz ihtimali bile var cok hos! :)
Perşembe gittiğimde 3 mm lik lese görünmüştüAlla alla cok enteresan gercekten kese gözüküyor mu peki
Aynen canim kese normal gorunuyordu bilmiyorum artik :))Aaa yurtdısındamısın 5mm bebegindir :)