• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

K
Kızlar sizin de zaman zaman kasıkta kramp hafif bel ağrısı veya bacakta çekilme gibi değişik durumlarınız oluyor mu? Genelde saniyelik olup geçiyor ama yine de evham yapıyorum ister istemez. Leke yada kanama yok ama çok şükür.
Bende var adet belirtisi gibi ama akıntı lekeleme yok. İlk gebeliğimde de olmamıştı

Doktorum bana kanama olmadıgı sürece sorun yok dedi
Valla biz önceki gebeliğimin ilk gününden doğuma girene kadar gayet aktiftik. Düşük riski yoksa cinsellik serbest. Bir de ilk gebeliği olanlar zamanla anlarlar şimdi heyecanla farkında değiller ama hormonların etkisiyle libido tavan yapıyor ama eşte soğuma oluyor malesef kendilerini kötü hissediyorlar :olamaz:

Valla biz önceki gebeliğimin ilk gününden doğuma girene kadar gayet aktiftik. Düşük riski yoksa cinsellik serbest. Bir de ilk gebeliği olanlar zamanla anlarlar şimdi heyecanla farkında değiller ama hormonların etkisiyle libido tavan yapıyor ama eşte soğuma oluyor malesef kendilerini kötü hissediyorlar :olamaz:
Ne guzel gunden gune cogaliyoruz, mutlu haberler aliyoruzz ☺ Hayirli ugurlu olsun. Saglikla sihhatle gelsin bebegin...

Bu libido bende yerlerde. Zaten ilk 3 ay iliski dusunmuyorum. Biraz kasik agrilarim oluyor rahim genislemesinden dolayi. Ama ilerleyen donemlerde 2.trimester libidonun tavan yaptigi donemmis. Hatta en kadinlar arasinda yapilan arastirmalarda en keyif verici iliskinin hamilelikte yasandigi tespit edilmis. Insallah bebeklerimiz ve biz saglikli sihhatli oluruz da bu donemi keyifle geciririz. Tekrardan tebrikler:KK200:

Herkese saglikli, huzurlu bir pazar diliyorum:KK200::anne:

O zaman gerıye su kalıyor 2 gün aralıklarla kan testı yaptırırsan ama aynı yerde yaptır bence anlaşılır :))

Ne guzel gunden gune cogaliyoruz, mutlu haberler aliyoruzz ☺ Hayirli ugurlu olsun. Saglikla sihhatle gelsin bebegin...

Bu libido bende yerlerde. Zaten ilk 3 ay iliski dusunmuyorum. Biraz kasik agrilarim oluyor rahim genislemesinden dolayi. Ama ilerleyen donemlerde 2.trimester libidonun tavan yaptigi donemmis. Hatta en kadinlar arasinda yapilan arastirmalarda en keyif verici iliskinin hamilelikte yasandigi tespit edilmis. Insallah bebeklerimiz ve biz saglikli sihhatli oluruz da bu donemi keyifle geciririz. Tekrardan tebrikler:KK200:
Benim önceki hamişliğimde pik yapmıştı ama eşim benim gibi değildi :eğlence:Son günlerde de doğumu tetiklesin diye şeydi En Büyük TÜRKİYEYani no no no diyenler büyük konuşmasın

Benim önceki hamişliğimde pik yapmıştı ama eşim benim gibi değildi :eğlence:Son günlerde de doğumu tetiklesin diye şeydi En Büyük TÜRKİYEYani no no no diyenler büyük konuşmasın
Valla tum sayfalari okuduysan ilk no no no diyen bendim. Ilk gebeligimde doktor ilk 3 ay kesinlikle iliski yasak demisti. Doktordan doktora bu gorus degisiyor. Risk olmasa bile onermedi bana. O yuzden su an uzak duruyoruz iliski yok bol bol sarilmayi tercih ediyoruz ☺ bir de bu topik maalesef cok aktif olmuyor.

Arkadaslar yardim edin cuma gununden beri kahverengi camur gibi akintim var progeston verdi dr ama sanki bugun dahada artti nolur dua edin bebegime bisey olmasin :cry:

Ben şimdilik günlük hayatıma devam ediyorum. Diyetisyene gittim biraz kilo verirsem iyi olacak ilk 2 ay.Tabi ki ağır işler yapmamak lazım
Kac kg ile hamile kaldin? Ben bu sabah inanamadim ama 1.5 kilo almisim yada sabah uyanir uyanmaz tartildim. Vucuttaki siskinlik inmemis oluyor ondan mi bilemiyorum ama.. ? bir de vitamin+mineral takviye kullaniyorum. Bu takviyeler mi sisiriyor acaba?

Arkadaslar yardim edin cuma gununden beri kahverengi camur gibi akintim var progeston verdi dr ama sanki bugun dahada artti nolur dua edin bebegime bisey olmasin :cry:
doktorlar kahverengiden korkmayin diyorlar cnm benim de gece kirmizi kanama geldi. İgne vurundum gece. Simdilik gecti cok sukur. İnsallah sorun yasamayiz cnm

doktorlar kahverengiden korkmayin diyorlar cnm benim de gece kirmizi kanama geldi. İgne vurundum gece. Simdilik gecti cok sukur. İnsallah sorun yasamayiz cnm
Dr da kirmizi yada pembe olmadivi surece korkma dedi ama benim ilk dusugumde bole basladi cok korkuyorum nolur dua edin bu 7 kaybim olucak Allah rizasi icin

Gecen hafta baska doktor sorun yok demişti ama simdi asıl doktorum bebegin kalp ritmini düşük buldu bi süre uzak durun dedi :(

Icini ferah tut. 4+6da ilk gittigimde kesem 7.5mmdi. 3.5 4 haftalik gibi kese buyuklugune gore dedi. 5+6da gittigimde kalp atisini duydum ve bebisim 3.5mmdi. Hatta 1 gun onde gidiyor dedi. 2 haftaya seninde cok rahat aradaki fark kapanir. Dua vakti. Rabbim hepimizin evlatlarina uzun ve saglikli omurler, bu dunyada yiyecek rizik nasip etsin. Su ara ettigim en cok dua bu. Saglikla tasiyalim, saglikla doguralim ve saglikla buyutelim:KK200:
Aminnn inşallah hepimizin yavrusunu Rabbim saglıkla kucaga almayı nasip etsin
Valla her gittigim de bir sorun cıkıyor
İlk gittigimde degerim 1500 olmasına ragmen kese görünmedi
Sonraki muaynede kese göründü ama cok asagıda dedi
Bi sonrakinde kese büyüdü ama bebek gözükmüyo dendi
Şimdi bebek görünüyor ama kalp ritmi düşük oldu
Hayırlısı artık saglıklıysa benle devam eder ne diyeyim :) bakalım daha nelerle karsılasıcam

Dr da kirmizi yada pembe olmadivi surece korkma dedi ama benim ilk dusugumde bole basladi cok korkuyorum nolur dua edin bu 7 kaybim olucak Allah rizasi icin
korkma canim allahin izniyle bisey olmaz. Prolutron igne bulundur yaninda. Ben oyle yapiyorumm. Kuzum ya 7 kayip allah yardimcin olsunn. Benim de 6.tup bebek tedavimde tuttu insallah bebeklerimiz bizimle kalir.

korkma canim allahin izniyle bisey olmaz. Prolutron igne bulundur yaninda. Ben oyle yapiyorumm. Kuzum ya 7 kayip allah yardimcin olsunn. Benim de 6.tup bebek tedavimde tuttu insallah bebeklerimiz bizimle kalir.
Igneyi once recete ettirmek gerekiyor ama dimi dr yat surekli diyo wc disinda kalkma diyo normal dio bide cleaxne kullaniyorum progesteron aliyorum dr bugun klinikte yok devlettede kopek gibi azarliyolar oraya gidince moralim bozulacak daha kotu olucam diye gitmiyorum dilerim bu kadar kayiplarin ardi dan mucizem gelir sende cok cekmissin kiyamam sana Rabbim hayirlisini versin ilk uc ay icinde ya hep ya hic kurali var demisti ilk dusugumde gunde 10 tane progesteron alsan 50 tanede dusuk ignesi vurunsan dusecekse duser demisti ayaklarimi diktim yatiyorum esim saolsun bugun yardi ediyor ama 3 ay naparim bilmiyorum cunku kimsem yok k.v hasta kendine hayri yok kendi annem hastanede yatiyor kardesinin 3 cocugu var gelmesi imkansiz napicami bilmiyorum

Kac kg ile hamile kaldin? Ben bu sabah inanamadim ama 1.5 kilo almisim yada sabah uyanir uyanmaz tartildim. Vucuttaki siskinlik inmemis oluyor ondan mi bilemiyorum ama.. ? bir de vitamin+mineral takviye kullaniyorum. Bu takviyeler mi sisiriyor acaba?
64 kiloyum. İlk 3 ay 58 e inip max. 70 ile bitirmek istiyorum. Önceki hamileliğimde 96 ile doğuma girmiştim berbattı

Bence şişkinliktir o. İlk günlerden 1.5 kilo alınırsa 30 kilo yapar doğuma kadar :duduk:

Back