• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar cok sukur kalp atisini dinledik.Rabbim cumlesine nasip etsin.Cok yorgun aygin baygindim ama cok guzel bir duygu cok sukur.Mide bulantim icin de hap verdi o da biraz iyi geldi yani cok sukur en azindan iyi gelen bir sey var .
Gözünaydın canım çok sevindim
Maşallah
Darısı bize inşallah
Allah kolaylık versin zor gerçekten ...

Kızlar sizin de zaman zaman kasıkta kramp hafif bel ağrısı veya bacakta çekilme gibi değişik durumlarınız oluyor mu? Genelde saniyelik olup geçiyor ama yine de evham yapıyorum ister istemez. Leke yada kanama yok ama çok şükür.

Kızlar sizin de zaman zaman kasıkta kramp hafif bel ağrısı veya bacakta çekilme gibi değişik durumlarınız oluyor mu? Genelde saniyelik olup geçiyor ama yine de evham yapıyorum ister istemez. Leke yada kanama yok ama çok şükür.
Kasıkta Kramp bana da oluyor özellikle birden ayağa kalkarsam kesin oluyor , aheste aheste kalkıyorum O zaman olmuyor . Bel ağrısı arada oluyor ,bide baş ağrısı oluyor bende o_O
Ama korkulacak şeyler değil bunlar Allah’ın izniyle ...

Kizlar cok sukur kalp atisini dinledik.Rabbim cumlesine nasip etsin.Cok yorgun aygin baygindim ama cok guzel bir duygu cok sukur.Mide bulantim icin de hap verdi o da biraz iyi geldi yani cok sukur en azindan iyi gelen bir sey var .
Ayyy super haber yaaaa ☺ yerim ben o kuzulari minicikler ama nasil gum gum gum atiyor kalpleri. Mucize rabbimin en guzel mucizesi. Bir bedende 2 kalp ☺ cok sukur canim coook sevindim. Daim olsun saglikla dunyaya gelsin insallahh

Ayyyy

Yeni gelen hamisler hayirli ugurlu olsun canlar:anneadayı::KK200:

Benim merak ettigim bir konu var bilgisi olan yazabilir mi acaba? Kese gorundukten sonra diş gebelik olma ihtimali ortadan kalkıyor ve mutlaka bebek olusuyor mu?

Yaa ne güzell :KK200: gözünüz aydın darısı bizlere inşallah :anneadayı:

Bende de oluyor, fark etmeden ayakta çok kalıyorum, agrıyı fark edince anlıyorumyani uyku yok, mide bulantısı yok , çalışmıyorumda haliyle evde birşeyler yapıyorum sürekli, birde gece çok fazla uyanıyorum , en az 10 defa uyanıyorum.

Oh maşallah darısı basımıza bende bugun asıl doktorum saymak istedigim doktora randevu aldım aksam bakalım beni neler bekliyor

Kızlar bizim randevu yrındı ama biz bu akşam doktora yetişebildik şükür. Hem kese gördük hem de kalp atışlarını dinledik 6+2 de. Bu sefer haftan uyumlu dedi doktorum. Allahım stresten tüm hafta uykusuz gezmiştim içim rahatladı. Darısı pıtpıtları duymayan arkadaşlarıma. Öpüyorum
Ay maşallah darısı basımıza
Aksam bende hayırlı haberlerle gelirim inşallah aranıza

Ayyy super haber yaaaa ☺ yerim ben o kuzulari minicikler ama nasil gum gum gum atiyor kalpleri. Mucize rabbimin en guzel mucizesi. Bir bedende 2 kalp ☺ cok sukur canim coook sevindim. Daim olsun saglikla dunyaya gelsin insallahh

Ayyyy
Allah razi olsunn canimm.Valla cok farkli duyguymus insan bir garip oluyor icinde minik bir kalp daha gercekten mucize baska bir sey degil.Insallah hepimizinki rabbim olmayanlara da bu duyguyu nasip etsin.

Oluyor canim normal bence abarti olmadan yani bazen bu ne diyorum siddetli buluyorum ama rahim buyuyor sonucta doktorum normal dedi

Back