Yeni gelen hamisler hayirli ugurlu olsun canlar

Benim merak ettigim bir konu var bilgisi olan yazabilir mi acaba? Kese gorundukten sonra diş gebelik olma ihtimali ortadan kalkıyor ve mutlaka bebek olusuyor mu?

Dış gebelik ihtimali kalkıyor fakat boş gebelik ihtimali de var. Kesenin içinde birde yolk kesesi oluşmuş olması gerekiyor. Yani iş keseyi görmekle bitmiyor, bebeği ve yolk kesesini de gördüğü zaman tabi kalp atışını da duyduysan artık normal sağlıklı bir gebesin demektir.

Insallah hepimiz saglikla goruruz. Gercekten cok sabir isteyen bir surec Allah herkesin yardimcisi olsun.

Kasık agrısı ve bacak cekilmesi oluyor ama hamileliğe yormadım acıkcası bacak cekilmesi normaldede olrdu bende
Bende daha cok ateş basması ve yorgunluk uyku hali oluyor

O zaman keseyi görenler olarak kese boyutunu ve haftamızı paylaşalım. Ben 5+1 de gittim 6.1 mm idi

Buarada kaç haftalıkmıssın söyledi mi ve kese boyutunu vs
Yemen icmen dikkat etmen gerekenleri paylastımı
Ah canim.nerde .Sozde ozel bir klinik ama burada farkli iste oyle uzun uzun anlatmiyor gerekince konusan cinsten.6 haftanin icinde 6 +5 ti bugun son adet tarihime gore.5mm yaziyor sanirim burda 0.5 cm diyor da.Yani degisik buradaki cihaz.Turkiyeye donunce daha rahat edecegim kesin:) yeme icme olayini da ben zenfecil kaynatip az iciuorfum bulanti icin onu az ic dedi bir.Onun disinda mide bulantim icin ilac verdi o kadar.

Evet kese boyutunu ben de merak ettim
Kizlar valla bu kagitta adam gibi bir sey yazmiyor ki .bebegin boyutunu olctu bir o.kese falan yazmiyor ben kan tahlili de yaptirmadim biliyor musunuz pozitif testi goster ultrason bunlar hizli yani cinliler boyle :))

Kızlar çok tuhaf geçişler yaşıyorum. Bildiğin adet kanaması başladı. Pıhtılı filan. Kesin bu sefer bitti dedim. Beta verdim perşembe 1500 dü 7 bin kusür olmuş. İkiz olabilir diyor dotor. Şimdi bir iğne daha yapılacak. Pazartesi tekrar gidicem.

Hiç hiç olumsuz kötü düşünme rabbim sağlık versin inşallah. 9 ay kanaması olup sağlıkla doğum yapanlar var inşallah sen de iyi olacaksın

Ustune olayi mi acaba ilginc evet de doktor gerekeni yapar skmayin caninizi.Bak ikiz ihtimali bile var cok hos! :)

Aaa yurtdısındamısın 5mm bebegindir :)

Alla alla cok enteresan gercekten kese gözüküyor mu peki

Hiç hiç olumsuz kötü düşünme rabbim sağlık versin inşallah. 9 ay kanaması olup sağlıkla doğum yapanlar var inşallah sen de iyi olacaksın
Sağ ol canım inşallah. Hepimiz hep hayırlı haberler alırız inşallah

Ustune olayi mi acaba ilginc evet de doktor gerekeni yapar skmayin caninizi.Bak ikiz ihtimali bile var cok hos! :)

Doktor arkadaşım var ona sordum. Belki çift döllenme olmuştur vücut birini atıyordur dedi. Bilmiyorum tabii ne olduğunu pazartesiyi beklemem gerekiyor.
Alla alla cok enteresan gercekten kese gözüküyor mu peki
Perşembe gittiğimde 3 mm lik lese görünmüştü

Evett doktordan cıktık simdi 2.48mm kalp atısını duydugumuz bi gebeliğim var :)
Lakin kalp atısı 115 üstü olması gerekirken 100 cıktı
İki hafta sonra tekrar kontrolum var o zaman ak koyun kara koyun belli olucak
Doktorum biraz riskli buldugu icin cinsel ilişkiyi agır kaldırmayı yorulmayı stresi üzüntüyü hatta yürüyüş haric sporu yasakladı
Mevsim meyve sebzeleri tüket turfandadan uzak dur diye belirtti
Cay kahve yesil cay günde bir bardak sorun yok
Kızartma fastfood sakatat paketli ürünler tüketme dedi
Bakalım iki haftaya bebeğim benle devam edicek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…