• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese merhaba gebeliklerimiz hayırlı uğurlu olsun.6. Gebeliğim kısmet olursa Eylül annesi olcam yaşayan çocuğum yok ve uzun uğraşlar sonrası tüp bebekle hamile kalabildim tekrardan bu defa hayırlısıyla kucağıma almayı umuyorum. Kadın doğum hastanesinde bol gebe olan bi serviste ebelik yapıyorum aklınıza takılan sorularınızı seve seve cevaplayacağımı belirterek hep beraber güzel dostluklar kurarak sorunsuz gebelik geçireceğimizi umuyorum. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Hayırlı olsun simdiden sana da kacıncı haftandasın
Kacıncı haftada yada kesenin büyüklügünde kalp atısı duyulur :)

Herkese merhaba gebeliklerimiz hayırlı uğurlu olsun.6. Gebeliğim kısmet olursa Eylül annesi olcam yaşayan çocuğum yok ve uzun uğraşlar sonrası tüp bebekle hamile kalabildim tekrardan bu defa hayırlısıyla kucağıma almayı umuyorum. Kadın doğum hastanesinde bol gebe olan bi serviste ebelik yapıyorum aklınıza takılan sorularınızı seve seve cevaplayacağımı belirterek hep beraber güzel dostluklar kurarak sorunsuz gebelik geçireceğimizi umuyorum. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Hayirli olsun insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz :KK200::anneadayı:

Hayırlı olsun simdiden sana da kacıncı haftandasın
Kacıncı haftada yada kesenin büyüklügünde kalp atısı duyulur :)
Teşekkür ederim şuan tam 5 haftalığım. 5. Haftada küçükte olsa bi kese ve yolk sac görünmesi beklenir ama 6. Haftaya da sarktığı olur geç döllenme gibi sebeplerden ötürü. 6-7. Haftalardan sonrada kalp atışı duyulur ama buda bazen 8. Haftayı bulabilir tamamen miniğin yerleşim ve gelişim süreciyle alakalı. Şahsen 9. Haftada kalp atışı duyulan gebelik bile gördüm o yüzden sabırla beklemekte fayda var

Teşekkür ederim şuan tam 5 haftalığım. 5. Haftada küçükte olsa bi kese ve yolk sac görünmesi beklenir ama 6. Haftaya da sarktığı olur geç döllenme gibi sebeplerden ötürü. 6-7. Haftalardan sonrada kalp atışı duyulur ama buda bazen 8. Haftayı bulabilir tamamen miniğin yerleşim ve gelişim süreciyle alakalı. Şahsen 9. Haftada kalp atışı duyulan gebelik bile gördüm o yüzden sabırla beklemekte fayda var
Süper bilgi teşekkür ederim bol bol kapını calarız artık :)

Benim bat 30 aralıktı, günüm geçince test yaptım negatif çıktı, 3-4 gün sonra tekrar yaptım tekrar negatif. Son yaptığım testi atmamıştım ertesi gün bir bakayım dedim çift çizgi olmuş. Önemsemedim. İki gün sonra yani bugün peşpeşe iki tane test yaptım, ilkinde 3 saatlik idrarla gayet belirgin çıktı. İkincisini bir saat sonra yaptım o da silik çıktı. Cuma günü doktora görüneceğim. Benim merak ettiğim Adetim 10 gün geçtiği halde neden bu kadar geç çıktı testlerde. Neden 3. gün 7. gün çıkmadı da 10. gün çıktı.
Gec dollenme olmustur o yuzden olabilir beta hcg idrara hemen karismayabiliyor bi kan testi verseniz kesin sonucu alirsiniz

Canimm benim coook hafif bulantim oluyor. Severek yedigim tek sey portakal. Digerlerini zoraki yiyorum. Bir denesene. Belki eksi eksi iyi gelir icini ferahlatir. Muhakkak sana iyi gelecek bir sey vardir. Deneyerek ogrenecegiz kesfedecegiz...
Aynen canim ayni portakali seviyorum kuru ekmegi tuzlu bir seyleri su yok ama su mahvediyor

:) cok sakinsin de ondan
Ben günü gecti bir gün sonra test üc gün sonra kan vs seklinde ilerlemiştim :)
İki tane test yaptım negatiflerdi. 3 ay klomen tedavisi gördüğüm için doktor tedavi aksamasın diye tarlusal kullandırıyordu, ben testler negatif çıkınca ona bağladım, doktora da söyledim adetim 1 hafta gecikti testler negatif dedim, olabilir bünye ilaçlara alıştı sen yine tarlusal başla dedi. Ben beklemek istedim, sonra bir baktım atmadığım negatif test pozitife dönüşmüş 1 gün sonra. Önemsemedim ama içime şüphe düştü, iki test daha aldım 10. gün, ikisi de pozitif, bir saat arayla yaptım 2. si silik çıktı. Doktora dedik kan verelim mi diye, hayır Cuma gelin bi bakalım dedi, ben de her şeyin yolunda gittiğini görmeden kaptırmıyorum sanırım kendimi, bir nevi şoktayım. Yoksa tam bir yıldır bunun için uğraşıyorduk :))

İki tane test yaptım negatiflerdi. 3 ay klomen tedavisi gördüğüm için doktor tedavi aksamasın diye tarlusal kullandırıyordu, ben testler negatif çıkınca ona bağladım, doktora da söyledim adetim 1 hafta gecikti testler negatif dedim, olabilir bünye ilaçlara alıştı sen yine tarlusal başla dedi. Ben beklemek istedim, sonra bir baktım atmadığım negatif test pozitife dönüşmüş 1 gün sonra. Önemsemedim ama içime şüphe düştü, iki test daha aldım 10. gün, ikisi de pozitif, bir saat arayla yaptım 2. si silik çıktı. Doktora dedik kan verelim mi diye, hayır Cuma gelin bi bakalım dedi, ben de her şeyin yolunda gittiğini görmeden kaptırmıyorum sanırım kendimi, bir nevi şoktayım. Yoksa tam bir yıldır bunun için uğraşıyorduk :))
İnşallah hayırlı haberler alırsın :)

Biliyorum onemini dun iciyim dedim sabah da ama kusturdu inanin cok.zorlaniyorum az az icebiliyorum kuru ekmekle duruyorum boyle giderse cok zayiflicam:KK43:
Zayıflamak cok önemli değil de bebegin beslenmiyor
Doktorun vitamin takviyesi falan verdi mi

Zayıflamak cok önemli değil de bebegin beslenmiyor
Doktorun vitamin takviyesi falan verdi mi
Aldigim folik asit ilaci farklj biraz buyukce icinde vitaminler var bilmiyorum orijinalinden ne kadar farkli ama bu Alman urunu buyuk kapsul.Umarim iyi geliyorduur

Back