- 6 Şubat 2011
- 3.284
- 3.111
- 448
Hadi çok şükürKizlar cok sukur kese göründü bugün vajinal ultrasonla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi çok şükürKizlar cok sukur kese göründü bugün vajinal ultrasonla
Gorundu kese cok sukur canm dun karindan bakilmisti o yüzden gorulmedi sanirim bu gun vajinal ultrasonla bakinca göründü doktor deger yuksek oldugu icin kese gorunmesi gerek yoksa dış gebelik olabilir dedi oylelikle bakti vajinalSenin çoğul gebelik olabilir. Öyle olumca keseler de ufak oluyo ondan görmemişlerdir. Normalde iki güne bir iki katına çıkar hcg çünkü. Bana dr 5000 değerinin ne zmn olacağını hedapladı ona göre kontrole çağırdı kese için. Sen çok erken gitmişsin
Yok zaten bir bardak kahve hakkım var cay icmedigim icin sormadımIhlamur içiyorum bende ama onu da iki bardağı aşmamalısın demişti doktorum. Sen de ona göre iç istersen. Her şeyin fazlası zarar. Of ya hiçbir yerde bişi içemiyorum her şey mi yasak anca soda limon ya da ıhlamur
kan sulandırıcı doğal olarak takviye al , soğan, sarımsak , kivi, zeytinyağı bunlar kan sulandırma da büyük rol oynuyorlarmış , 2 günde 1 kez kivi yemeye karar verdim bndeDüşük yapma, vajinal kanama ve pıhtılaşma bozukluğu yaşayan kadınlar gebelik döneminde zencefil kullanmaktan kaçınmaları gerektiği de bildirilmiştir. Bunun yanında doğuma yakın kullanılmaması gerektiği doğum sonrası kanamaları artırabileceği bildirilmiştir)
Aaaa bak şimdi bunu da okudum devamında. Bilmiyordum. Benim önceki düşüğün pıhtılaşmadan olabilme ihtimaline karşı ztn kan sulandırıcı verdi doktorum. İçmeyeyim. Ben en iyisi ekmek kraker devam
Sat ilk gunu baz aliniyor canim. Bittigi gun onemli degilkızlar satın ilk günü girerek mi bu doğum tarihini hesaplıyoruz ? ben bitim gününü yazmıştım
Canim gebeligin erken donemlerinde nar onerilmiyor diye biliyorum. Aklimda kalan bu...Yok zaten bir bardak kahve hakkım var cay icmedigim icin sormadım
Ihlamur hergün icmem zaten pek aram yok
Süt
Taze sıkma meyve suyu suara özellikle nar portakal mevsimi icebilirsin
tamam o zaman doğru girmişim şimdikini anaa 5 . haftadaymışım haberim yokSat ilk gunu baz aliniyor canim. Bittigi gun onemli degil
Taze meyve suyu önerdi doktorum ama nardan uzak dur demedi hiçCanim gebeligin erken donemlerinde nar onerilmiyor diye biliyorum. Aklimda kalan bu...
Senin baya agır baslamıs o zamanBen de kahve sevmiyorum
Dün içtim nar suyu ama midemi yaktı. Portakal da asidik ya uzak duruyorum şimdilik. Şu midemin düzeleceği günler bi gelsin de. Su içmeye devam ben